Canon PowerShot G9 X Mk II Hopea

439,00 

Tuotekoodi: 1718C002 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 4549292081107

Kuvaus

Canon PowerShot G9 X Mark II

{Banner(id:’278′]

  1. WiFi
  2. GPS
  3. RAW-tallennus
  4. 28 – 84mm polttoväli

Canon PowerShot G9 X Mark II on tyylikäs, pieni kamera jossa on tehokas prosessori ja loistava kuvanlaatu. Canon PowerShot G9 X Mark II kamerassa on kohtuullisen laaja polttovälialue, jonka ansiosta se sopii mainiosti reissukameraksi. Laajakulma mahdollistaa kuvaamisen sisätiloissa ja sillä taltioit myös näyttävät maisemakuvat. Telepää tuo etäisemmät kohteet lähemmäksi. Pienikokoinen kamera soveltuu hyvin myös street kuvaamiseen. Suuri 1,0 tuuman 20 megapikselin CMOS-kenno, tehokas DIGIC 7 -prosessori ja 3x (kinovast. 28-84mm) optisella zoomilla varustettu Canonin huippulaadukas valovoimainen (f/2–4,9)-objektiivi takaavat terävät ja selkeät kuvat kaikissa valaistusolosuhteissa.

RAW-tuki

14-bittinen RAW-tiedostomuoto tuo lisää luovia mahdollisuuksia kuvankäsittelyyn.

Optinen kuvanvakain

Älykäs optinen kuvanvakain takaa terävät ja vakaat stillkuvat ja videot myös käsivaralta ja heikossa valaistuksessa.

Monipuolisia säätöjä

Canon PowerShot G9 X Mark II -kamerassa on 3,0 tuuman korkearesoluutioinen (1 040 000 kuvapistettä) kosketusnäyttö, jonka kautta asetusten ja toimintojen käyttö on helppoa. Kamerassa on myös objektiivin säätörengas, jolla voidaan kätevästi säätää useita toimintoja, kuten aukkoa ja valotusaikaa.

Vakaita videoita myös vauhdissa

PowerShot G9 X Mark II sopii myös videokuvaamiseen. Manuaalisessa videokuvaustilassa voi kuvata erittäin laadukkaita Full HD -videoita 60p-taajuudella. Aukon, valotusajan ja ISO-herkkyyden säädöt ovat käytettävissä koko ajan. 5-suuntainen dynaaminen kuvanvakain huolehtii siitä, että videoista tulee vakaita myös vauhdikkaassa liikkeessä kuvattaessa. Tarkennusta voi terävöittää entisestään manuaalisen tarkennuksen korostuksella. Kameralla voi myös luoda elokuvamaisia tarkennusajoja kosketusnäytön avulla ja räätälöidä videoita muuttuvalla kuvataajuudella.

Etäkuvausta ja luovia kuvaustiloja

PowerShot G9 X Mark II -kamerassa on useita luovia kuvaustiloja. Esimerkiksi tähtikuvaustilassa on helppo kuvata tähtien tuiketta ja liikettä, ja luova kuva -tilassa kamera lisää kuvaan retro-suodintehosteen automaattisesti laukaisinta painettaessa. Etäkuvaus Wi-Fi-yhteydellä mahdollistaa kameran tärkeimpien toimintojen käyttämisen älylaitteen välityksellä sekä luovien kuvausjärjestelyjen kokeilun. Wi-Fi-yhteydellä ja dynaamisella NFC-yhteydellä valokuvat ja videot on helppo siirtää älylaitteeseen ja jakaa suoraan sosiaaliseen mediaan. Voit myös varmuuskopioida kuvat irista-palvelun ja Google Driven kaltaisiin pilvipalveluihin suoraan kamerasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Canon PowerShot G9 X Mk II Hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.