Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1.8G FX objektiivi

944,00 

Tuotekoodi: JAA138DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 018208200511

Kuvaus

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1.8G FX – Innokkaille katuvalokuvauksen harrastajille

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1.8G on dynaaminen, erittäin laajakulmainen FX-koon valovoimainen (f/1,8) kiinteäpolttovälinen objektiivi, joka suorituskykyisen optiikan ja pienen, kevyen rakenteen ansiosta sopii monipuoliseen käyttöön: kuvaukseen sisätiloissa ja kaduilla, maisemakuvaukseen, vedenalaiseen valokuvaukseen sekä videokuvaukseen, jossa katsojan halutaan olevan keskellä tapahtumia. Suurin aukko f/1,8 tuottaa pienen syväterävyyden, tasaisen bokeh-efektin ja selkeät kuvat heikossakin valaistuksessa. Erittäin suorituskykyinen optinen rakenne tuottaa kuvia, jotka ovat teräviä reunasta reunaan ja joissa vääristymät ovat vähäisiä. Pienikokoista ja kevyttä objektiivia on myös helppo kuljettaa mukana.

  • Erittäin laajakulmainen: liioittele perspektiiviä, laajenna tilaa ja vedä katsoja sisään kuvaan. Sopii erinomaisesti kuvaukseen sisätiloissa ja kaduilla, laajojen maisemien kuvaamiseen, vedenalaiseen valokuvaukseen sekä videoiden kuvaamiseen.
  • Suuri valovoima f/1,8: pieni syväterävyys ja kaunis, tasainen bokeh-efekti saavat aikaan huomiota herättäviä kuvia. Voit kuvata joustavasti lyhyillä suljinajoilla ja saada kirkkaita kuvia myös hämärässä valaistuksessa. Myös etsimen kuva on kirkas.
  • Erittäin tarkat kuvat: kuvakennojen suuren megapikselimäärän hyödyntämiseen suunniteltu objektiivi auttaa tallentamaan upeita valokuvia ja HD-videoita. Moderni optinen rakenne varmistaa erinomaisen tarkkuuden ja kontrastin, ja pistemäiset valonlähteet aiheuttavat mahdollisimman vähän nuolimaista komaheijastusta.
  • Erinomainen optinen suorituskyky: kaksi ED-lasielementtiä ja kaksi asfääristä linssielementtiä takaavat upeat, terävät kuvat. Vääristymät ovat erittäin hyvin hallinnassa näinkin lyhyellä polttovälillä, ja erilaisia aberraatioita ja värien hajontaa on vähennetty tehokkaasti.
  • Nanokidepinnoite: parantaa kuvanlaatua vähentämällä haamukuvia ja heijastuksia jopa vastavaloon kuvattaessa.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 0,2 m: Kohteiden lähelle on helppo päästä niin, että ne täyttävät koko kuvan.
  • Pienikokoinen ja kevyt rakenne: huoletonta kannettavuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.