Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Kandao Meeting Pro 360 -konferenssikamera

899,00 

Tuotekoodi: MT0822 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 6972805230163

Kuvaus

Kandao Meeting Pro 360 -konferenssikamera

Kandao Meeting Pro on kaksikamerainen, 360° all-in-one konferenssikamera etäpalavereihin. Helppokäyttöinen kamera toimii täysin itsenäisesti, tehokkaan käyttöjärjestelmänsä ansiosta. Kamera voidaan liittää HDMI-liitännällä suoraan isoon televisioon, jolloin vastapuolen osallistujat nähdään isolla ruudulla. USB liitännän kautta kamera voidaan liittää perinteisesti tietokoneeseen, jolloin hallinta on helppoa.

Kamera on varustettu kahdeksalla mikrofonilla, jotka nappaavat äänen kaikista suunista, samalla kun 360-kamera taltioi kokoushuoneen kokonaisuudessaan jolloin kukaan osallistujista ei jää äänettömäksi tai näkymättömäksi.

Kamerassa on erilaisia valmiita tiloja, joissa saadaan puhujaa korostettua, samalla kun muut osallistujat ovat myös nähtävissä.

Kandao Meeting Pro -kamerassa on tehokas kasvontunnistus, joka mahdollistaa mm. puhujan rajaamisen omaan kuvaan ja tämän korostamisen.

Kameran mukana tulevan kauko-ohjaimen avulla laitteen hallinta on helppoa ja onnistuu ilman turhaa kurkottelua pöydän keskelle. Lisäksi kameran pohjassa on normaali 1/4″ naaraskierre jalustakiinnitystä varten, sekä mahdollisuus tallentaa videota microSD muistikortille.

Discussion Mode

Discussion Mode näyttää kuvan yläreunassa panoraamakuvana koko tilan, ja sen alapuolella osallistujien naamakuvat sekä korostaa puhujan kuvaa.

Global Mode

Global Mode näyttää kokoustilan kahtena panoraamana, jolloin kaikki osallistujat näkyvät yhtälaisesti.

Presentation Mode

Presentation Mode näyttää vain puhujan, sekä hänen lähiympäristönsä. Tällöin voidaan mm. pitää tuote-esittelyä ja saadaan mahdollisimman iso kuva tuotteesta ja esittelijästä.

Patrol Mode

Patrol Mode näyttää puhujan kuvan, sekä automaattisesti panoroi ympäri kokoustilaa, näyttäen jatkuvasti yleiskuvaa tilasta.

Custom Mode

Custom Mode mahdollistaa mm. kuvakulman säädön ja ruudun asettelun muokkauksen, jolloin saadaan omiin kokouksiin sopivia kuvatiloja.

Entistä tehokkaampi kaiutin pitää huolen siitä, että jokainen kuulee mitä videon toisessa päässä puhutaan.

Yhteensopivia videopalaveriohjelmistoja ovat mm. Google Hangouts, GoToMeeting, BlueJeans, Slack, Skype, WebEx, Zoom, CISCO ja ConX.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.