Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

​Audio-Technica System 10 – 2,4GHz langaton järjestelmä vyölähettimellä ja nappimikrofonilla

[ecom_wc_omnibus_price]

399,00 

Tuotekoodi: 8ATW1701P Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN:

Kuvaus

Audio-Technica System 10 – Digitaalinen 2,4GHz langaton järjestelmä vyölähettimellä ja nappimikrofonilla

ARA-Logo-100x100.png

Audio-Technica System 10 on helppokäyttöinen langaton audiolinkki, joka soveltuu niin elokuva- kuin uutistuotantoon. Näppärä vastaanotin kiinnittyy kameran varustekenkään standardilla varusteluistilla.

ATW-R1700 on kevyt kameran varustekenkään kiinnittyvä vastaanotin on vain 8.9 x 5.7 x 2.8 cm kokoinen ja siinä on tarkkailukuulokelähtö sekä valittavissa olevan balansoidun tai balansoimaton audiolähtö. Molemmat liitännät ovat 3,5 mm jakeilla. Vastaanotin kuuntelee Audio-Technican System 10-järjestelmän langattomia lähettimiä, niin vyöhön kiinnitettäviä kuin kapulamikrofoniratkaisuja. Sisäänrakennettu Li-Ion -akku on ladattavissa mukana tulevalla laturilla tai micro-USB -liitännän kautta. Lähettimen ja vastaanottimen varaustilat on helposti tarkistettavissa omista mittareista.

Lähetin ja vastaanotin toimivat 2,4 GHz taajuudella, jota laitteisto tarkkailee jatkuvasti ja vaihtaa tarpeen tullen paremman taajuuden käyttöönsä, häiriöiltä välttyäkseen. Jatkuva yhteyden laaduntarkkailu takaa häiriövapaan yhteyden ja parhaan mahdollisen äänenlaadun. Taajuuserottelu lähettää signaalin kahdella eri taajuudella jolloin voidaan välttää taajuuskohtainen interferenssi. Aikaerottelu jakaa signaalin useihin aikaikkunoihin ja suojaa sen näin monikanavajärjestelmän vaiheinterferenssiltä. Ja lopuksi: joka lähettimessä ja vastaanottimessa on erillissijoiteltu kahden antennin järjestelmä.

Miksi juuri 2,4 GHz WiFi-alueella?

Taajuuskaistojen uusjako on pistänyt perinteiset langattomien alueet uusiksi. Toki 2,4 gigaherzin alueella on paljon toimintaa, muun muassa mikroaaltouuneja ja Wi-Fi-verkkoja, mutta System 10 osaa jatkuvasti seurata mitä taajuuksilla tapahtuu, ja hakee häiriöttömän kaistan itsekseen. Sekä lähettimet että vastaanottimet keskustelevat keskenään, ja mahdollistavat sen, että System 10 tunnistaa mahdolliset ongelmatilanteet ja osaa reagoida niihin välittömästi.

Kaistan kolme varmistusastetta

Kaikki System 10 -sarjan langattomat varmistavat signaalin häiriöttömyyden kolmella eri tasolla: taajuuden, ajan ja sijoittelun suhteen. Taajuuserottelu lähettää signaalin kahdella dynaamisesti määritellyllä taajuudella, jolloin voidaan välttää taajuusinterferenssi. Aikaerottelu jakaa signaalin kahteen aikaikkunaan ja suojaa sen monikanavajärjestelmän vaiheinterferenssiltä. Lisäksi joka lähettimessä ja vastaanottimessa on erillissijoiteltu kahden antennin järjestelmä, joka varmistaa signaalin laadun jopa 2,4 gigaherzin erittäin lyhyillä aalloilla.

Lähetin-vastaanottimet

Kaikki System 10 -vastaanottimet toimivat itse asiassa kahteen suuntaan, ja kommunikoivat jatkuvasti niin keskenään kuin lähetinyksikön kanssa. Näin niiden on mahdollista vaihtaa taajuutta heti kun ongelmia ilmenee.

