Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Celestron Nexstar 8 SE Dovetail tähtikaukoputki

[ecom_wc_omnibus_price]

2 190,00 

Tuotekoodi: 11069-DS Tuoteryhmä: Tagi:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 050234110693

Kuvaus

Celestron Nexstar 8 SE Dovetail tähtikaukoputki

TILAUSTUOTE!
Celestronin tavaramerkkinä tunnettu oranssiputkinen kaukoputki yhdistää edistyneet ominaisuudet sekä erinomaiset optiikat yhdeksi helppokäyttöiseksi järjestelmäksi, NexStar 8SE. Täydellinen valinta ensimmäiseksi vakavan harrastajan kaukoputkeksi, tarjoten erinomaisia näkymiä taloudelliseen hintaan.

Perustajamme visio, remasteroituna 2000-luvulle

1970-luvulla Celestronin klassikkomalli Celestron 8 toi astronomiaharrastuksen jokamiehen ulottuville ja perusti Celestronin johtoaseman maailman parhaana kaukoputkien tekijänä. Perustajamme Tom Johnson kehitti Celestronin oman tekniikan Schmidt-korjauslevyjen tuottamiseen ja parannetun kuvanlaadun ja helpon kuljetettavuuden saavuttamiseen. Johnson uskoi lujasti korkealaatuisten optisten instrumenttien tuottamiseen ja inspiroi kokonaista amatööriastronomien sukupolvea.

Neljä vuosikymmentä myöhemmin olemme parantaneet alkuperäisestä lisäämällä uusimman teknologian mahdollistamia ominaisuuksia, mutta unohtamatta perustajamme tarkoitusta.

Tarkastele Universumin vaikuttavimpia näkyjä

8SEn hulppea kahdeksan tuuman pääpeili omaa riittävästi valonkeräyskykykä nähdäksesi sillä selkeästi aurinkokuntamme parhaat kohteet: Saturnuksen renkaat, Jupiterin pilvikierteet sekä kuuntieteelliset kohteet. Syvätaivaskohteissa voit erottaa Herkules-tähtiryhmän ja galaksien spiraalikäsivarret, ja paljon muuta.

Mullistava yksivartinen jalustaratkaisu

Tiedämme että paras kaukoputki on se, joka kerää vähiten pölyä kaapissasi. Tämän takia Celestronin insinöörit suunnittelivat NexStar SE:n uuden, patentoidun yksivartisen jalustan. Helposti mukana kulkeva jalusta tekee pystyttämisestä nopeaa ja helppoa. Lisäksi NexStar SE purkautuu kätevästi kevyihin ja kompakteihin osiin, joten kuljetus jopa pienillä ajoneuvoilla on helppoa. Pääsy lempihavaintopaikalle on helppoa ja pystytys vaikka omalle takapihalle nopeaa.

Jalustan sisältö on se mikä tosissaan tekee tästä paketista erinomaisen. Tukeva rakenne korkealaatuisista osista antaa NexStar SE:lle osoitus- ja seurantatarkkuuden jolla suosikkitaivaankappaleiden seuraaminen muuttuu helpoksi van näppäintä painamalla. Käyttämällä mukana tulevaa NexStar+-etäohjainta osoittaaksesi kaukoputken kohti yli 40,000 taivaankappaletta, ja Sky Tour-toiminolla kaukoputki esittelee näkyvistä kohteista parhaimmat.

Kaukoputken suuntaaminen on myös yksinkertaisen kivutonta, kiitos SkyAlign-toiminnon. Sen avulla suuntaaminen ja kalibrointi sujuu kätevästi: suuntaa kaukoputki vain kolmeen kirkkaaseen kohteeseen taivaalla ja paina ‘ALIGN’-painiketta. Vielä helpommin suuntaus onnistuu käyttämällä StarSense AutoAlign-lisävarustetta, jolla NexStar SE osaa suunnata itsensä!

Edistyneet toiminnot pysyvät kehittyvän harrastajan tahdissa

NexStar SE on yhteensopiva kaikkien kehittyneiden lisävarusteiden kanssa joita edistyneet käyttäjät rakastavat. SkySync tarjoaa GPS-paikannuksen kaukoputkellesi, ja StarSense AutoAlign tarjoaa automaattisen suuntaustoiminnon helpottamaan käyttöönottoa.

