Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Avoinna
Ark. 10-18
La. 10-14
Su. Suljettu

Sijainti

Myymälä ja sen varasto sijaitsevat Helsingissä Malmintorin kauppakeskuksessa Ylä-Malmilla osoitteessa Malmin kauppatie 18. Kun tulet Malmintorin 2. kerroksen hissiaulaan ja käännyt kohti liukuportaita, saatat jo nähdä myymälämme. Vasenta laitaa kulkien pääset myymälämme ovelle. Jos olet kohdistanut katseesi käytävän päässä oleviin Top Shot teippauksiin, kannattaa vauhtia hieman hillitä, sillä emme ole siellä päädyssä asti, vaan jo n. 5metriä ennen vasemmalla puolella.

Saapuminen

Autolla

Useimmat navigaattorit osaavat opastaa jo lähes täysin oikeaan pisteeseen, kun laitat määränpääksi Malmin kauppatie 18. Google Maps osaa toki antaa kohtuullisen opastuksen.

Julkinen liikenne

Malmille on tottakai rakennettu asiakkaitamme varten juna-asema bussiterminaaleineen. Malmin juna-asemalla pysähtyvät T, N, K, P ja I junat. HSL Reittioppaasta löytyy helposti bussiaikataulut.

Pysäköinti

P4 parkkihalli on lämmin ja sijaitsee Malmintorin alapuolella. Sieltä on hissiyhteys 2. kerrokseen, jossa myymälämme sijaitsee. On mahdollista tulla myös portaita pitkin, joka on monesti nopeampi vaihtoehto. Parkkihallissa on maksuton pysäköinti 3h ajan. Kiekko kannattaa laittaa, muuten kunnallinen parkkipirkko saattaa tuikata lapun autoon.

P5 parkkihalli on kylmä halli, jossa on myös maksuttomia kiekkopaikkoja. Sieltä pääset suoraan 2. kerrokseen Prisman läpi tai vaihtoehtoisesti ulkokautta katutasosta.

Myymälässä asiointi

Palveleva kamerakauppa, myös netissä.

Panostamme ystävälliseen ja avuliaaseen palveluun. Kysy reippaasti myyjältä mieltäsi askarruttavia asioita! Tuotevalikoima on laaja ja tilanpuutteen vuoksi esillä on vain osa siitä. Myymälä on myös osa varastoamme, siispä jos näet netissä tuotteen, jonka kohdalla lukee Varastossa, sitä yleensä on myös suoraan myymälästä saatavissa. Toisinaan valitettavasti käy niin, että varastosaldot on pielessä ja tuotetta ei välttämättä olekaan hyllyssä. Onneksemme, useita tuotteita saamme nopeasti tavarantoimittajilta.

Tilatut tuotteet voit myös noutaa myymälästä. Voit tehdä normaalin tilauksen netissä ja valita toimitustavaksi noudon myymälästä. Näin varmistetaan, että tilatut tuotteet ovat valmiina, kun tulet niitä hakemaan. Saat vielä erillisen ilmoituksen, kun tuotteet on kerätty noutoa varten. Noudot ovat yleensä valmiina samana päivänä. Valmiita noutotilauksia säilytämme viikon, jonka jälkeen tilaus perutaan ja tuotteet vapautetaan takaisin myyntiin, jollei muuta ole sovittu.