Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

DJI Mavic Air 2 kuvauskopteri

849,00 

Tuotekoodi: 480625 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 6958265100307

Kuvaus

DJI Mavic Air 2

DJI-PRO-Valtuutettu-jalleenmyyja.jpg

 1. 4K/60fps Video
 2. 48MP valokuvat
 3. Enhanced HDR
 4. 8K Hyperlapse
 5. 34-Min lentoaika
 6. OcuSync 2.0 10km 1080p/30fps Videolinkki

Peruspaketti sisältää

 • Kopteri ja ohjain
 • Lentoakku
 • Latauslaite ja verkkojohto
 • 3x propellipari
 • USB-C johto
 • Lightning-johto
 • Micro-USB johto
 • Gimbaalisuoja
 • Varapari ohjaintappeja

DJI Mavic Air 2 vie pienet kuvausdronet jälleen uudelle tasolle. Mavic Air 2 on tiukan tuotekehittelyn tuloksena saatu hiottua jälleen muutamaa askelta paremmaksi, niin käyttää kuin toiminnoiltaan. Paremman optimoinnin tuloksena, lentoaika on nyt jopa 34 minuuttia. OcuSync 2.0 tuo edelleen kirkkaan, virheettömän kuvan 1080p tarkkudella. Älykkäät toiminnot tekevät elokuvamaisesta kuvaamisesta erittäin helppoa ja turvallista. Uudistettu ohjain on aikaisempaa kompaktimpi, ja siitä puuttuvat nyt kokonaan ulkoiset antennit. Myös mobiililaitteen pidike on uusittu.

Kopterissa oleva kamera kuvaa terävää 4K/60fps videota, jossa käytetään HEVC (H.265) pakkausta, joka säilyttää videot korkealuokkaisina, samalla tilaa säästäen. D-Cinelike väriprofiili säilytää mahdollisimman paljon informaatiota jälkikäsittelyä varten.

Suorituskykyinen kenno

Suuriresoluutioinen, 1/2″ CMOS-kenno kykenee tuottamaan jopa 48megapikselin valokuvia, mutta myös suuren värikylläisyyden sisältäviä HDR-videoita. Suuren dynamiikan ansiosta kamera pystyy tallentamaan tummimmat ja kirkkaimmat alueet ja kasaamaan niistä näyttävät suuren dynamiikan videot.

Älykkäät kuvaustoiminnot

Perusvideoiden lisäksi Mavic Air 2 on varustetu älykkäillä kuvaustoiminnoilla, jotka tekevät mm. kohteen seurannasta helppoa. Aikaisemmin liikkuvaa kohdetta kuvattaessa, oli melkein välttämätöntä olla erikseen pilotti ja kameramies. Nyt voit helposti valita seurattavan kohteen ja kopteri pitää huolen, että kohde on kuvassa.

Spotlight 2.0

Spotlight 2.0 mahdollistaa vapaan lennätyksen, jolloin kopteri pitää valitun kohteen lukittuna keskelle.

ActiveTrack 3.0

ActiveTrack 3.0 käyttää tehokkaasti esteentunnistusta ja pitää kopterin halutun etäisyyden päässä kohteesta, lentäen koko ajan kohteen mukana. Tämä toiminto on erityisen kätevä, kun haluat kuvata vaikka omaa urheilusuoritusta.

POI 3.0

POI 3.0 on aikaisemmasta versiosta paranneltu ja nyt hankalammatkin kohteet pysyvät paremmin lukittuina. Point of Interest tilassa kopteri pyrkii lentämään ympyrää kohteen ympärillä. HUOM! Kopterissa ei ole sivuilla esteidentunnistusta, joten tässä tilassa vaaditaan pilotin toimia mahdollisten törmäysten välttämiseksi.

Esteidentunnistus

Mavic Air 2 on kokoajan tietoinen ympäröivästä tilasta. Kopterissa on eteen- taakse ja alaspäin suunnatut tunnistimet, joiden avulla kopteri pyrkii parhansa mukaan välttämään törmäykset seiniin tai muihin kiinteisiin esteisiin.

Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0 tutkii jatkuvasti esteitä mm. kotiinpaluutoiminnossa. APAS 3.0 lisää lennätyksen turvallisuutta entisestään.

Uudistettu ohjain on aikaisempaa ergonomisempi ja kompaktimpi, ulkoisten antenneiden poistuttua. Ohjaimessa on mukavat gripit, joista saa pitävän otteen. Iso akku tarjoaa jopa 240min toiminta-ajan. Uusi puhelinpidike on aikaisempaa helpompi ja nopeampi käyttää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.