Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Chasing M2 sukellusdrone 4K 200M

[ecom_wc_omnibus_price]

3 189,00 

Tuotekoodi: M2 200M Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

Chasing M2 sukellusdrone 4K-kameralla ja 200M kaapelilla

Tämä tuote on mahdollista ostaa myös Grenke leasingilla. Pyydä meiltä tarjous.

CHASING M2 on ammattitason sukellusdrone / ROV (Remotely Operated Underwater Vehicle), joka kykenee sukeltamaan jopa 100 metrin syvyyteen. M2 on varustettu 4K kameralla, joka tuo syvyyksistä korkealuokkaista kuvaa. Syvällä ei toki tee mitään hyvällä kameralla, ilman kunnon valaistusta. Chasing M2 on sen takia varustettu myös kahdella tehokkaalla, 2000-lumenin LED-valolla. Ammattikäyttöön suunniteltu ROV on mahdollista varustaa myös mm. robottikouralla tai muilla lisälaitteilla, kuten lisävaloilla tai kameroilla. Sukellusdrone voidaan varustaa jopa 1.5kg painoisella varustuksella. Chasing M2 sukellusdronessa on kahdeksan tehokasta moottoria, jotka kykenevät pitämään laitteen vakaana halutusa syvyydessä. Tarkasti ohjatut moottorit mahdollistavat myös erittäin tarkat ohjausliikkeet.

M2 dronen 4K kamera on varustettu valovoimaisella F1.8 objektiivilla ja 1/2.3 SONY CMOS kennolla. Lisäksi kamerassa on EIS -elektroninen vakaaja.

Chasing M2 käyttö ei rajoitu vain vedenalaiseen kuvaamiseen, vaan sillä voidaan tehdä mm. tutkimustyötä. M2 mahdollistaa mm. laivojen pohjan nopean tarkastuksen, vedenpohjan tieteellisen tutkimuksen, erilaiset pelastustöiden ennakkotutkimukset yms.

Chasing M2 on suunniteltu alusta alkaen helposti ja nopeasti käyttöön otettavaksi. Yksi henkilö kykenee laittamaan laitteen käyttökuntoon nopeimmillaan 3minuutissa.

Vaihdettavan akun ansiosta laitteella voidaan operoida pitkiäkin aikoja, ilman viivytyksiä. Vakioakku on 97.68Wh ja silä laite toimii jopa 2-4 h. Lisävarusteena saatavalla 200Wh akulla voidaan operoida huomattavasti pidempiä aikoja.

Veden alla voidaan törmätä erilaisiin esteisiin. Chasing M2 moottorit on suunniteltu siten, että ne eivät kerää roskaa eikä tukkeudu esim. hiekkapohjan lähellä ajettaessa. Chasing Anti-Stuck moottoriteknologia tekee laittesta erittäin luotettavan.

Mikäli ROV tulee ajettua hankalan paikkaan, on hyvä tietää myös se, että laitteen mukana toimitettu kaapeli kestää n. 100kg vetoa ja laitteessa oleva liitin kestää jopa 50kg vetoa, eli tarvittaessa dronea voi hinata kaapelista takaisin lähtöpisteelle.

HDMI-ulostulo mahdollistaa videokuvan tarkastelun myös isommalta näytöltä.

Tehtävät sukelluksen jälkeen

  • Jos dronea on uitettu merivedessä, upota drone makeaan veteen n. tunniksi ja käynnistä drone. Anna dronen käydä n. 10 min suolaveden poistamiseksi. Kuivaa drone pyyhkeellä.
  • Pidä akun varaus 50-80% tasolla varastoinnin ajan.
  • Lataa akku jos varaustila laskee 25% tai alle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.