Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Ilford Photo Ortho Plus 80 36/135 Mustavalkofilmi

9,00 

Tuotekoodi: 1180958 Tuoteryhmät: , Tagit: ,

Varasto loppu

Kuvaus

Ilford Photo Ortho Plus 36/135 Mustavalkofilmi

Ilford Ortho Plus on ortokromaattinen mustavalkofilmi. Ortokromaattinen filmi on epäherkkä punaiselle ja oranssille, jolloin kuvaan saadaan huomattavasti voimakkaampi kontrasti, kuin normaalilla pankromaattisella filmillä. Erityisesti maisemakuvaajien suosima filmi. Ilford Ortho Plus on erittäin hienorakeinen filmi, joka mahdollistaa kauniit, terävät suurennukset. Puna-viher herkkää filmiä voidaan käsitellä tummanpunaisen pimiövalon kanssa. Oranssi valaisin voi aiheuttaa huntua filmiin.

Ilford Ortho Plus filmi on DX-koodattu ISO 80 herkkydelle, joka on suositeltu päivänvalossa / luonnonvalossa kuvattaessa. Keinovaloa käytettäessä suositellaan herkkyyden asettamista ISO 40 asetukseen. Voit myös korjata valotusta 1-aukon verran. Filmin kehitys voidaan suorittaa normaalisti ISO 80 ja 40 asetuksesta huolimatta.

Filmin säilytys

Kuvaamaton filmi tulee säilyy parhaiten omassa pakkauksessaan, mieluiten alle 24°C lämpötilassa. Älä säilytä filmejä minkään lämmönlähteen lähetyvillä, jossa lämpötila nousee yli 24°C. Filmin käyttöikää saadan pidennettyä huomattavasti säilyttämällä filmi pakastettuna. Mikäli filmi on pakastettu, anna sen lämmetä rauhallisesti, omassa pakkauksessan huoneenlämpöiseksi n. 2-3 tuntia ennen kameraan lataamista.

Kuvattu filmi kannattaa myös säilytää mahdollisimman viileässä ka kehittää mahdollisimman pian kuvaamisen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.