Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

DJI FPV Combo -kuvauskopteri

1 399,00 

Tuotekoodi: CP.FP.00000002.01 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 6941565903860

Kuvaus

DJI FPV Combo -kuvauskopteri

  1. 20min lentoaika
  2. 12MP kamera
  3. Huippunopeus 140km/h
  4. FPV-lasit

DJI-PRO-Valtuutettu-jalleenmyyja.jpg


Painon puolesta DJI FPV menisi C1 -luokkaan, mutta kopterin maksiminopeus on suurempi kuin C1-luokan suurin sallittu, jonka takia tämä on C2-luokassa ja vaatimuksena on jatkossa myös valvottu tentti! Kannattaa myös huomioida FPV-lasien kanssa toimittaessa tähystäjän tarve.

DJI FPV -kuvauskopteri on tyyliltään FPV racing drone, mutta DJI FPV on kuitenkin pääasiassa kuvauskopteri. DJI FPV on ketterämpi ja huomattavasti nopeampi, kuin aikaisemmat DJI kopterit, joka mahdollistaa kokonaan uuden tyyppiset videot. Tämän kopterin avulla kuvaat mm. nopeasti liikkuvia kohteita huomattavasti paremmalla seurannalla. Mainittakoon esimerkkinä vaikka autokilpailut. Vaikka DJI FPV on nopea, siis todella nopea kopteri (huippunopeus n. 140km/h), on sillä myös mainiot hidaslento ominaisuudet ja se kykenee taistelemaan myös kiukkuista (n. 10-13 m/s) tuulta vastaan paremmin kuin muut pienet DJI kopterit.

Terävät, kirkkaat ja vakaat videot

Kopterin vauhti tuo videoihin entistä mukaansatempaavamman tunnelman, joka välittyy varmasti myös katsojille, kun kopterin kamera on vakautettu tehokkaan gimbalin sekä RockSteady vakaajan avulla. Kameran objektiivi antaa 150° superlaajan kuvakulman jolloin edes nopeasti lennettäessä ei kohde pääse karkuun tai maisema kapene liikaa. 4x Slow Motion mahdollistaa uskomatoman hienot hidastukset.

Aloitteleva tai kokenut FPV pilotti

DJI FPV -kopterin kanssa pääset helposti uppoutumaan pilotin paikalle. FPV -lasit päässä tunnet mukaansatempaavan jännityksen, kun kone menee viuhuen pitkin FPV rataa tai komeissa itä-suomen maisemissa. DJI FPV -kopterin kamerassa on laaja, 150 asteen kuvakulma ja laadukkaan videolinkin avulla saat viiveettömän, kirkkaan ja terävän kuvan suoraan laseihin.

Erilaisia lentotoimintoja varten kopterissa on valmiita lentotiloja, jotka mahdollistavat vauhdikkaan tai hitaamman ja tarkemman lennon. Hitaamman ja rajoitetumman tilan ansiosta DJI FPV sopii myös aloittelevalle FPV pilotille. Törmäystutkien ansiosta kone pysyy paremmin ehjänä, kun se tunnistaa esteet ja osaa tarvittaessa jopa pysähtyä ennen törmäystä.

DJI FPV -kopterissa on valittavissa kolme eri lennätystilaa.

N Mode: Soveltuu uusille piloteille. Yksinkertaisemmat kontrollit ja turvatoiminnot, kuten estetutkat on käytössä.

S Mode: Hybrid-lentotila, joka antaa pilotille enemmän vapauksia lennätykseen.

M Mode: Kokeneille piloteille. Tämä tila mahdolistaa maksiminopeuden, turvatoimintojen poiskytkemisen ja acro-lentotilan, temppujen tekemistä varten.

