Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Cotton Carrier Skout G2 Sling kameravaljaat harmaa

[ecom_wc_omnibus_price]

99,00 

Tuotekoodi: CC-450GRIS Tuoteryhmä:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 099461003903

Kuvaus

Cotton Carrier Skout G2 – Sling kameravaljasylein

Cotton Carrier Skout G2 valjaat on käyttäjäpalautteen mukaan paranneltu alkuperäisestä mallista. Jo ensimmäinen versio saavutti suuren suosion, ollen yksi maailman mukavimmista, helpoimmista ja nopeimmista tavoista kantaa ja käyttää kameraa luonnossa liikkuen. Skout G2 mallissa on

  • Paremmat, entistä kestävämmät materiaalit
  • Kompaktimpi design
  • Entistä ergonomisempi ja parempi istuvuus
  • Pystykiinnike antamassa lisäturvallisuutta ja mahdollistamassa uuden FlytDeck Drone kiinnikkeen käytön

Cotton Carrier SKOUT G2 on Sling-tyylinen kameravaljas, jonka avulla kannat kameran turvallisesti ja ilman niskakipua. Perinteiseen Cotton valjaaseen verrattuna SKOUT G2 on paljon kevyempi, kun halutaan kuljettaa vain yhtä kameraa tai kiikareita. SKOUT valjaassa kulkee selässä vain hihna, joten repun kanssa käytettäessä, se ei hiosta eikä hierrä. Cotton SKOUT G2 on ehdottomasti yksi markkinoiden mukavimpia vaihtoehtoja kameran kantamiseen.

SKOUT G2 pitää kameran mahdollisimman lähellä kehoa, jolloin kameran paino myös jakautuu tasaisesti. Kamera on myös hyvin hallittavissa, sekä nopeasti otettavissa käyttöön. Cotton SKOUT G2 käyttää samaa Cotton G3 kiinnikettä, kuin muut Cotton valjaat. Cotton G3-kiinnike on erittäin helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Kamera ei pääse putoamaan kiinikkeestä, vaan vapauttaaksesi kamera, täytyy se kääntää 90 astetta, jolloin kiinnike vapautuu.

Cotton kameravaljaat on suunniteltu aktiiviselle kuvaajalle, joka liikkuu paljon reppua tai rinkkaa kantaen, tai haluaa muuten pitää kamerakaluston nopeasti saatavilla, kuitenkin pitäen kädet mahdollisimman vapaana. Valjaat mahdollistavat “kädet vapaana” toimimisen, mm. vaelluksella tai muuten aktiivisen liikkumisen aikana, pitäen kameran paikoillaan ilman turhaa heilumista.

Cotton valjaat on valmistettu kulutusta kestävästä Kodra kankaasta, joka on erittäin kestävää, Cordura-tyyppistä kangasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.