Tähtikuvauksesta innostuneille 8SE on erinomainen valinta. Sen sisäänrakennettu kulmakiila antaa seurata kohdetta pitkiä valotusaikoja varten. Apupeilin irroittamalla on mahdollista kiinnittää DSLR- tai astronominen CCD-kamera f/2 laajakulmakuvia varten Fastar/Hyperstar-linssin kanssa. Tai, mikäli halutaan kuvata kuuta ja planeettoja aurinkokunnassamme, NexStar 8SE:n yhdistäminen Skyris-kameroihin on paras ratkaisu. Ensimmäisestä katselukerrasta vuosikausien harrastukseen, NexStar SE on luotettava kumppani.

Maailman rakastetuin kaukoputki! Klassinen 8 tuuman Schmidt-Cassegrain-teleskooppi mullisti amatööriastronomian 1970-luvulla. Nyt Celestronin ikoninen “Oranssi putki” on päivitetty uusimpien toimintojen tasalle tarjoamaan parhaan tähtienkatseluhetken niin aloittelijoille kuin kokeneille amatööriastronomeillekin. Kahdeksan tuuman (203mm) aukko tarjoaa erinomaisen valonkeräyskyvyn edulliseen hintaan, ja sillä saa vaikuttavia kuvia niin kuusta kuin planeetoistakin, unohtamatta syvän taivaan kohteita kuten Orionin tähtisumua säilyttäen kuitenkin putken kompaktin koon.

Täysautomaattinen GoTo-jalusta 40,000 taivaankannen kohteen tietokannan kanssa löytää ja seuraa valittua kohdetta automaattisesti. SkyAlign-teknologia suuntaa kaukoputken automaattisesti ja nopeuttaa käyttöönottoa. Tuntematta yötaivasta etukäteenkin on suuntaaminen helppoa – löytämällä kolme kirkasta kohdetta kalibroituu jalusta helposti.
Ainutkertainen yksivartinen rakenne ja jämäkkä kolmijalka purkautuvat erillisiin osiin helpon kannettavuuden ja nopean kasaamisen saavuttamiseksi.

Tekniset Tiedot:

* Optinen rakenne: Schmidt-Cassegrain
* Aukon koko (mm): 203.2mm (8in)
* Polttoväli: 2032mm (80in)
* Polttovälikerroin: 10
* Okulaarin 1 polttoväli (mm): 25mm (0.98in)
* Okulaarin 1 suurennus: 81x
* Etsin: StarPointer
* Kulmapeili: 1.25″
* Alustan tyyppi: Single Fork Arm Altazimuth
* Kolmijalka: Terästä (sku 93593)
* Virrantarve: 8 AA-koon paristoa (Eivät sisälly)
* Korkein käyttökelpoinen suurennus: 480x
* Pienin käyttökelpoinen suurennus: 29x
* Rajoittava tähtimagnitudi: 14
* Resoluutio (Rayleigh): 0.69 arc seconds
* Resoluutio (Dawes): 0.57 arc seconds
* Valonkeräysteho (verrattuna ihmissilmään): 843x
* Näkökenttä: 0.63°
* Lineaarinen näkökenttä (@1000 yds): 10m
* Apupeilin peittoala: 2.5in (64mm)
* Apupeilin peittoala (suhteessa pääpeilin halkaisijaan): 31%
* Apupeilin peittoala (suhteessa pääpeilin pinta-alaan): 9.77%
* Optiset pinnoitteet: Starbright XLT
* Putken pituus: 17in (432mm)
* Kaukoputkijärjestelmän kokonaispaino: 11kg
* Kolmijalan paino: 4.08kg
* Kääntymisnopeus: Yhdeksän kääntymisnopeuden säätöä
* Seurantatahdit: Sidereal, Solar and Lunar
* Seurantamoodit: Alt-Az, EQ North & EQ South
* Suuntausmenetelmät: SkyAlign, Auto 2-Star Align, 1-Star Align, 2-Star Align, Solar System Align
* Tietoliikenneportit: RS-232 Etäohjaimen tietoliikenneportti, Autoguider -ohjaimen portti, Aux-portti
* Tietokone-etäohjain: Kaksirivinen, 16 merkin LCD-näyttö ja 19 taustavalaistua LED-painiketta)
* Tietokanta: 40,000 taivaankappaleen kirjasto, 200 käyttäjän määriteltävissä olevaa kohdepaikkaa. Lisätietoa yli 200 kohteesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.