Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Fujifilm X-H2S runko

[ecom_wc_omnibus_price]

2 999,00 

Tärkeimmät tiedot
  • 26.1MP APS-C, X-Trans 5 Stacked BSI -kenno
  • 7-aukon vakaaja
  • 5.76 miljoonan pisteen etsin
  • Kestävä, sääsuojattu magnesiumrunko
  • CFexpress Type-B -muistikortti
  • 4K 120p, 6.2K 30p, FHD 240p 10-Bit Video
  • Sisäinen ProRes 422 HQ ja F-Log 2 tallennus
Tuotekoodi: 16756883 Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 4547410469172

Kuvaus

Fujifilm X-H2S rungossa on panostettu hurjasti videokuvaamiseen. Kokonaan uusi, pinottu ja taustavalaistu X-Trans 5 kenno mahdollistaa entistä nopoeamman kennonluennan ja paremman kuvanlaadun hämärässä valaistuksessa. Automaattitarkennus on myös aikaisempaa nopeampi ja tarkempi, sekä kohteenseurantaa on parnnettu. Fujifilm X-H2S runko ei tee kompromisseja still- ja videokuvauksen välillä, vaan molemmat onnistuvat tällä rungolla. Videopuolella voidaan kuvata jopa 6.2K videota 30p nopeudella. 4K videot saadaan kuvattua 120p nopeudella, joka mahdollistaa jo erittäin hienot hidastukset.
Suuri ja kirkas LCD-kosketusnäyttö kääntyy kaikkiin suuntiin ja tuo helppokäyttöisyyttä asetusten hallintaan. Näytössä on tarkkuutta 1,62 miljoonan pisteen verran. Etsin on korkealuokkainen OLED, jossa on tarkka, 5,76 miljoonan pisteen kuva. Tärkeimmät kameran asetukset on helppo tarkistaa kameran päällä olevasta mustavalkoisesta näytöstä.
Kaksi korttipaikkaa tuo joustavuutta työskentelyyn. CFexpress Type B muistikortti kykenee ottamaan vastaan suuria bittivirtoja ja SD muistikortille on mahdollista tallentaa mm. varmuuskopioita ja valokuvia.

Fujifilm X-Trans 5 Stacked BSI -kenno

Täysin uusi, Fujifilm X-Trans 5 on taustavalaistu ja pinottu 26.16MP CMOS kenno. Pinottu (stacked) kenno mahdollistaa nopeamman kennonluennan, mikä puolestaan vähentää huomattavasti tai jopa kokonaan poistaa rolling shutter ongelman. Kennojen pikselimäärää on vuosien mittaan kasvatettu, mutta tästä on ollut seurauksena kennojen hidastuminen ja rolling shutter ilmiön paheneminen. Kennon rakenteen ansiosta tämä on jopa 4 kertaa aikaisempia kennoja nopeampi. Kennon nopeuden ansiosta saadaa lisää puhtia myös tarkennukseen, samanaikaisen tarkennussignaalin prosessoinnin ansiosta.

Fujifilm X-H2S pitää uuden kennon lisäksi sisällään myös uuden 64-bittisen X-Processor 5 -kuvaprosessorin. Nopea prosessori on avainasemassa, kun tarvitaan suuren bittivirran käsittelyä. Tällä prosessorilla ei väylät tukkeudu edes kuvattaessa 6.2K ProRes 422 HQ  tai 240 fps Full HD videoita. Still-kuviakin voidaan ottaa huimat 40 fps vauhdilla ja käytössä on 140 pakkaamattoman RAW-kuvan puskuri.

X-H2S kykenee tallentamaan sisäisesti 4:2:2 10-bit videota DCI/UHD 4K 120p ja Full HD 240p, mutta valittavissa on myös open-gate 3:2 6.2K anamorfiseen kuvaamiseen. Jatkuva tallennus onnistuu 90 min pituuteen asti kaikilla resoluutioilla.
Täysikokoisen HDMI-liitännän kautta videot saadaan vietyä ulkoiselle tallentimelle.

Deep Learning AI:lla höystetty Hybrid AF

Tehokas, älykäs, nopea ja tarkka automaattitarkennus. 425 vaihetarkennuspistettä, jotka kaikki toimivat jopa -7 EV arvoilla, eli automaattitarkennus toimii myös hämärässä. Deep learning on tekoäly, joka tunnistaa tietynlaisia kohteita ja pystyy pitämään tarkennuksen paremmin kiinni näissä. Verrattuna esim. aikaisempiin tarkennusjärjestelmiin, X-H2S kasvo- ja silmätunnistus toimii nyt huomattavasti paremmin vaikka kohteilla olisi silmälasit, maski tai vaikka hiukset kasvojen edessä. Tämän lisäksi tunnistettavien kohteiden listalle on lisätty mm. autot, lentokoneet, junat, moottoripyörät, linnut, hevoset, koirat ja kissat.
Rungossa on tehokas 5-akselinen vakaaja, joka antaa jopa 7-aukkoa pelivaraa, sekä stillkuvissa että videokuvauksessa. Vakaaja toimii täysin lähes kaikkien Fuji X-objektiivien kanssa.

Filmisimulaatiolla voidaa simuloida perinteisiä Fujifilmien tuottamaa jälkeä. Simuloitavissa on mm. Provia, Velvia, Astia ja Acros sekä useita muita. Lisäksi voit säätää mm. rakeisuutta ja simuloinnin väriasetuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.