Aerodynaaminen muotoilu

DJI FPV -kopteri poikkeaa ominaisuuksiltaan, mutta myös ulkoasultan perinteisistä DJI koptereista. Moottoreiden asento ja sijoittelu yhdessä aerodynaamisen muotoilun kanssa mahdollistavat erittäin tehokkaan hyötysuhteen ja maksimaalisen työntövoiman. Koneessa olevien LED valojen ansiosta DJI FPV soveltuu myös pimeälentoon, eli voit luvallisesti suoritaa myös yökuvausta.

Turvallisuus

Tehokas ja erittäiin nopea kone saattaa karata jopa kokenen pilotin käsistä. Tällöin koneen omat turvatoiminnot astuvat kuvaan. Varsinkin FPV toiminnassa turvallisuus korostuu entisestään. Pilotilla ei ole suoraa näköyhteyttä koneeseen ja ympäröivään ilmatilaan, jolloin yllättäviä tilanteita voi kehittyä nopeasti. DJI FPV -kopterissa on hätäjarru- sekä leijuntaominaisuus, joka saadaan aktivoitua nopeasti missä tahansa lentotilassa tai -asennossa. Hätätilan aktivointi toimii lähes samantien ja kopteri pysähtyy muutamassa sekunnissa, jääden leijumaan paikalleen.

Hätäpysäytyksen lisäksi DJI FPV -kopterissa on älykäs kotiinpaluu (RTH), alhaisen varaustilan kotiinpaluu sekä eteen- ja alaspäin suuntautuva estetunnistin, jotka yhdessä lisäävät lennätyksen turvallisuutta. Kaikki turvatoiminnot toimivat myös kopterin maksiminopeuksissa.

Pätkimätön videolinkki

DJI FPV vaatii nopean, pienen viiveen kuvayhteyden jonka DJI O3 (OcuSync 3.0) -videolinkki tarjoaa. DJI O3 videolinkki mahdollistaa jopa 10 km etäisyyden kopterin ja ohjaajan lasien välillä, tarjoten tähän erittäin laadukkaan reaaliaikaisen kuvan. DJI FPV tukee automaattista 2,4–5,8 GHz:n taajuuksien vaihtelua ja tarjoaa jopa 50 Mbps:n videonsiirtonopeuden.

DJI Care Refresh

DJI Care Refresh on huoltopalvelu, jonka ansiosta DJI FPV -kopterin huoltaminen on edullista. Lisämaksullinen huoltotilaus kattaa kaikki kopterille mahdollisesti sattuvat vahingot ja vaihtolaitteen voi saada vioittuneen tilalle edullisesti kahdestivuodessa. Myös muut huoltotilaukset ja tarkemmat tilausehdot löytyvät osoitteesta www.dji.com/fi/service/djicare-refresh.

HUOM! DJI FPV ei ole lelu. Huomioi ilmailun säädökset ja tee lennätysilmoitus Aviamaps sovelluksella. Aviamaps kartasta näet helposti ilmatilarajoitukset, sekä pysyvät kieltoalueet.

DJI FPV Combo paketti sisältää

DJI FPV Combo DJI FPV Fly More Kit
DJI FPV Goggles V2 1
DJI FPV Intelligent Flight Batter1y 1 2
DJI FPV Goggles Battery 1
DJI FPV Battery Charging Hub 1
DJI FPV AC Power Adapter 1
DJI FPV Car Charger
DJI FPV Drone (Universal Edition) 1
DJI FPV Remote Controller 2 1
DJI FPV Propellers(pairs) 4
DJI FPV Landing Gear 2
DJI FPV Gimbal Camera 1
DJI FPV Propeller Guard
DJI FPV Gimbal Protector 1
DJI FPV Top Shell 1
DJI FPV Control Sticks 2
DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band) 4
DJI FPV Goggles Power Cable (XT60)
DJI FPV Goggles Power Cable (USB-C) 1
DJI FPV Part 13 Goggles Foam Padding 1
DJI FPV Goggles Headband 1
DJI Goggles Carry More Backpack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.