Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4 PF ED VR

1 999,00 

Tuotekoodi: JAA342DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4960759029126

Kuvaus

Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR – Erittäin kevyt ja pienikokoinen AF-S -teleobjektiivi


Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4E PF ED VR
on on ensimmäinen F-bajonetilla varustettu NIKKOR-objektiivi, jossa on PF (Phase Fresnel) -linssielementti. Objektiivin pieni koko, teleulottuvuus ja loistava kuvanlaatu ovat erinomaisessa tasapainossa keskenään. Tämä urheilu- ja luontokuvaukseen, matkakuvaukseen ja tarkasti rajattujen, yksityiskohtia korostavien muotokuvien ottamiseen soveltuva objektiivi täyttää kuva-alan mutta ei kameralaukkua. Suurin aukko f/4, 300 mm:n polttoväli (450 mm:n polttoväli käytettäessä Nikonin DX-järjestelmäkameraa) ja vakuuttava VR-tekniikka takaavat erinomaiset lopputulokset vaihtelevissa olosuhteissa. PF (Phase Fresnel) -linssielementti pienentää ja keventää objektiivia merkittävästi. Sen fluoripinnoite hylkii vettä, pölyä ja likaa, mikä parantaa kestävyyttä.

  • PF (Phase Fresnel) -linssielementti: tässä erittäin pienessä teleobjektiivissa on loistava optinen suorituskyky. PF-linssielementin ansiosta objektiivi on huomattavan kevyt, mutta kuvanlaatu on silti erinomainen.
  • Tärinänvaimennus (VR): liikkeen kuvaus SPORT-tilassa. Tärinänvaimennus minimoi kameran tärähtämisen vaikutuksen ja mahdollistaa kuvauksen jopa 4,5 askelta pidemmällä suljinajalla.¹ SPORT-tärinänvaimennustila tuottaa vakaan etsinkuvan kuvattaessa nopeaa liikettä. Tällöin sarjakuvauksen kuvausnopeus ja laukaisun aikaviive ovat samaa luokkaa kuin silloin, kun tärinänvaimennus on poissa käytöstä.
  • Kehittynyt optinen suorituskyky: Nanokidepinnoite vähentää tehokkaasti haamukuvia ja linssiheijastuksia, joten kuvien selkeys ja kontrasti paranevat. Erittäin pienen hajonnan ED-lasielementti vähentää väriaberraation minimiin.
  • Sähkömagneettinen himmennin: takaa yhtenäisen ja täsmällisen valotuksen etenkin nopean sarjakuvauksen aikana.
  • Fluoripinnoite: hylkii tehokkaasti vettä, pölyä ja likaa kuvanlaadun kärsimättä. Pinnoite parantaa kestävyyttä, ja lasia on helppo puhdistaa pintaa vahingoittamatta.
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 1,4 m.
  • RT-1-jalustapanta (lisävaruste): mahdollistaa objektiivin vapaan kiertoliikkeen ja portaattoman siirtymisen pysty- ja vaakasuunnan välillä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Myymälä suljettu heinäkuun lauantait!