Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Blackvue Autokamera DR750X-3CH IR 32GB

669,00 

Tuotekoodi: DR7503chIRLTEGL Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 8809724492922

Kuvaus

BLACKVUE Autokamera IR DR750X-3CH 32GB Nordic – Infrapuna-sisäkamera, Full HD -autokamera edessä ja takana, GPS & Wi-Fi, valinnainen LTE

•    Infrapuna-sisäkamera
•    Kaksois-Full HD Cloud Autokamera
•    GPS, Wi-Fi, valinnainen LTE
•    Alkuperäinen pysäköintitila
•    Sisäänrakennettu iskun- ja liikkeentunnistus
•    BlackVue App (iOS, Android) ja Viewer (Windows/Mac)
•    Optimoitu tiedostonhallinta

Etukamera 2.1 megapikselin STARVIS™ sensori / Full HD (1920×1080 @60FPS) / kuvakulma: 139 astetta.

Takakamera: 2.1 megapikselin STARVIS™ sensori / Full HD (1920×1080 @30FPS) / kuvakulma: 139 astetta.

Sisäkamera : 1.27 megapikselin Sony CMOS sensori infrapuna LEDit / Full HD (1280×720 @30FPS) / kuvakulma: 119 astetta.

Infrapuna sisäkamera
Infrapunakamera suojaa ajoneuvosi sisätiloja. Infrapuna-LEDit (näkymätön silmälle) aktivoituvat automaattisesti pimeässä.
Kameran upea kirkkaus jopa pilkkopimeässä tuo mielenrauhaa esimerkiksi takseille.

BlackVue Appin tai Viewerin avulla voit mukauttaa toimintaa entisestään
– 180° Kuvan Kääntö mukautumaan asetuksiin: jos kuva tulee ylösalaisin, aktivoi tämä ominaisuus ja se korjaa kuvan suunnan.
– Turva-LED ON/OFF

Pilviliitettävyys ja loistava suorituskyky. 
IR DR750X-3CH on kolmekanavainen autokamera, jossa on BlackVue Cloud yhteydellä. Full HD Sony STARVIS ™ -kuvakennot tarjoavat parhaan kuvanlaadun kaikissa valaistusolosuhteissa. Tämä loistava autokamera sisältää myös sisäänrakennetun GPS:n ja Wi-Fi: n. Katsele ja lataa videoita helposti BlackVue -sovelluksella.

Sonyn STARVIS ™ -kennot, Full HD 1080p, jopa 60 kuvaa sekunnissa. Tallenna sujuvia videoita laajalla 139 asteen katselukulmalla. STARVIS -kuvakennot varmistaa, että autokamera tallentaa tärkeät yksityiskohdat myös hämärässä.

Alkuperäinen pysäköintitila, jossa on sisäänrakennettu jännitteenvalvonta ajoneuvon akun suojaamiseksi (johdotuskaapeli sisältyy toimitukseen). Ilmaisen BlackVue Cloud -palvelun avulla voit tarkistaa autosi mistä tahansa ja milloin tahansa.

GPS, Wi-Fi ja valinnainen LTE
GPS: visualisoi ajoneuvosi sijainti kartalla videon toiston aikana ja visualisoi nopeus videoissa (voidaan piilottaa asetuksissa). GPS sisältyy LTE-M-moduuliin tai ostetaan lisävarusteena.
Wi-Fi: voit muodostaa yhteyden BlackVueen älypuhelimella tai tabletilla. Wi-Fin avulla BlackVue voi myös muodostaa yhteyden BlackVue Cloudiin minkä tahansa kodin tai mobiilin Wi-Fi-hotspotin (reitittimen) kautta.
LTE Valinnainen: liitä valinnainen LTE-liitäntämoduuli* USB-portin kautta.
(*) SIM-kortti ei sisälly toimitukseen
Natiivi pysäköintitila
Johdotuskaapeli mukana
DR750X-sarja voidaan kytkeä ajoneuvosi sulakepaneeliin pysäköintitilaa varten ilman lisävarusteita. Autokamera siirtyy automaattisesti pysäköintitilaan, kun ajoneuvon sytytysvirta katkaistaan. Jännitteen katkaisu ja ajastin voidaan asettaa BlackVue-sovelluksessa.

Pysäköintitilan lisävarusteiden tuki
DR750X-sarja on myös yhteensopiva kaikkien BlackVue Parking Mode -sarjojen ja -akkujen kanssa.

Sisäänrakennettu isku- ja liiketunnistus, Merkitsee tärkeät tiedostot automaattisesti.
Ajon aikana BlackVue havaitsee iskut ja äkilliset nopeuden muutokset. Pysäköidessään se tunnistaa myös liikkeet*.
Käytä BlackVue -sovelluksen ja Viewerin suodattimia
Kaikki videot on merkitty (normaali, tapahtuma, pysäköintitila tai time lapse), jotta voit helposti löytää tarvittavat videot BlackVue Vieweristä Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä tai BlackVue -sovelluksessa Android- ja iOS -laitteille.

BlackVue -sovellus (iOS, Android) ja Viewer (Windows/Mac)
Hallitse videotiedostojasi helposti
Sekä BlackVue -sovellus että Viewer ovat ilmaisia ladata ja käyttää. Niiden avulla voit helposti muuttaa BlackVue -määritysasetuksiasi ja selata videoita intuitiivisella tavalla. BlackVue-sovelluksella voit muodostaa yhteyden BlackVue-laitteeseesi Wi-Fi-yhteydellä, jotta voit käyttää tiedostoja ja Live View -näkymää, joka auttaa autokameran asennuksessa ja sijoittelussa.
Tyylikäs käyttöliittymä  ja Ohjelmoitava läheisyysanturi.
Kytke äänitallennus päälle ja pois heiluttamalla kättäsi sen edessä. Anturi voidaan myös konfiguroida asetuksista käynnistämään manuaalisen tapahtuma videon.

