Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Blackvue Autokamera DR750X-1CH 32GB

349,00 

Tuotekoodi: DR750X 1CH 32GB NO Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 8809352138766

Kuvaus

Blackvue Autokamera DR750X-1CH 32GB

DR750X-1CH on yksikanavainen autokamera BlackVue Cloud LITE yhteydellä. Full HD Sony STARVIS™ kenno antaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun, myös hämärässä valaistuksessa. Tässä huomaamattomassa autokamerassa on myös sisäänrakennettu WiFi, jonka avulla muutat kameran asetukset ja lataat videot talteen älypuhelimella.

Full HD Autokamera pilviyhteydellä

Sony STARVIS™ kuvakenno Full HD 1080p jopa 60 kuvaa sekunnissa. Nauhoita videoita laajalla 139 asteen katselukulmalla. STARVIS kuvakenno tallentaa kriittiiset yksityiskohdat myös hämärässä. Natiivi pysäköintitila sisäänrakennetulla jännitemittarilla autosi akun suojaamiseksi (johto kiinteään asennukseen mukana). Ilmaisen BlackVue Cloud -palvelun avulla voit tarkistaa autosi mistä tahansa, milloin tahansa.

GPS, WiFi ja valinnainen LTE

Sisäänrakennettu GPS taltioi ajoneuvon liikkeet, ja voit tarkastella tallenteista kartalla auton sijaintia, nopeutta ja g-voimia.

Lisävarusteena hankittavan LTE-moduulin avulla saat BlackVue kameraan jatkuvan, oman verkkoyhteyden. Tämän avulla voit tarkastella kameran tietoja etänä, milloin vain haluat. Lisäksi tarvitaan sim-kortti sekä yhteys BlackVue pilvipalveluun.

Natiivi pysäköintitila

BlackVue DR750X -kamera voidaan kytkeä ajoneuvosi sulakepaneeliin pysäköintitilaa varten ilman erillisiä lisävarusteita. Autokamera vaihtaa pysäköintitilaan automaattisesti, kun ajoneuvo sammutetaan. Jännitteen katkaisu ja ajastin voidaan asettaa BlackVue-sovelluksessa.

DR750X -kamera on myös yhteensopiva kaikkien BlackVue-pysäköintitilapakettien ja akkujen kanssa.

Sisäänrakennettu liikkeen- ja iskuntunnistus tunnistaa pysäköinnin aikana tapahtuvat polhut ja heilahdukset, sekä suojaa automaattisesti tärkeät tiedostot. Ajon aikana BlackVue havaitsee myös iskut sekä äkilliset nopeuden muutokset ja tekee tilanteista suojatut tiedostot, joita kamera ei poista normaalissa rotaatiossa.

Kaikki videot on merkitty tunnisteella (Normaali, Tapahtuma, Pysäköintitila-liike tai time-lapse), jotta löydät helposti tärkeät videot BlackVue Viewerin avulla.

Blackvue -sovellus (Ios, Android) ja Viewer (Windows/Mac)

Hallitse videoitasi helposti

BlackVue-sovellus ja Viewer ovat molemmat ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi. Niiden avulla voit helposti muuttaa BlackVuen asetuksia ja käydä läpi videoita. BlackVue-sovelluksella yhdistä BlackVue-kamerasi Wifiin ja pääset näkemään tiedostoja ja katsomaa suoratoistona kuvaa.

Tyylikäs käyttöliittymä

Ohjelmoitava läheisyysanturi

Vaihda äänitallennus päälle ja pois päältä yksinkertaisesti heiluttamalla kättäsi sen edessä. Anturin voi myös konfiguroida asetuksista käynnistämään manuaalisesti videon tallennuksen.

WiFi-nappi

Kytke WiFi päälle / pois päältä napin painalluksella. Kaikki toiminnot vahvistetaan äänitehosteella.

Optimoitu tiedostojen hallinta

Tapahtumatiedostojen tallennussuoja

Autokamera tallentaa silmukassa, mutta BlackVue DR750X-1CH voi estää jopa 50 tapahtumatiedoston (manuaalisesti tai iskujen aiheuttaman) yli tallentamisen. Voit antaa uusien tapahtumatiedostojen korvata aiemmat tapahtumatiedostot säilyttäen kuitenkin aina viimeisimmät 50.

Mukautuva, tiedostomuodosta vapaa, tiedostojen hallinta

BlackVue on kehittänyt tiedostojen hallintajärjestelmän, joka parantaa tallennusvakautta ja vähentää microSD-kortin formatoinnin tarvetta. Samanaikaisesti järjestelmä mahdollistaa tallennusajan (1/2/3 minuuttia) sekä laatuasetusten muuttamisen.

SD-kortin vikahälytys

BlackVue havaitsee heti, kun microSD-kortissa on vika, ja varoittaa sinua ”Tarkista SD-kortti” -äänivaroituksella.

