Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Blackvue Autokamera DR590X-1CH 32GB Nordic

139,00 

Tuotekoodi: DR590X 1CH 32GB NO Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 8809352139596

Kuvaus

Blackvue DR590X-1CH kojelautakamera

  1. Full HD, 60fps
  2. Wi-Fi
  3. Ulkoinen GPS
  4. Sony STARVIS Sensor
  5. Ulkoinen LTE-M Moduuli (lisävaruste)

HUOM! Android WiFi yhteys voi olla ongelmallinen. Tässä toimivaksi havaittu ohje yhdistämiseen.

  • Yhdistä puhelin Blackvue WiFi hotspotiin
  • Odota, että saat ilmoituksen “Blackvue xxx ei ole yhteydessä internettiin. Näytä vaihtoehdot napauttamalla”. Klikkaa ilmoitusta.
  • Kysymykseen “Säilytetäänkö yhteys?” vastaa kyllä, älä laita ruksia “Älä kysy uudelleen tässä verkossa” kohtaan.
  • Tämän jälkeen Blackvue aplikaation pitäisi saada avattua yhteys kameraan.

Blackvue DR590X-1CH, Sony STARVIS CMOS kennolla varustettu kojelautakamera tallentaa Full HD 1080p 60fps videot, kohtuullisen laajalla, 139asteen kuvakulmalla.

Sony STARVIS kenno on tuttu jo aikaisemmista Blackvue ajoneuvokameroista, joissa on jo huomattu sen loistava kuvanlaatu, myös hämärässä. Blackvue DR590X -kamera tuottaa 60fps videota, joka on tarkempaa, kuin 30fps, jolloin myös mm. rekisterikilvet on paremmin luettavissa, sekä kuvassa on huomattavasti vähemmän liikkeestä johtuvaa epäterävyytä.

Kamera on varustetu myös sisäisellä WiFi-yhteydellä, jonka avulla videot ja kuvat on helppo siirtää älypuhelimeen talteen. WiFi yhteys mahdollistaa myös kameran hallinnan.

Blackvue kamerat on suunniteltu mahdollisiman kompakteiksi ja huomaamattomiksi. Kameran saa useimmissa autoissa kiinnitettyä taustapeilin kohdalle, jolloin sitä ei ulkoapäin juurikaan huomaa, mikäli peilin tausta on musta, eikä valkoinen kuten joissain malleissa saattaa olla. Kamerasta on myös mahdollista sammuttaa kaikki LED-valot pysäköintitilassa, jolloin sen havaitseminen on entistä hankalampaa.

Blackvue DR590X kojelautakameran on mahdollista littää erillinen GPS vastaanotin tai LTE-M ja GPS vastanottimen sisältävä moduuli, joka lisää kojelautakameran myös LTE-yhteyden. Tämä mahdollistaa kameran etähallinnan ja -valvonnan.

Aikaisempiin malleihin verrattuna X-sarjan kameroiden mukana tulee johtosarja, jolla kameraan voidaan syörrää jatkuvaa virtaa auton akusta. Johtosarjan avulla kamera kytketään suoraan sulakerasiaan, jolloin auton sammuttaminen ei katkaisen kamerasta virtaa. Kamera siirtyy automaattisesti pysäköintitilaan kun auto on sammutettu. Kamera sisältää myös akkuvahdin, jota voidaan hallita mobiilisovelluksen kautta. Voit valita jännitetason, jossa kamera sammuttaa itsensä suojellakseen auton akkua. Voit myös valita ajastimen, jonka jälkeen kamera sammuu pysäköintitilassa.

Pysäköintitilassa kamera tunnistaa iskut ja kolhut, sekä tallentaa siltä ajankohdalta erikseen merkityt videot. Ajon aikana kamera tunnistaa pikaiset nopeudenmuutokset sekä iskut ja myös näistä tilanteista tallennetan erikseen merkityt tallenteet.

Blackvue DR590X kamerassa ei ole sisäistä GPS-vastaanotinta. Jos videon yhteyteen halutaan tallentaa tarkka aika paikka ja nopeus, tarvitaan erillinen GPS-vastaanotin, joka liitetään kameran USB-liitäntään. Nopeustieto voidaan tallentaa Km/h tai Mph muodossa, ja se voidaan erikseen myös kytkeä pois, jolloin se ei tallennu mukaan. Paikkatiedon tallentamalla, Blackvue Viewer osaa näyttää karttanäkymän ajoneuvon liikkeistä.

BlackVue Cloud Lite yhteensopiva LTE-M moduuli sisältää LTE-M modemin sekä GPS vastaanottimen. Tarvitset lisäksi vain dataliittymän sim-kortin, jonka laitat moduulin sisälle. Sen jälkeen sat kameraan etäyhteyden ja voit muuttaa asetuksia sekä katsoa kameran näkymää etänä.

Suomenkielinen käyttöohje, mobiiliapplikaatio, uusin firmware, sekä muut ladattavat tuotteet löydät
BlackVuen sivulta.

Asiantuntevan asennuspalvelun tarjoaa yhteistyökumppanimme
racinGPalvelu. Asennuksen hinta määräytyy auton ja kameran mallin mukaan. Tarkemmat hintatiedot saa kysymällä asentajalta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.