Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Manfrotto MOVE Quick Release Base + Plate

109,00 

Tuotekoodi: MVAQR Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 719821475033

Kuvaus

Manfrotto MOVE Quick Release Plate – pikakiinnityslevy

Tällä Manfrotto tuotteella on vähintään vuoden takuu, jonka lisäksi on mahdollinen rajoitettu jatkotakuu rekisteröimällä tuote Manfrotton sivustolla. Katso ohjeet täältä!

Manfrotto MOVE Quick Release Catcher System Base aloittaa uuden Manfrotto Move aikakauden. Manfroto MOVE Quick Release on pyöreä pikakiinnitys alusta ja levy, joka on äärimmäisen helppo, nopea ja luotettava. Manfrotto MOVE on erityisesti videokuvaajien tarpeisiin suunniteltu. Pikalukko toimii pudotuslukituksella. Saat nopeasti kameran jalustaan vain pudottamalla pikakiinityslevyllä varustetun laitteen alustaan. Pikakiinnitysalustassa on karhennettu lukitusrengas, jota kiertämällä saat varmistettua lukituksen. Lukituksen avaus tapahtuu myös vastaavasti pienellä kiertoliikkeellä. Pyöreä muoto mahdollistaa nopean toiminnan, koska laiteen suunnalla ei ole väliä, kuten perinteisissä Manfrotto 200PL tai ArcaSwiss levyissä. Kaikki Manfrotto MOVE tuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen, jolloin saadaan erittäin hyvin toimiva ekosysteemi.

Manfrotto MOVE Quick Release Plate pikakiinnityslevy Manfrotto MOVE järjestelmään. Pienikokoinen levy ruuvataan kameran jalustakierteeseen, jonka jälkeen kamera saadaan kiinni helppokäyttöiseen Manfrotto MOVE pikakiinnitys alustaan. Pyöreä levy on erittäin nope ja helppokäyttöinen. MOVE järjestelmä on myös turvallinen ja luotettava. Pikakiinnityslevyssä on standardi 1/4″-20 uroskierre ja mukana tuleva 3/8″-16 sovite kulkee helposti mukana levyssä olevassa säilytyspaikassa. Levyssä on myös tahattoman aukikiertymisen estävä “anti-rotation set screw”, joka voidaan kiristää mm. kuulapään pohjaan.

Paino: n. 220 g

Materiaali: Alumiini

Korkeus: 3.8 cm

Maksimi kuormitus: 20 kg

Halkaisija: 60 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.