Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Enola Gaye WP40 savuheite punainen

[ecom_wc_omnibus_price]

8,00 

Tuotekoodi: WP05R Tuoteryhmät: ,

Varasto loppu

Kuvaus

Enola Gaye WP40 savuheite punainen

savut-ja-brandit.jpg

ADR luokan 1.4 räjähteeksi luokitellun merkkisavun myynti ja käyttö on sallittu vain 18-vuotta täyttäneille. ADR-luokitus nostaa myös toimituskuluja hieman. Tämän tuotteen toimitus vain Matkahuolto Bussipakettina, ADR lisähinta +8€

Enola Gaye Original Wire Pull savukranaatti on yksi maailman suosituimmista tehostesavuista, jota voidan käyttää valo- ja videokuvauksessa. Enola Gaye savut on myrkyttömiä ja hylsyt on maatuvaa materiaalia. Pienikokoisiin hylsyihin on pakattu tuhti määrä savua ja savut on täyteläisiä niin savupaksuudeltaan kuin väreiltään. Toisin kuin aerosolipurkkeihin pakatut savut, tämä savu ei sotke paikkoja, ja aerosolisavuun verrattuna Enola Gaye savu on paljon paksumpaa.

Enola Gaye -savuheite on siviilimarkkinoiden kehittynein savukranaatti. Enola Gaye Wire Pull savukranaatissa on helppokäyttöinen, ammattitason vetosytytin, joka tekee savuheitten käytöstä turvallista. Savuheitteen väristä riippuen heite tuottaa 60-100 sekuntia erittäin paksua ja värikylläistä savuverhoa. Näiden helppokäyttöisten ja turvallisten savuheitteiden avulla tuot kuviin ja videoihin helposti täysin uutta ulottuvuutta. Savuheitettä voidaan käyttää miljöökuvauksissa, koska tämä ei tarvitse mitään ulkopuolista voimanlähdettä. Sisätilassa käytettäessä kannattaa varmistaa tilan omistajalta lupa savun käyttöön, sekä varmistaa mahdollisten savuilmaisimien poiskytkentä.

Käyttö on hyvin yksinkertaista. Avaa korkki, vedä alta löytyvästä narusta ja nauti savunmuodostumisesta.

Turvallisuusohjeita seuraavaksi.

  • Pidä savuheite poispäin itsestäsi ja muista ihmisistä ja eläimistä.
  • Aseta savuheite maahan ja vetäydy vähintään 5 metrin etäisyydelle.
  • Tuote alkaa välittömästi tuottamaan savua 60-100 sekunnin ajan.
  • Normaalissa käytössä Enola Gaye ei lämpene merkittävästi, mutta sitä ei saa pitää kädessä, eikä asettaa helposti syttyvälle alustalle.
  • Varmista aina, ettei savuheite aiheuta tulipalonvaaraa tai ole vaaraksi tai haitaksi muille.

Enola Gaye savuheitteitä käytetään maailmalla myös palo- ja taisteluharjoituksissa sekä poliisien ja puolustusvoimien harjoituksissa. Lisäksi savuja voidaan käyttää kiinteistöjen ilmanvaihdon tarkastuksissa sekä erilaisissa vuotokokeissa. Viimeisin villitys on ns. “gender reveal” -tilaisuudet, jossa voidaan lapsen sukupuoli paljastaa sinisellä tai punaisella värisavulla.

Tämän version paloaika on n. 100 sekuntia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.