Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Chasing M2 PRO sukellusdrone 4K 200M

[ecom_wc_omnibus_price]

5 489,00 

Tuotekoodi: M2 PRO Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

Chasing M2 PRO sukellusdrone 4K-kameralla ja 200M kaapelilla

Tämä tuote on mahdollista ostaa myös Grenke leasingilla. Pyydä meiltä tarjous.

  1. Maksimisyvyys: 150 m
  2. Bittivirta: 60 M
  3. Kaapelin pituus: 200m
  4. Muistikortti: 128 Gt
  5. Videotarkkus: 3840 x 2160 (UHD)
  6. Kuvatarkkuus: 12 Mpix

CHASING M2 Pro on vaativampaan ammattikäyttöön suunniteltu sukellusdrone / ROV (Remotely Operated Underwater Vehicle), joka kykenee sukeltamaan jopa 150 metrin syvyyteen. Chasing M2 Pro tehty aikaisemman M2 mallin pohjalta, mutta hieman vahvistettu ja parannettu malli, joka täyttää paremmin ammattilaisten vaatimukset. M2 Pro mallissa on mm. tehokkaammat moottorit, mahdollisuus littää erillinen ohjauskonsoli, käyttää jatkuvaa verkkovirtaa sekä liittää monipuolisia lisävarusteita.

Chasing M2 Pro on varustettu 4K kameralla, joka tuo syvyyksistä korkealuokkaista kuvaa. Syvällä ei toki tee mitään hyvällä kameralla, ilman kunnon valaistusta. Chasing M2 Pro on sen takia varustettu myös kahdella tehokkaalla, 2000-lumenin LED-valolla.

Ammattikäyttöön suunniteltu ROV on mahdollista varustaa myös mm. robottikouralla tai muilla lisälaitteilla, kuten lisävaloilla, kaikuluotaimella tai kameroilla. Sukellusdrone voidaan varustaa jopa 1.5kg painoisella varustuksella. Chasing M2 Pro sukellusdronessa on kahdeksan tehokasta, 1500W moottoria, jotka kykenevät pitämään laitteen vakaana halutussa syvyydessä. Tarkasti ohjatut moottorit mahdollistavat myös erittäin tarkat ohjausliikkeet.

M2 Pro dronen 4K kamera on varustettu valovoimaisella F1.8 objektiivilla ja 1/2.3 SONY CMOS kennolla. Lisäksi kamerassa on EIS -elektroninen vakaaja.

Chasing M2 Pro käyttö ei rajoitu vain vedenalaiseen kuvaamiseen, vaan sillä voidaan tehdä mm. tutkimustyötä. M2 Pro mahdollistaa mm. laivojen pohjan nopean tarkastuksen, vedenpohjan tieteellisen tutkimuksen, erilaiset pelastustöiden ennakkotutkimukset yms.

Chasing M2 Pro on suunniteltu alusta alkaen helposti ja nopeasti käyttöön otettavaksi. Yksi henkilö kykenee laittamaan laitteen käyttökuntoon nopeimmillaan 3minuutissa.

Vaihdettavan akun ansiosta laitteella voidaan operoida pitkiäkin aikoja, ilman viivytyksiä. Vakioakku on 97.68Wh ja silä laite toimii jopa 2-4 h. Lisävarusteena saatavalla 200Wh akulla voidaan operoida huomattavasti pidempiä aikoja.

Veden alla voidaan törmätä erilaisiin esteisiin. Chasing M2 Pro moottorit on suunniteltu siten, että ne eivät kerää roskaa eikä tukkeudu esim. hiekkapohjan lähellä ajettaessa. Chasing Anti-Stuck moottoriteknologia tekee laittesta erittäin luotettavan ja Pro mallin moottorit on aikaisemmista malleista edelleen kehitetyt.

HDMI-ulostulo mahdollistaa videokuvan tarkastelun myös isommalta näytöltä.

Tehtävät sukelluksen jälkeen

  • Jos dronea on uitettu merivedessä, upota drone makeaan veteen n. tunniksi ja käynnistä drone. Anna dronen käydä n. 10 min suolaveden poistamiseksi. Kuivaa drone pyyhkeellä.
  • Pidä akun varaus 50-80% tasolla varastoinnin ajan.
  • Lataa akku jos varaustila laskee 25% tai alle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.