Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4 PF ED VR

[ecom_wc_omnibus_price]

2 299,00 

Tuotekoodi: JAA342DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4960759029126

Kuvaus

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR – Erittäin kevyt ja pienikokoinen AF-S -teleobjektiivi


Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
on on ensimmäinen F-bajonetilla varustettu NIKKOR-objektiivi, jossa on PF (Phase Fresnel) -linssielementti. Objektiivin pieni koko, teleulottuvuus ja loistava kuvanlaatu ovat erinomaisessa tasapainossa keskenään. Tämä urheilu- ja luontokuvaukseen, matkakuvaukseen ja tarkasti rajattujen, yksityiskohtia korostavien muotokuvien ottamiseen soveltuva objektiivi täyttää kuva-alan mutta ei kameralaukkua. Suurin aukko f/4, 300 mm:n polttoväli (450 mm:n polttoväli käytettäessä Nikonin DX-järjestelmäkameraa) ja vakuuttava VR-tekniikka takaavat erinomaiset lopputulokset vaihtelevissa olosuhteissa. PF (Phase Fresnel) -linssielementti pienentää ja keventää objektiivia merkittävästi. Sen fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa, mikä parantaa kestävyyttä.

  • PF (Phase Fresnel) -linssielementti: tässä erittäin pienessä teleobjektiivissa on loistava optinen suorituskyky. PF-linssielementin ansiosta objektiivi on huomattavan kevyt, mutta kuvanlaatu on silti erinomainen.
  • Tärinänvaimennus (VR): liikkeen kuvaus SPORT-tilassa. Tärinänvaimennus minimoi kameran tärähtämisen vaikutuksen ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4,5 askelta pidemmällä suljinajalla.¹ SPORT-tärinänvaimennustila tuottaa vakaan etsinkuvan kuvattaessa nopeaa liikettä. Tällöin sarjakuvauksen kuvausnopeus ja laukaisun aikaviive ovat samaa luokkaa kuin silloin, kun tärinänvaimennus on poissa käytöstä.
  • Kehittynyt optinen suorituskyky: Nanokidepinnoite vähentää tehokkaasti haamukuvia ja linssiheijastuksia, joten kuvien selkeys ja kontrasti paranevat. Erittäin pienen hajonnan ED-lasielementti vähentää väriaberraation minimiin.
  • Sähkömagneettinen himmennin: takaa yhtenäisen ja täsmällisen valotuksen etenkin nopean sarjakuvauksen aikana.
  • Fluoripinnoite: hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä. Pinnoite parantaa kestävyyttä, ja lasia on helppo puhdistaa pintaa vahingoittamatta.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 1,4 m.
  • RT-1-jalustapanta (lisävaruste): mahdollistaa objektiivin vapaan kiertoliikkeen ja portaattoman siirtymisen pysty- ja vaakasuunnan välillä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.