Helppo ottaa haltuun

Vaikka System 10 on tehokas ammattilaistason langaton järjestelmä, sen käytön hallinta ei vaadi erillistä koulutusta. Laite on valmis suoraan toimintaan heti laatikosta otettuna. Lähetinten ja vastaanottimien lisääminen järjestelmään sujuu helposti, ja on lisäksi selitetty käyttöohjeissa. System 10 osaa itse määritellä ja vaihtaa taajuudet, eikä niitä tarvitse paikallisesti selvittää.

Ei analogista kompressori-ekspanderia

System 10 kuljettaa huippuluokan ääntä täydellä kaistalla, eikä lähetyksessä tai vastaanotossa tarvita analogista audionmuokkausta. Laitteiston taajuustoisto ulottuu 20 herzistä 20 kiloherziin, bittisyvyys on studiotasoinen 24 bittiä ja näytteenottotaajuus 48 kHz.

Useita lähettimiä yhdelle vastaanottimelle

System 10 PRO mahdollistaa jopa kymmenen lähetintä yhdelle vastaanottimelle, joista tosin vain yhtä voi käyttää kerrallaan. Erilaisissa haastattelutilanteissa, ohjelmatilaisuuksissa ja seurakuntatapahtumissa tulee usein tilanteita, joissa mikrofoneja tarvitaan eri paikoissa; yhdelläkin vastaanottimella on helppo siirtyä signaalista toiseen, kun valitsee, mikä lähetin kulloinkin on päällä.

Laajentaa jo olemassa olevia järjestelmiä

Koska System 10 tarkkailee liikennettä omalla 2,4 GHz taajuusalueellaan, ja on kaukana monien muiden langattomien järjestelmien taajuusalueista, se sopii mainiosti laajentamaan jo olemassaolevia langattomia järjestelmiä. Paikallisen Wi-Fi -verkon se osaa kiertää, eikä ennestään olemassa olevia laitteita tarvitse uudelleenkonfiguroida, kuten alempien taajuuksien järjestelmiä laajennettaessa.

Latenssista

Kaikissa digilangattomissa on jonkin verran latenssia, jota ei voi välttää. Latenssi voidaan kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman matalana, jopa kuulumattomana. System 10 tarjoaa erinomaisen pienen, standardit alittavan latenssin – vain 3,8 millisekuntia!

Tekniset tiedot:

 • Taajuuskaista: 2.4 GHz ISM band
 • Dynamiikka-alue: > 109 dB (A-painoitettu)
 • Harmoninen särö: < 0,05%
 • Toimintasäde: 30 m, avoimessa ympäristössä ilman häirintäsignaaleja
 • Käyttölämpötila: 0° C – +40° C (kylmyys voi vaikuttaa pariston käyttöaikaan)
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz, riippuu mikrofonista
 • Vastaanottimen ominaisuudet
 • Toimintatapa: Diversity (frequency/time/space)
 • Maksimaalinen lähtötaso: XLR, balansoitu: 0 dBV; plugi, balansoimaton: +6 dBV
 • RF-teho High-moodissa:10 mW
 • Virtalähde: 100-240V AC (50/60 Hz) –> 12V DC/0,5A (plussa keskellä), ulkoinen hakkuriteholähde
 • Mitat (L x K x S): 190 x 46,2 x 128,5 mm
 • Paino: 290 g

Body-Pack-lähetin:

 • Tuloliitin: lukittava 4-pin
 • Pin 1: GND, Pin 2: INST INPUT,
 • Pin 3: MIC INPUT, Pin 4: DC BIAS +9V
 • Paristot: kaksi 1,5V AA (ei sis.)
 • Paristojen toiminta-aika: > 7 tuntia (Alkaline), riippuu paristotyypistä ja käyttöympäristöstä
 • Mitat (L x K x S): 70,2 x 107 x 24,9 mm
 • Paino: 100 g, ilman paristoja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.