Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

AKG Podcaster Essentials

229,00 

Tuotekoodi: 8AKLYRA Tuoteryhmät: ,

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 885038040811

Kuvaus

AKG Podcaster Essentials paketti

AKG Podcaster Essentials paketissa on AKG Lyra USB-Mikrofoni ja AKG K371 kuulokkeet. AKG Podcaster Essentials sisältää Laadukkaiden kuulokkeiden ja mikrofonin lisäksi kaiken tarpeellisen, jolla tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta saa laadukkaan ja toimivan ohjelmantuotantokeskuksen. Ohjelmistona paketissa on Ableton Live 10 Lite, sekä äänittämisen alkeiskurssi Berklee Onlinessa.

Ableton Live 10 Lite -ääniohjelmisto toimii niin Mac- kuin PC-ympäristöissä. Sen kautta on helppo tallentaa, leikata ja muokata ääntä, lisätä efektejä ja rakentaa moniraitasessioita.

Neliosainen Berklee Online -äänityskurssi esittelee äänituotannon perusteet mikrofonien käytöstä aina digitallentamiseen saakka.

AKG Lyra on korkealuokkaisilla kapseleilla varustettu vintagetyyline, USB-liitännällä varustettu pöytämikrofoni. Ultra-hd -mikrofoni kytkeytyy suoraan USB-liitännällä tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin. AKG Lyra tuottaa erittäin korkealaatuista ääntä ja se soveltuu erittäin hyvin podcast, Youtube ja muihin tuotantoihin, joissa tarvitaan laadukasta mikrofonia. Lyra:n neljä kapselia mahdollistavat suuntakuvion muuttamisen tarpeen mukaan. Voit valita pallokuvion lisäksi vain suntaavan kuvion eteen tai taakse.Mikrofonin 24-bittinen 192kHz audio riittää käytännössä kaikkeen äänen tallentamiseen.

AKG Lyra tallentaa sekä puheen, että musiikin ja soveltuukin siten vaikka demon tekoon ja podcast sekä livestream -työskentelyyn. Se sopii myös liikkuvan kuvan kanssa käytettäväksi, myös silloin kun tehdään laadukkaita nettivideoita nopeasti. Sisäänrakennettu diffuusioelementti, runkoäänien suojaus ja AKG:n oma Internal Element Overload Prevention -yliohjaussuoja suojelevat signaalia häiriöiltä.

AKG Adaptive Capsule Array tarjoaa neljä eri kapseliasetelmaa:

  • “Front” suojaa mikrofonin edestä tulevan äänen taka- ja sivuheijastuksilta. Se sopii erinomaisesti puheelle, laululle ja lähimikitetyille soittimille.
  • “Front & Back” avaa äänen kaikkiin suuntiin. Soundi on avoimempi ja sopii niin kasvokkain aseteltuihin haastattelutilanteisiin kuin duettojen laulamiseen.
  • “Tight Stereo” on aito stereoääni, jossa vasen ja oikea kanava ovat erillään toisistaan. Se sopii rinnakkain aseteltuihin haastatteluihin, paneelikeskusteluihin ja laajan stereokubvan soittimille kuten rummuille ja pianolle.
  • “Wide Stereo” tarjoaa parhaan tilasoinnin ja laajan stereokuvan. Se sopii kenttä-äänityksiin, dokumentteihin ja koko bändin poimimiseen kerralla.

Monipuolinen ja yhteensopiva myös mobiililaitteiden kanssa

AKG Lyra on suoraan yhteensopiva niin Windows, Mac kuin iOS ja Android -laitteiden kanssa ja tuo mukanaan laadukkaan äänen myös mobiililaitteisiin. Lyrassa on myös viiveetön monitorointi kuulokeliitännän kautta, josta voi kuulla tallennuksen juuri sellaisena kuin se sillä hetkellä mikrofoniin tulee, ilman tallennusohjelman omaa viivettä. Etupaneelista löytyvät säätimet capture-tilaan, äänentasoon ja vaimennukseen, joiden säätäminen käy katsetta siirtämättä. AKG Lyra kiinnittyy normaaliin mikrofonitelineen kierteeseen mutta mukana on myös pöytäteline omalla kaapelikourulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.