Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Nikon AF-S DX Nikkor 18-300mm f/3,5-6,3G ED VR objektiivi

719,00 

Tuotekoodi: JAA821DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 018208022168

Kuvaus

Nikon AF-S DX Nikkor 18-300mm f/3,5-6,3G ED VR – Laajakulmasta aina superteleen saakka

Nikon AF-S Nikkor 18-300mm f/3,5-6,3G DX ED VR, kompakti laapolttovälinen objektiivi, joka sopii mainiosti aloitteleville valokuvauksen harrastajille, jotka haluavat pitää varustuksen kevyenä mutta silti käyttää kuvakulmia monipuolisesti. Nikkor AF-S 18-300 mm f/3,5-5,6 DX G ED VR objektiivin polttovälialue ulottuu laajakulmasta supertelekuvaukseen, siinä on erittäin suuri 16,7x zoomaussuhde ja uskomattoman laaja 18-300 mm:n polttoväli (kinovast. 27-450 mm). Nikonin edistyksellisen objektiivisuunnittelun ansiosta tämän todellisen monikäyttöobjektiivin pieni koko ei tarkoita tinkimistä kuvanlaadusta. ED-lasielementit ja asfääriset linssielementit tuottavat tarkkoja, suurikontrastisia kuvia. Nikonin tärinänvaimennusjärjestelmä taas varmistaa erittäin selkeät valokuvat ja elokuvat myös kuvattaessa käsivaralta supertelealueella. Erittäin ulottuvana ja vahvana suoriutujana objektiivi sopii erinomaisesti niin matkoille kuin harrastajan urheilu- ja eläinkuvaukseen.

  • DX-koon 16,7-kertainen zoomobjektiivi, jossa on monipuolinen 18–300 mm:n polttoväli (kinovast. 27–450 mm).
  • Tärinänvaimennusjärjestelmän (VR II) ansiosta voit kuvata entistä joustavammin käsivaralta ja jopa neljä aukkoa pidemmällä suljinajalla.
  • Suurin aukko on f/6,3 polttovälin telekuvauspäässä.
  • Zoomin lukituskytkin estää objektiivin “vaeltamisen”, kun kameraa ei käytetä.
  • 7-lehtisen pyöristetyn himmenninaukon ansiosta tarkentumattomat elementit sulautuvat hyvin yhteen.
  • Kolme ED-lasielementtiä ja kolme asfääristä linssielementtiä takaavat suuren tarkkuuden ja erinomaisen kontrastin.
  • SWM-ultraäänimoottori nopeaan ja hiljaiseen automaattitarkennukseen.
  • Näin laajan polttovälin objektiiviksi rakenne on pienikokoinen ja kevyt.

Erinomainen ulottuvuus, pieni koko
AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR tuo käytännössä minkä tahansa kohteen ja sommitelman kuvaajan ulottuville. Yllättävän pienen koon ansiosta objektiivi on oiva valinta, kun halutaan matkustaa mahdollisimman kevyin varustein. Monipuolinen 16,7-kertainen zoomausalue ulottuu laajakulmasta supertelekuvaukseen (vastaa 35 mm:n kameran polttoväliä 27–450 mm) ja soveltuu lukuisiin eri tilanteisiin: ryhmäkuvista avariin maisemiin ja kiinnostaviin kaupunkinäkymiin sekä kaukaa kuvatuista urheilutilanteista luontokuvaukseen. Tämä superzoom sopii tarpeeseen kuin tarpeeseen. Objektiivi on suunniteltu äärimmäistä monipuolisuutta ja helppoa kuljetettavuutta silmällä pitäen. Koska siinä on kehittynyt optinen ja mekaaninen rakenne, rungosta on voitu tehdä pieni tinkimättä kuvanlaadusta. Isosiskoaan pienempi ja kevyempi uusi NIKKOR 18–300mm VR vastaa toiveisiin tehokkaasta ja edullisesta monikäyttöobjektiivista, jota on helppo kuljettaa mukana ja jolla voi kuvata mitä tahansa kohteita.

Tasaisuutta ja vakautta
Tämä Nikonin tärinänvaimennusjärjestelmällä varustettu superzoom tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia niin kuvattaessa laajakulmalla ryhmäkuvaa heikossa valaistuksessa kuin zoomattaessa kaukana oleviin kohteisiin. Nikonin VR-teknologia on suunniteltu käsivarakuvauksen vakautukseen, ja sen ansiosta voi kuvata tavallista pidemmillä suljinajoilla niin, ettei kameran tärähtäminen heikennä kuvanlaatua. Optinen tärinänvaimennusjärjestelmä vakauttaa myös etsinkuvan, mikä parantaa automaattitarkennuksen ja rajauksen tarkkuutta erityisesti 300 mm:n zoomausalueen pidemmillä polttoväleillä. Tämän lisäksi Nikonin
SWM-ultraäänimoottori varmistaa automaattitarkennuksen tarkan ja hiljaisen toiminnan koko laajalla zoomausalueella. Automaattitarkennuksesta voi myös siirtyä helposti käsisäätöön.

Taattu optinen suorituskyky
NIKKOR 18–300mm VR -objektiivissa on 16 elementtiä 12 ryhmässä. Optiikka on suunniteltu tuottamaan erinomaisia tuloksia suuritarkkuuksisissa DX-koon digitaalisissa järjestelmäkameroissa. Kolme ED-lasielementtiä ja kolme asfääristä linssielementtiä ehkäisevät tehokkaasti superzoomeissa esiintyviä aberraatioita: Nikonin erittäin pienen hajonnan ED-lasielementit minimoivat väriaberraation suurimmillakin aukoilla kuvattaessa, ja asfääriset linssielementit estävät aberraatiot miltei kokonaan.

Kevyt zoomobjektiivi
Vain 550 gramman painoinen
AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR on polttoväliinsä nähden hämmästyttävän kevyt. Objektiivissa on säänkestävä kiinnike, ja zoomin lukitus estää zoomin ”vaeltamisen” (objektiivin liikkumisen omasta painostaan, kun se on kallistettuna kuljetuksen aikana) ja auttaa pitämään objektiivin pienessä tilassa, kun sitä ei käytetä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.