Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Datacolor Spyder5ELITE (DEMO)

149,00 

Tuotekoodi: TP1432 Tuoteryhmä:

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 6,20 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN:

Kuvaus

Spyder5ELITE on kaikkein monipuolisin mittalaite valokuvaajille, videokuvaajille ja ammattilaisille, joiden täytyy luottaa värien tarkkuuteen.

Demokäytössä ollut kalibrointilaite. Täysin toimiva ja virheettömässä kunnossa.

Spyder5 on toisiksi uusin versio palkitusta näytönkalibrointilaitteesta. Sen avulla kalibroit näyttösi viidessä minuutissa ja varmistat, että saat oikeat värit myös printteihin.
Spyder 5 uutuutena muunmuassa, Kalibrointi- ja ennen/jälkeen kuvat täydessä ruudussa! Helpottaa esimerkiksi isokokoisten, sekä 4K näyttöjen kalibroimista. Spyder5 Elitessä on nyt myös mahdollisuus valita oma ennen/jälkeen kuva! Vallitsevan valon pääsyä laitteeseen on myös parannettu huomattavasti entistä tiheämmillä kennoilla
Spyder5 ELITE:llä kalibroit CRT-, LCD– ja kannettavien näytöt sekä dataprojektorit. Spyder5 ELITE on yhteensopiva laajan värintoistoalueen, LED-taustavalo- ja AdobeRGB -näyttöjen kanssa. Spyder5 ELITE:n käyttäjä voi vapaasti valita mm. värilämpötilan, kirkkauden, gamma-arvon. Kaikkien näyttötyyppien lisäksi sillä voidaan kalibroida myös projektorit. Sen neljännen sukupolven Spyder-teknologia, huippuluokan optinen suunnittelu ja seitsemän mittakennon väriprosessointi takaavat täsmällisen värientoiston.

Spyder5ELITE:n integroitu vallitsevanvalon-mittari mittaa valaistusta automaattisesti myös sen ollessa telineessään, mutta ei tee muutoksia kalibrointiin tms. käyttäjän tietämättä. Vallitsevavalo voidaan kuitenkin ottaa huomioon kalibroitaessa, jolloin näyttö voidaan säätää optimaalisesti valokuvaajan näkökulmasta katsoen.

Sen monipuolisen ohjelmiston avulla käyttäjällä on mahdollisuus valita vapaasti gamma, värilämpötila yms. jolloin käyttäjä voi hallita digitaalisen työnkulkunsa.

SpyderProof -toiminnon avulla käyttäjä voi arvioida kalibroinnin lopputulosta oikeiden kuvien avulla. Kuvien avulla voidaan tarkastella mm. ihonsävyjen, erivärien, väriliukujen sekä mustavalkokuvien toistumista näytöllä.

StudioMatch Assistant -ohjelman opastuksella voidaan kaikki studiomonitorit säätää yhdenmukaisiksi. SpyderCertification -optio puolestaan varoittaa, jos kalibrointi on vanhentunut tai on muutoin virheellinen.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Mitat 10 × 10 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.