Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Agfa CT Precisa 100 Diafilmi (Päiväys 01/2002)

[ecom_wc_omnibus_price]

5,00 

Tuotekoodi: CT precisa expired Tuoteryhmä: Tagi:

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN:

Kuvaus

Agfa CT Precisa 100 Diafilmi (Päiväys 01/2002)

Huomio! Päiväys 01/2002 “After this date, the contrast, color rendering and intensity of this film will begin to change. Time to start experimenting!” Suomeksi sanottuna, päiväyksen umpeuduttua filmin kontrasti, värintoisto ja voimakkuus alkaa muuttumaan. Aika aloitaa kokeilu! Filmi ei siis ole pilalla, vaikka päiväys on umpeutunut, vaan filmin tuottama jälki muuttuu. Meillä filmit on jääkaapissa, joten muutos tapahtuu hitaammin, ja monesti jopa vuodenvanha filmi saattaa toimia täysin normaalisti.

Agfa CT Precisa 100 filmin valmistus on lopetettu 2000 luvun alkupuolella. Agfa CT Precisa 100 diafilmi on Agfan kuluttajamarkkinoille suunnattu edullinen perusfilmi. CT Precisa toisti värit neutraaleina ja kirkkaina, ISO100 herkkyyden tuottaessa mahdollisimman hienoa raetta. Nykyisellään tämä filmi soveltuu Lomography tyyppiseen kokeiluun, ja tästä ei välttämättä saa kahta samanlaista ruutua. Vanhentunut CT Precisa 100 kannattaa kuvata runsaassa valossa ja kehittää normaalissa C-41 värinegakehityksessä.

Mallikuvat on krossikehitetty, eli kehitetty C-41 prosessissa.

HUOM! Mallikuvista huolimatta, voi olla että ostamasi rulla tuottaa aivan erilaista jälkeä. Lopputulokseen vaikuttaa yksilöllisen filmin lisäksi myös valaistus ja kuvaus-asetukset. Mallikuvat on skannnattu Epson V550 -tasoskannerilla.

Filmin säilytys

Kuvaamaton filmi tulee säilyy parhaiten omassa pakkauksessaan, mieluiten alle 24°C lämpötilassa. Älä säilytä filmejä minkään lämmönlähteen lähetyvillä, jossa lämpötila nousee yli 24°C. Filmin käyttöikää saadan pidennettyä huomattavasti säilyttämällä filmi pakastettuna. Mikäli filmi on pakastettu, anna sen lämmetä rauhallisesti, omassa pakkauksessan huoneenlämpöiseksi n. 2-3 tuntia ennen kameraan lataamista.

Kuvattu filmi kannattaa myös säilytää mahdollisimman viileässä ka kehittää mahdollisimman pian kuvaamisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.