Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

DJI Mini 2 Fly More Combo

[ecom_wc_omnibus_price]

619,00 

Tuotekoodi: CP.MA.00000307.01 Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 6941565905178

Kuvaus

DJI Mini 2 Fly More Combo

 1. 30min lentoaika
 2. 12MP kamera
 3. Paino vain 249 g
 4. “Mahtuu taskuun”

DJI-PRO-Valtuutettu-jalleenmyyja.jpg

Fly More Combo sisältää peruspaketin lisäksi:

 • 3 kpl lentoakku
 • 3 paria propelleja
 • 2 kpl USB johto
 • 18 kpl ruuveja
 • Propellisuojat
 • Lataus hub
 • DJI 18W USB latauslaite
 • Laukku

DJI Mavic Mini -kopteri on todella pieni, mutta kameran osalta samaa tasoa esim. Osmo Pocketin kanssa. Mavic Mini ei siis kokonsa puolesta häviä isommille koptereille, varsinkaan kuvanlaadussa. Lisäksi Mavic Mini kopterissa on muutama uusi temppu, joiden avulla videoista saadaan entistä näyttävämpiä. Pienestä koostaan huolimatta, kopteri kykenee taistelemaan 8m/s tuulta vastaan, eli tälläkin saadaan vakaata kuvaa pienessä tuulessa. Pienen kokonsa ja painonsa ansiosta Mavic Miniä on mahdollista lennättää paikoissa, joissa isommat kopterit on kiellettyjä. Nykyinen määräys koskee yli 250 g painoisia miehittämättömiä ilma-aluksia, joten tätä ne eivät nykyisellään koske. Mavic Mini kopteri on varustettu 3-akselisella vakaajalla ja 12MP kennoisella kameralla. Näidern avulla kuvaat 2.7K Quad HD videot, sekä lisäät niihin näyttävyyttä erilaisilla automaattisilla kamera-ajoilla.

QuickShots kamera-ajot suoraan sovelluksesta muutamalla klikkauksella. Dronie, Rocket, Circle ja Helix, automaattiset kamera-ajot ovat tuskin koskaan olleet näin helppoja ja varsinkin helposti uudelleen toistettavissa.

Lentoaika täydellä akulla on jopa 30min, joka on enemmän kuin useissa muissa koptereissa. Perinteiseen tyyliin, ohjaimeen on mahdollista asettaa Android tai iOS puhelin, jonka avulla nähdään pieniviiveinen livekuva kopterista.

Estehavannointia on myös entisestään parannettu. Stereokamerat kuvaavat kopterin keulasta ja havaitsevat edessä olevat esteet paremmmin. Jossain vaiheessa kuitenkin tulee tarve tai into lennättää sisällä, ja silloin tästä on suuri hyöty. Myös ulkona lennätettäessä esteiden havannoinnista on apua, koska kopteri on pieni jolloin kopterin ja esteen välistä etäisyyttä voi olla vaikea havainnoida maasta.

DJI Mavic Mini on varustettu alas suunnatuilla kameroilla, joiden avulla kopteri osaa pitää paikkansa, myös ilman GPS-signaalia. Tämä toiminto toimii niin sisällä kuin ulkonakin.

Ohjaimen sauvat on mahdollista irrottaa ja säilöä ohjaimeen, jolloin ohjaimen kuljettaminen ja säilyttäminen on helppoa. Sauvojen poistaminen ei kuitenkaan estä ohjaimen käyttöä, joten esim. kopterin seurantatilassa voidaan edelleen vaikuttaa koneen lentoon.

HUOM! Pienestä koostaan huolimatta, Mavic Mini ei ole lelu. Huomioi ilmailun säädökset ja tee lennätysilmoitus droneinfo applikaatiolla. Aviamaps kartasta näet helposti ilmatilarajoitukset, sekä pysyvät kieltoalueet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.