Manfrotto Nitrotech N8 videojalusta kit

1 099,00 

Tuotekoodi: MVKN8C Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 8024221652789

Kuvaus

Manfrotto Nitrotech N8 videojalusta kit

Manfrotto-premier-Valtuutet.jpg

Manfrotto Nitrotech N8 videojalusta kit sisältää Manfrotto Nitrotech N8 videopään, sekä Manfrotto 535 hiilikuitujalustan.

Nitrotech N8

Manfrotto Nitrotech N8 videopää on vallankumouksellinen pää, joka yhdistää Manfrotton videopäävalikoiman menestyneimmät elementit huippuluokan uniikkiin typpivaimennettuun mäntään, joka mahdollistaa jatkuvan vastapainon. Nitrotech N8 Videopään maksimi kuormitus on 8 kiloa. Tässä uudessa videopäässä on tarkka ja jatkuva vastapainomekanismi, joka soveltuu useille videokamerakoille. Säädettävä panoroinnin ja kallistuksen vaimennustoiminto mahdollistaa pehmeät, tärinättömät liikkeet. Päässä on myös 3/8” Easy Link ulkoisen näytön tai muiden tarvikkeiden liitäntään.

Uudessa videopäässä on myös liukulevymekanismi, joka mahdollistaa kameran varman, nopean ja yksinkertaisen yhdistämisen. NITROTECH-pään pohjassa on standardi 3/8” kierre, joka mahdollistaa yhdistämiseen erilaisiin tukiin (jalusta, liukukisko, tanko).

MANFROTTO 535 HiilikuituJalusta

Kevyt jalusta videokuvaajille. Tämä 3-osainen hiilikuitu-videojalusta on loistava ratkaisu videokuvaajille, jotka tarvitsevat kannettavan, mutta silti äärimmäisen tarkan jalustan. Hiilikuituiset jalkaputket sekä magnesiumista valmistettu akseli ja jalkojen lukot tekevät jalustasta kevyen, mutta samalla erittäin vahvan ja kestävän. Tämä jalusta soveltuu sekä studioon että kentälle.

Jalustassa on myös uskomaton korkeusalue: se taittuu vain 27 cm:ksi, ja sen maksimi korkeus on jopa 171 cm! Voit siis kuvata täysin vapaasti. Jalustassa on myös täysin uusi jalkojen kulman valitsin kulmien itsenäiseen, nopeaan ja tarkkaan säätämiseen.

Tällä Manfrotto tuotteella on kahden vuoden takuu, jonka lisäksi saat kolmen vuoden rajoitetun jatkotakuun rekisteröimällä tuotteesi Manfroton sivustolla. Katso ohjeet täältä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Manfrotto Nitrotech N8 videojalusta kit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.