Wi-Fi-painike 
Kytke Wi-Fi päälle/pois päältä napin painalluksella. Kaikki toiminnot vahvistetaan äänikehotteella.

Optimoitu tiedostonhallinta  ja Tapahtumatiedostojen päällekirjoitussuoja 
Autokamera tallentaa silmukkana, mutta BlackVue IR DR750X-2CH voi estää jopa viidenkymmenen (50) tapahtumatiedoston korvaamisen (laukaisu manuaalisesti tai iskuista). Voit halutessasi sallia uusien tapahtumatiedostojen korvata aiemmat tapahtumatiedostot ja säilyttää näin viimeiset viisikymmentä.

Mukautuva tiedostomuoto ilman tiedostoja 
Tämä BlackVuen kehittämä tiedostojärjestelmä parantaa tallennuksen vakautta ja vähentää microSD -kortin alustamisen tarvetta samalla kun voit muuttaa tallennusaikayksikköä (1/2/3 minuuttia) ja laatuasetuksia.

SD -kortin vikahälytys 
BlackVue havaitsee heti, kun microSD -kortissa on vikaa, ja varoittaa sinua “Tarkista SD -kortti” -äänivaroittimella.
Ajoitetut uudelleenkäynnistykset (katso pysäköintitila -osio alla)

Suuri kuvataajuus lisää sujuvuutta, 60FPS -videotallennuksen etu
Etukamera tallentaa todella sujuvia videoita 60 kuvaa sekunnissa pitäen kaikki yksityiskohdat terävinä myös nopeassa toiminnassa. 60 kuvaa sekunnissa liikkeen epäterävyys vähenee huomattavasti verrattuna 30 kuvaa sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että BlackVue pystyy tallentamaan paremmin yksityiskohtia kuten rekisterikilpiä jopa nopeasti liikkuvissa kohteissa.

Huom: mitä korkeampi kuvanlaatuasetus, sitä suurempi bittinopeus ja suurempi tiedostokoko. Suurempi koko pidentää videotiedoston siirtämiseen tarvittavaa aikaa Wi-Fi-yhteyden kautta.

Huom: Kuvan laatu- ja kuvataajuus asetukset eivät vaikuta etäkäyttöön BlackVue Over the Cloud -palvelun avulla

BlackVue Cloud
Yhdistä BlackVue -laitteeseesi milloin tahansa, mistä päin maailmaa tahansa BlackVue Over the Cloud -palvelun avulla. Nauti etänäkymästä ja push -ilmoituksista puhelimeesi. Varmuuskopioi tärkeät videot ilmaiseen pilvitallennustilaan.
Toista ja lataa videoita kojelaudan muistista tai pilvestä mistä tahansa. Nauti kaksisuuntaisesta kommunikoinnista kuljettajan kanssa sovelluksesta BlackVuen integroidun kaiuttimen ja mikrofonin kautta.

Älykäs pysäköintitilan valvonta 
On mahdollista mukana toimitetulla johdotuskaapelilla tai Power Magic -lisävarusteilla. Nauti mielenrauhasta tietäen, että autosi on suojattu poissa ollessasi. BlackVue siirtyy automaattisesti pysäköintitilaan seuratakseen pysäköityä ajoneuvoasi. Videopuskurin ansiosta tallennetaan myös muutama sekunti ennen tapahtuman alkua.
IR DR750X tukee kahta pysäköintitilaa:
Aluepohjainen liiketunnistus:
Kuva -anturin tallentamat liikkeet (merkitty tiedostoluettelossa ”P”).
Kiihtyvyysmittarin/G-anturin havaitsemat vaikutukset (merkitty ”E” tiedostoluetteloon).
Valitse tunnistusalueita, jotta voit vähentää ei-toivottujen liiketallenteiden syntymisen riskiä tuulessa heiluvien puiden, kaukana liikkuvien esineiden jne. vuoksi.

Time-Lapse + puskuroidut tapahtumat
Tallentaa jatkuvasti 1 FPS (yksi ruutu sekunnissa). Videot toistetaan 30 FPS: llä. 1 minuutin time-lapse pysäköintitilan video = 30 minuutin reaaliaikainen kattavuus. Kuvva yli 37 tunnin ajan 16 Gt: n microSD -kortilla korkeimmalla (Extreme) -asetuksella. Kun isku havaitaan, autokamera luo puskuroidun tapahtumavideon.

Pysäköintitilan tapahtuman puheilmoitukset
Pysäköintitilasta poistumisen jälkeen BlackVue kertoo, tallennettiinko tapahtumia, kun olit poissa autostasi, joten voit tarkistaa heti BlackVue -sovelluksen tapahtumavideoista.

Ajoitettu uudelleenkäynnistys
Ajoita päivittäinen automaattinen uudelleenkäynnistys (valinnainen – oletuksena yöllä) minimoidaksesi mahdolliset virheet. Uudelleenkäynnistys tapahtuu vain, jos autokamera on pysäköintitilassa eikä kirjoita tietoja microSD -kortille.

Erittäin näkymätön
Sammuta kaikki LED -merkkivalot kokonaan pysäköintitilassa. Vain tallentava LED -merkkivalo vilkkuu ajoneuvon sisäosaa kohti, kun liike tai törmäys havaitaan.

Pakkauksessa:
Full HD etu-,  taka- ja sisäkamera
32 Gt microSD-kortti adapterilla
12v virtalähde
12 voltin kiinteä virtajohto
Johtopidikkeet
Varaosana kiinnitystarrat
Pikaopas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.