Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Canon EOS 7D Mark II -runko (käytetty)

689,00 

Tuotekoodi: TP3619 Tuoteryhmä: Tagi:

Varasto loppu

Kuvaus

Canon EOS 7D Mark II -runko (käytetty)

Hyväkuntoinen käytetty. Mukana akku, laturi, runkotulppa ja hihna.

Canon EOS 7D Mark II ylittää suorituskyvyssä edeltäjänsä. Canon EOS 7D Mark II tallentaa peräti 10 kuvaa sekunnissa (fps) ilman resoluution heikentymistä. Uuden 65 ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen automaattitarkennusjärjestelmän ja kahden DIGIC 6 -prosessorin ansiosta EOS 7D Mark II asettaa uuden vertailukohdan nopeudelle ja suorituskyvylle. Kamerassa on uusi 20,2 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno, jonka aito ISO-herkkyysalue on 100–16 000. Alue on laajennettavissa arvoon ISO 51 200 asti. Suuriresoluutioinen 150 000 pikselin RGB+IR-mittausanturi ja innovatiivinen välkkymisen tunnistus tuottavat kauniisti valottuneet kuvat. Kamera on täydellisesti sovitettavissa omaan kuvaustapaan, sillä käytettävissä on mukautettavia säätimiä ja uusi noin 100 %:n peiton tuottava etsin. Ammattitasoiset videokuvausominaisuudet, kuten reaaliaikainen pakkaamaton HDMI-siirto ja Dual Pixel CMOS AF -kennotekniikka, auttavat EOS 7D Mark -kameran käyttäjiä löytämään uusia luovia kuvaustapoja.

*10 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla* EOS 7D Mark II sopii erinomaisesti nopeiden tilanteiden kuvaamiseen, sillä sen jatkuvan kuvauksen nopeus on 10 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla. Tästä on osaltaan kiittäminen uutta sulkimen ja peilin käyttömekanismia, joka kestää peräti 200 000 sulkimen käyttöjaksoa.

Erinomaista reaktionopeutta täydentää todella ripeä 65 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, joka lukkiutuu kohteeseen herkästi ja tinkimättömän tarkasti. Luokkansa edistyneimmän järjestelmän jokainen tarkennuspiste on ristikkäistyyppinen¹ ja keskimmäinen piste kaksoisristikkäistyyppinen valovoimalla f/2,8 ja valaistukseen EV –3 asti. Tämä mahdollistaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden kaikissa valaistusoloissa ja kaikilla kohteilla. EOS 7D Mark II -kameran tarkennusjärjestelmä voidaan räätälöidä samanlaisessa valikossa kuin EOS-1D X -kamerassa, mikä antaa vapaat kädet herkkyyden ja kohteen seurannan asetuksille. Uudella tarkennustilan valintavivulla voidaan vaihtaa AF-alueen tilaa irrottamatta katsetta etsimestä.

*Selkeys, tarkkuus ja värit omaa luokkaansa* Tapahtuipa kuvaaminen sisä- tai ulkotiloissa, luonnonmukaisessa tai keinotekoisessa valaistuksessa, tasainen ja tarkka valotus saavutetaan uudella 150 000 pikselin RGB+IR-mittausanturilla. Infrapunavalon ja välkkyvän valon tunnistus nähdään nyt ensimmäistä kertaa EOS-kamerassa. Uusi välkkymisen tunnistus varmistaa, että kuva otetaan vasta sitten, kun valaistustasot ovat kirkkaimmillaan. Toiminto analysoi valonlähteen ja tunnistaa välkkyvän valon, jota silmä ei havaitse. Mittausanturia täydentävät EOS-1D X -kamerasta tutut EOS iTR AF- ja AI Servo AF III -tekniikat varmistaen tarkan kohteenseurannan.

*Elokuvamaiset videot* EOS 7D Mark II -kamerassa on uusia ammattitason videokuvausominaisuuksia. Dual Pixel CMOS AF -tekniikka huolehtii siitä, että automaattitarkennus toimii sujuvasti ja tarkasti. Ensimmäistä kertaa EOS-kameroissa sekä Movie Servo AF -toiminnon nopeutta että seurantaherkkyyttä voidaan mukauttaa, mikä tehostaa tarkennustehosteiden hallintaa ja siirtymistä kohteesta toiseen. Myös ohikiitävät tilanteet voidaan tallentaa Full HD -laadulla ja kuvataajuuksilla 24p–60p, joten liike on sujuvaa ja hidastustehosteet tyylikkäitä.

EOS 7D Mark II -kameralla kuvatut otokset istuvat saumattomasti olemassa olevaan videotyönkulkuun, sillä otokset voidaan siirtää ulkoisiin tallentimiin pakkaamattomana (4:2:2) HDMI-siirtona. Lisäksi EOS 7D Mark II -kamerassa on uudet mikrofonin ja kuulokkeen liitännät sekä hiljainen ohjaus, joka estää toimintojen äänten tallentumisen asetuksia muutettaessa. Näin äänentallennus tapahtuu ammattilaadulla kaikenlaisessa kuvaamisessa.

*Vaativiin olosuhteisiin* EOS 7D Mark II -kamerassa on parannettu sääsuojaus ja kestävä magnesiumseosrunko, joten kameralla voi kuvata myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Lisäksi sisäänrakennettu GPS ja digitaalinen kompassi auttavat jäljittämään kuvausmatkaa. EOS 7D Mark II -kameraan on saatavilla useita lisävarusteita, mukaan lukien uusi akkukahva, joka mahdollistaa pitkän ja luotettavan kuvaamisen.

¹Käytettävissä olevien tarkennuspisteiden, ristikkäistyyppisten pisteiden ja kaksoisristikkäistyyppisten pisteiden määrä määräytyy objektiivin mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Myymälä suljettu heinäkuun lauantait!