Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Epson Surecolor SC-P800 A2 -tulostin

1 299,00 

Tuotekoodi: C11CE22301BX Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

Epson Surecolor SC-P800 – Tulosta todentuntuisia, ammattimaisia valokuvia, joissa on markkinoiden syvimmät mustan sävyt

Epson SC-P800 tulostimen mukana tulevissa mustekaseteissa on 56ml väriä.

Epson SureColor SC-P800 on nopea, joustava ja ammattilaistasoinen A2-valokuvatulostin, jossa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, laadukas Wi-Fi-yhteys sekä pilvitulostusyhteys. Ammattivalokuvaajille ja taiteilijoille erityisen hyvin sopiva SureColor SC—P800 on täydellinen valinta myös yrityksille asiakirjojen ja näyttävien esitysten tulostamiseen. Ammattilaistasoinen Epsonin yhdeksänvärinen UltraChrome HD -mustesarja ja Vivid Magenta -tekniikka takaavat laajan värintoiston huippulaatuisten tulosteiden tuottamiseen. Mustan tiheys* (2,86 DMax, PGPP) tuottaa syvät, täyteläiset mustan sävyt ja erittäin pehmeät väriliu’ut. Epson SureColor SC-P800 tulostimeen on saatavilla myös rullapaperiyksikkö (lisävaruste), joten tulostimella on nyt helppoa luoda näyttäviä julisteita ja muita suuria tulosteita.

 • Uusi 9 värin UltraChrome HD -tekniikka
 • Poikkeuksellisen laaja värientoisto ja markkinoiden suurin* mustan tiheys (2,86 Dmax, PGPP)
 • Rullapaperimahdollisuus 2 tai 3 tuuman keskiöllä varustetun, enintään 17 tuuman levyisen rullapaperin tulostamiseen (tuote on valinnainen lisävaruste)
 • Edestä käytettävä taidepaperiväylä taidekuvamateriaalin ja jäykän materiaalin helppoon syöttämiseen
 • Tukee Epson Connectia, Apple AirPrintiä ja Google Cloud Printiä
 • Wi-Fi Direct suoraan langattomaan tulostukseen tablet-tietokoneista, pöytäkoneista ja älypuhelimista
 • Suuri 2,7 tuuman värikosketusnäyttö yksinkertaiseen asennukseen ja hallintaan
 • Suuri 80 ml:n patruunakoko on ihanteellinen suurille tulostusajoille ammattilaistasoisia valokuvatulosteita
 • Pienikokoinen – sopii hyvin paikkoihin, joissa tilaa on vähän, kuten kotiin tai studioon
 • Laadukas ilme uuden, modernin muotoilun ansiosta
 • Ethernet-, Wi-Fi- ja USB 2.0 -liitännät

Epson Surecolor SC-P800 käyttää uutta yhdeksänväristä Ultrachrome HD -mustesarjaa, jota ensimmäisen kerran käytettiin A3+-valokuvatulostimessa SC-P600. Mustesarja tuottaa laajan värintoiston ja markkinoiden syvimmät mustan sävyt1. Lisäksi mustesarjan valonkestävyyttä on parannettu [1], joten tulosteet ovat erittäin kestäviä ja säilyvät entistäkin pidempään.

SC-P800 on erittäin suositun Stylus Pro3880 -sarjan valokuvatulostinten seuraaja. Tämä malli on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa A2-pöytätulostin, jossa on mahdollisuus käyttää rullapaperia2. Tulostin sopii siis erinomaisesti valokuvaajille ja taiteilijoille, jotka haluavat vaivatta tulostaa standardimuodosta poikkeavia suuria panoraamakuvia, kuten julisteita ja taulukankaita.

SC-P800 on erittäin helppokäyttöinen monien lisätoimintojen ansiosta. Siinä on markkinoiden ainoana tuotteena 2,7 tuuman värikosketusnäyttö3, jonka avulla käyttäjät voivat helposti vaihtaa eri tulostusmateriaalien välillä ja valvoa tulostustöiden tilaa.

Etuosan uusi taidepaperiväylä sekä kaksi muuta paperiväylää tekevät paperinsyötöstä vaivatonta ja eri materiaalimuotojen vaihtamisesta helppoa. Tulostin käyttää suuria 80 ml:n mustepatruunoita, joten suuret valokuvatulostusajot hoituvat vaivattomasti ja muste on vaihdettava tavallista harvemmin.

SC-P800:lla on uusi moderni muotoilu. Se on myös markkinoiden pienin A2-tulostin [2], joten se sopii hyvin paikkoihin, joissa tilaa on vähän, kuten kotiin tai studioon.

Kehittyneet liitäntäominaisuudet antavat SC-P800:lle lisää joustavuutta. Se on ensimmäinen 17 tuuman A2-tulostin, jossa on Wi-Fi2-yhteys langattomaan tulostukseen kotona tai studiossa. SC-P800 tukee myös Epson Connectia, joten mobiilitulostus sujuu helposti esimerkiksi tablet-tietokoneista, pöytäkoneista ja älypuhelimista. Voit myös tulostaa valokuvia valitsemastasi laitteesta ilman langatonta yhteyttä Wi-Fi Direct -yhteyden avulla.

[1] Verrattuna Epson Ultrachrome K3 -musteeseen. Ultrachrome HD -musteen valonkestävyydeksi määritetty noin 60 vuotta JEITA CP‐3901A -standardin mukaisissa olosuhteissa testattuna (kiiltävä A4-paperi, lämpötila 23 °C ja kosteus 50 %).
[2] Verrattuna tammikuussa 2015 saatavilla olleisiin kilpailijoiden A2-valokuvatulostimiin, joissa on vähintään 6 värin mustesarja.

1* 2,86 Dmax Premium Glossy Photo Paper -paperilla. Verrattuna tammikuussa 2015 saatavilla olleisiin kilpailijoiden A2-valokuvatulostimiin, joissa on vähintään 6 värin mustesarja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Myymälä suljettu heinäkuun lauantait!