Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Nikon AF-S Fisheye Nikkor 8-15mm f/3.5-4.5E ED objektiivi

[ecom_wc_omnibus_price]

1 699,00 

Tuotekoodi: JAA831DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 4960759148193

Kuvaus

Nikon AF-S Fisheye Nikkor 8-15mm f/3.5-4.5E ED

Nikkor 8-15mm kalansilmäobjektiivi on ensimmäinen zoom kalansilmä Nikonilta. Nikkor 8-15mm objektiivilla saat täysin pyöreitä, eli Circular Fisheye kuvia. Tällainen objektiivi asettaa äärimmäisen kovat vaatimukset optiikalle. Nikon on tässä onnistunut niin hyvin, että tämä objektiivi tekee tarkkaa kuvaa myös kuva-alueen reunoilla. Objektiivissa on kolme erittäin pienen hajonnan lasielementtiä, jotka vähentävät väriaberraation aiheuttamat värivirheet minimiin. Lisäksi kaksi asfääristä linssielementtiä vähentää merkittävästi mm. komavirheitä. Nikon nanokidepinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia koko kuva-alalta lähes kokonaan, jopa vastavaloon kuvattaessa.

Lähikuvaus

Lähin tarkennusetäisyys on 16 cm ja suurennussuhde 0,34, eli voit kuvata n. 3 cm:n päässä objektiivin etupinnasta olevia kohteita, mikä tuo kokonaan uutta efektiä lähikuviin.

Automaattitarkennus

Nikon SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa erittäin nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen, mutta mahdollistaa samalla myös käsitarkennukseen. Objektiivin sähkömagneettinen himmenninmekanismi takaa tarkan valotuksen ja nopean aukonsäädön.

Sääsuojaus

Nikkor 8-15 on sSääsuojattu, joka estää pölyä ja kosteutta pääsemästä objektiivin sisään. Etulinssissä on Nikonin fluoripinnoite, joka hylkii tehokkaasti kosteutta ja likaa.

Sisäinen tarkennus, objektiivin pituus ei muutu tarkennettaessa.

Asfääriset linssielementit, Asfääriset linssit poistavat koman ja muuntyyppiset poikkeamat lähes kokonaan myös silloin, kun käytetään objektiivin suurinta aukkoa.

Nanokidepinnoite, poistaa lähes täysin sisäiset linssielementtien heijastukset laajalla aallonpituusalueella ja vähentää erityisen tehokkaasti laajakulmaobjektiivien tuottamia haamukuvia ja heijastuksia.

ED (Extra-low Dispersion), erittäin pienen hajonnan lasi, joiden tarkkuus ja värinkorjaus ovat omaa luokkaansa vähäisten värivirheiden ansiosta.

SWM-ultraäänimoottori, Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa erittäin nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen.

Sähkömagneettinen himmenninmekanismi, mahdollistaa himmentimen tai aukon lehtien erittäin tarkan elektronisen säädön automaattivalotusta sarjakuvauksen aikana käytettäessä.

Fluoripinnoite, hylkii tehokkaasti pölyä, vesipisaroita, rasvaa tai likaa, joten niiden poistaminen linssin pinnalta on helppoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.