Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskanneri

[ecom_wc_omnibus_price]

1 299,00 

Tuotekoodi: B11B224401 Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 8,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 44,60 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 0,00 
Takuu: 12kk
EAN: 8715946538167

Kuvaus

Epson Perfection V850 Pro on suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmat ammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi.

Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskanneri tarjoaa parhaan mahdollisen skannauslaadun, nopeuden ja tuottavuuden. Epson Perfection V850 Pro tukee monenlaisia positiivi- ja negatiivifilmimuotoja, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikoon ja 5×4 tuuman filmejä. Monipuolinen Perfection V850 Pro on erinomainen skanneri niin ammattilaisvalokuvaajille kuin innokkaille harrastajillekin. Kaksoislinssijärjestelmä takaa hyvän optisen skannaustarkkuuden filmeille (6 400 dpi) ja valokuville (4 800 dpi). Laite valitsee optimaalisen skannauslaadun ja ‑nopeuden mahdollistavan linssin automaattisesti. Suuren optisen tiheyden (4,0 Dmax) ansiosta skanneri tuottaa laajan valikoiman erittäin tarkkoja sävyjä erityisesti tummilla alueilla. Laadukkaat linssit, skannausalueen koko, tuettujen negatiivimuotojen laaja valikoima sekä edistyneet pölyn- ja naarmunpoisto-ominaisuudet nostavat Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskannerin markkinasegmenttinsä huipulle.

  • Kaksoislinssijärjestelmä, joka optimoi filmien (6 400 dpi) ja valokuvien (4 800 dpi) skannauksen.
  • Suuri optinen tiheys (4,0 Dmax), joka mahdollistaa sävyjen erittäin tarkan toistamisen.
  • Skannaa monenlaisia filmityyppejä, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikokoisia ja 5 x 4 tuuman filmejä.
  • Hyvä tuottavuus – Epson ReadyScan LED ‑tekniikka lyhentää lämpenemisajan lähes olemattomiin ja mukana toimitettava toinen filmipidikesarja nopeuttaa työnkulkua
  • Digital ICE ‑korjaustekniikat negatiivien ja valokuvien vikojen automaattiseen poistamiseen tai korjaamiseen.
  • Ammattimainen SilverFast® SE Plus 8 ‑skannausohjelmisto mukana
  • ENERGY STAR -standardin mukainen alhainen virrankulutus.

Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskannerin uudet filmipidikkeet ovat entistäkin tukevampia, ja käyttäjät voivat muuttaa niiden korkeutta löytääkseen täsmälleen oikean tarkennuspisteen ja parhaan mahdollisen tarkennuksen. Uusissa filmipidikkeissä on myös anti-Newton-rengaslasi, joka parantaa skannauslaatua puristamalla alkuperäiskappaleet paikoilleen. V850-mallin mukana tulee myös toinen pidikesarja, joka auttaa lisäämään tuottavuutta. Epson Perfection V850 hyödyntää Digital ICE ‑tekniikkaa, joka poistaa pölyn, hiukset, naarmut, sormenjäljet, rypyt sekä muut viat filmeistä, diakuvista ja valokuvista. Koska manuaalisia korjauksia ei tarvita, tekniikka säästää aikaa ja vaivaa. Filmien skannaukseen kehitetty Digital ICE käyttää infrapunavaloa ja pitkälle kehittyneitä algoritmeja pintavikojen havaitsemiseen ja poistamiseen. Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskannerssa käytetään tuottavuutta lisäävää Epsonin ReadyScan LED ‑tekniikkaa, jonka ansiosta lämpenemisaika on alle sekunnin. Käyttäjä voi siis aloittaa skannaamisen heti. Kummallakin skannerilla on ENERGY STAR ‑hyväksyntä, osittain ReadyScan LED ‑tekniikan vähäisen virrankulutuksen ansiosta. Lisäksi LED-valolähteen tuottama skannauslämpötila on erittäin matala, joten herkimpienkin skannaaminen on turvallista. Perfection V850 Pro sisältää myös muun muassa seuraavat lisäominaisuudet: High Pass Optics (heijastamaton linssipinnoite ja superheijastava peili, jotka takaavat optimaalisen kuvanlaadun ja nopeuttavat skannausta), sekä ammattimainen skannausohjelmisto, joka sisältää SilverFast® SE Plus 8 skannausohjelman ja X-Rite i1 Scanner ‑profilointiohjelman.

Lisätiedot

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 50 × 30 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.