Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Fujifilm X100V Musta kompaktikamera

[ecom_wc_omnibus_price]

1 669,00 

Tuotekoodi: 16643036 Tuoteryhmät: ,

Varasto loppu

Kuvaus

  1. Teholliset pikselit 26.1M
  2. Uusi, tarkempi 23mm f/2 objektiivi
  3. 3.69M pikselin OLED EVF
  4. Sääsuojattu *
  5. 4 askeleen ND
  6. Tilttaava kosketusnäyttö
  7. X-Trans IV CMOS APS-C kenno
  8. Bluetooth Ver. 4.2
  9. USB-C
  10. 1/32000 suljinaika

Fujifilm X100V, klassinen muotoilu, moderni teknologia

Fujifilm FinePix X100V kompaktikamerassa on 26 megapikselin tarkkuus, iso X-Trans IV CMOS APS-C kuvakenno, täysin uusi valovoimainen (F2.0) 23 mm (kinovast. 35mm) objektiivi, huipputarkka ja selkeä 3.69 Megapikselin hybridi-etsin käsintarkentamista helpottavalla digitaalisella leikkokuvalla. Lisätty on myös muunmuassa Fujifilm Classic -filmisimulaatio ja kamerassa suoraan prosessoitava HDR.

3” 1.62 Megapikselin kääntyvä (tilttaava) kosketus LCD-näyttö, täydelliset käsisäädöt automatiikan lisäksi. 4K -teräväpiirtokuvaus ym. X100V yltää nyt mekaanisella
sulkimella 11 kuvaa/s nopeuteen (myös raakakuva) ja elektronisella
sulkimella jopa 20 sekuntinopeuteen.

Fujifilm X100V on sääsuojattu. Täyden suojauksen (myös objektiivin etuosa) saavuttamiseksi se vaatii eteen myös AR-X100 sovittimen ja PRF-49 (tai jonkun muun suotimen) suojasuotimen.

Fujifilm X100V kameran ainutlaatuinen entistä parempi hybridietsin. Manuaalista tarkennusta optisessa tilassa helpottaakseen näkyy tarkennusalueen suurennus etsimen oikeassa alakulmassa. Tarkennusalueen eri suurennusasteet voidaan valita ja toiminnot Digital Split Image ja Focus Peak Highlight ovat myös käytettävissä. Valokehys, joka merkitsee kuvanleikkauksen optisessa etsimessä, on tarkka ja parallaksikorjaus tapahtuu reaaliajassa lopullisen kuvan peilaamiseen paremmalla tavalla (manuaalisessa tarkennustilassa).

Sähköisen etsimen viive on pieni ja toimii myös huonommissa valo-olosuhteissa. Etsinkuvan valovoima säätyy myös automaattisesti ympäröivän valon mukaan ja valikossa näkyvien kuvakkeiden näkyminen on mahdollista muokata omanlaiseksi.

Valotuksenkorjailu toimii ± 5 EV-askeleen alueella kätevällä säätörenkaalla 1/3 EV-askeleen portain (videokuvauksessa +-3 EV). Fujifilm X100V:ssä on seitsemän mukautettavaa toimintopainiketta ja kameran Q-valikkoa voi muokata omien toiveiden mukaisesti, jolloin kameran kaikkia asetuksia ja toimintoja voidaan hallita täysin.

Kameran sisäänrakennetun Wi-Fi:n ja FUJIFILM Camera Remote -sovelluksen avulla voidaan ottaa kuvia ja videota sekä kauko-ohjata useita kameran toimintoja. Kuvia voidaan myös helposti ja langattomasti siirtää älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.