Ajastetut uudelleenkäynnistykset (katso alla oleva pysäköintitilan osio)

Suuri kehysnopeus lisää videon sulavuutta

60FPS-videotallennuksen edut

BlackVue-kamera tallentaa videoita 60 kuvaa sekunnissa vaihdilla, mikä takaa tarkat yksityiskohdat jopa nopeissa tilanteissa. 60 fps vähentää huomattavasti liikkeiden epätarkkuutta verrattuna 30 fps. Tämä tarkoittaa, että kamerasi tallentaa yksityiskohdat paremmin – kuten esimerkiksi rekisterikilven tiedot – vaikka kohde liikkuisi nopeasti.

Huom.1: Mitä korkeampi kuvanlaadun asennus, sitä korkeampi bittinopeus sekä isompi tiedostokoko. Tämä lisää myös videotiedoston siirtoon vaadittua aikaa

Huom.2: Videon etäkatselu Blackvue Over Cloudissa ei vaikuta kuvanlaatuun eikä kuvanopeus-asetuksiin

BlackVue Cloud

Minä ja autoni. Yhdistetty

Kirjaudu BlackVue-laitteeseesi milloin tahansa, mistä päin maailmaa tahansa, kun käytät BlackVue Over the Cloud -sovellusta. Nauti reaaliaikanäkymästä ja Push-ilmoituksista puhelimeesi. Varmuuskopioi tärkeät videot ilmaiseen pilvitallennustilaan.

Toista ja lataa videoita autokamerasi muistista tai pilven kautta mistä tahansa. Sovelluksen avulla voit keskustella kuljettajan kautta BlackVuen integroidun kaiuttimen ja mikrofonin kautta.

LTE-liitäntämoduuli (valinnainen)

CM100LTE muodostaa yhteyden yhteensopivaan BlackVue X -sarjan autokameraan, joka tarjoaa helpon 4G LTE -yhteyden. Tarvitset vain voimassa olevan Nano-SIM-kortin. CM100LTE muodostaa yhteyden autokamerasi USB-portin kautta. BlackVue käyttää moduulia ja käyttää automaattisesti pilvipalvelua, kun moduuli kytketään.

Huomaa: kun ostat, varmista, että valitsemasi CM100LTE on yhteensopiva matkapuhelinoperaattorisi verkon kanssa.

Suojattu kotelo (valinnainen)

BlackVuen suojattu kotelo on turvavaruste BlackVue autokamerallesi. Se estää fyysisen pääsyn microSD-korttipaikkaan ja estää virta- ja koaksiaalikaapeleiden irrottamisen, mikä vähentää merkittävästi tietojen manipuloinnin riskiä. Se on saatavana kahtena versiona mukautumaan sekä tavallisten ajoneuvojen että raskaiden ajoneuvojen tuulilasiin.

Älykäs pysäköintitilan valvonta

Tämä on mahdollista mukana toimitetulla johdolla tai Power Magic -lisävarusteilla. BlackVue vaihtaa automaattisesti pysäköintitilaan seuratakseen pysäköityä ajoneuvoa, mutta tallentaa muistikortille vain, kun jotain tapahtuu (liike tai isku havaittu).

Videopuskurin ansiosta myös sekunnit, ennen laukaisevaa tapahtumaa, tallennetaan.

Poistuessa pysäköintitilasta BlackVue kertoo, onko tapahtumia tallennettu, kun olit poissa autostasi, joten voit tarkistaa tapahtumavideot heti BlackVue-sovelluksessa.

Aikataulutetun automaattisen uudelleenkäynnistyksen avulla voidaan minimoida järjestelmävirheet ja parantaa kameran toimintavarmuutta. Uudelleenkäynnistys tapahtuu vain, jos kamera on pysäköintitilassa eikä kirjoita tietoja microSD-kortille.

Kameran kaikki LED-merkkivalot voidaan sammuttaa pysäköintitilassa. Vain ajoneuvon sisätilaan päin oleva tallennus LED-merkkivalo vilkkuu, kun liike tai isku havaitaan.

Pakettiin sisältyy: Autokamera DR750X-1CH 32gb NORDIC, 32GB microSD-kortti adapterilla, 12v virtalähde, 12v johto kiinteään asennukseen, Johtokiinnikkeet, Ylimääräiset asennustarrat, Pikaopas

Tekniset tiedot:

 • Mitat: 118,5 x 36 mm
 • Paino: 103g
 • Kenno: Sony STARVIS CMOS kenno (noin. 2.1 M Pikseliä)
 • Kuvakulma: 139 °
  • Vaaka 116 °
  • Pystysuora 61 °
 • Tarkkuus: Full HD (1920×1080) @ 60 fps
 • Videokoodekki: H.264 (AVC)
 • Videon pakkaustila: MP4
 • 3-akselinen kiihtyvyysanturi
 • Käyttölämpötila: -20 ° C – 85 ° C
 • Sovellus: BlackVue-sovellus (Android 5.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.