Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Blackvue Autokamera DR900X Plus-1CH 32GB

[ecom_wc_omnibus_price]

529,00 

Tuotekoodi: DR900XPLUS1CH32GBNO Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 8809724492335

Kuvaus

Blackvue DR900X-1CH Plus 4K kojelautakamera

BlackVue DR900X Plus kojelautakamerassa on edeltäjään verrattuna pieniä muutoksia, joista suurin lienee entisestään parannettu kuvanlaatu. Toinen merkittävä uutuus liittyy LTE moduuliin. Kameraan liitettyä LTE-moduulia voidaan käyttää WiFi hotspottina, jolloin sen datayhteys voidaan jakaa myös muille laitteille.

BlackVue DR900X Plus kamerassa on edelleen ultralaajakulmainen objektiivi, joka kuvaa jopa 162 asteen kuvakulmalla. Etukamerassa on 8megapikselillä varustettu kenno, joka tuottaa tarkan UHD 4K videon. BlackVue DR900X Plus käyttää H.265/HEVC (High Efficiency Video Coding) pakkausta, jonka ansiosta tiedostokoko pysyy pienenä, mutta kuvan laatu parhaana mahdollisena. DR900X Plus-2CH kamerassa on dual-band 802.11ac Wi-Fi-yhteys, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron.

BlackVue DR900X Plus kameran tuottamasta UHD 4K videosta autojen rekisterikilvet on entistä paremmin luettavissa.


Pysäköintitila

BlackVue DR900X Plus kameran mukana tulee helppo tupakansytyttimeen liitettävä virtajohto, joka mahdollistaa virran saannin myös pysäköinnin aikana, mikäli autossa on jatkuva virransyöttö tätä kautta. Paketissa on mukana myös hieman vaativampaan asennukseen ns. “Hard wire kit”, jolla saadaan tuotua varmuudella katkeamaton virransyöttö esim. suoraan sulakerasiasta. BlackVue DR900X Plus on varustettu akkuvahdilla, eli akkua ei käytetä tyhjäksi tallennuksen takia, vaan pyritään jättämään aina virtaa myös auton käynnistämiseen. Lisävarusteena voidaan myös hankkia erillinen BlackVue akku, joka latautuu ajon aikana ja luovutta kameralle virtaa auton ollessa pysäköitynä. Power Magic Battery Pack akusta riittää virtaa muutamaksi tunniksi, riippuen kameran käytöstä. BlackVue kamera menee automaattisesti parkkitilaan, jolloin se tallentaa vain havaitessaan liikettä tai törmäyksen.

Ajastettu uudelleenkäynnistys

BlackVue:n ajastettu uudelleenkäynnistys ehkäisee tallennushäiriöitä, joita voi tulla, kun kamera on pitkiä jaksoja käynnissä. Uudelleenkäynnistys mm. tyhjentää kameran puskurimuistin, mutta ei tuhoa muistikortilta mitään. Oletuksena uudelleenkäynnistys tehdään keskellä yötä, ja se on mahdollista tehdä vain, kun kamera on parkkitilassa, eikä tallennus ole käynnissä. Tämän ansiosta se ei tapahdu koskaan mm. kesken ajamisen.

Suomenkielinen käyttöohje, mobiiliapplikaatio, uusin firmware, sekä muut ladattavat tuotteet löydät
BlackVuen sivulta.

Muistikortti

BlackVue kamerat on jokseenkin tunnettuja epäyhteensopivuuksista muistikorttien suhteen, jonka takia suosittelemme niihin BlackVue:n omia kortteja, jotka varmuudella toimivat kunnolla.

Kojelautakamerat tekevät jatkuvaa tallennus / poistosykliä, joka kuluttaa muistikorttia. Peruskortteja ei ole suunniteltu näin rasittavaan käyttöön, jolloin ne vikaantuvat tällaisessa käytössä paljon helpommin. BlackVue muistikortit on testattu ja niiden toiminta on taattu kestämään jatkuvaa tallennusta ja poistamista. Joidenkin muistikorttien kanssa kojelautakamerat eivät vain toimi kunnolla, vaan nämä saatta aiheuttaa kameran uudelleenkäynnistymisiä tai muita ongelmatilanteita.

Nopeusvaatimus BlackVue kameroissa ei ole kova, vaan kameroihin riittää Class 10 tai U1 luokan kortit. Muistikortti tulee olla formatoitu FAT32 [Windows] tai MS-DOS (FAT) [Mac OS] tilaan. Muiden kuin BlackVue muistikorttien kanssa voi siis olla ongelmia, vaikka nämä speksit täyttyisivät, eikä kameran täydellistä toimintaa voida taata kuin BlackVue muistikorttien kanssa.

Jokainen BlackVue kamera toimitetaan alkuperäisen muistikortin BlackVue microSD muistikortin kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.