Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G objektiivi

1 799,00 

Tuotekoodi: JAA136DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

h2. Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G – Täysin omaa luokkaansa

{Banner(id:’277′]

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G,erinomainen, valovoimainen FX-koon laatuobjektiivi, joka on suunniteltu toimimaan parhaiten suurimmalla aukolla; se tarjoaa rajoja rikkovaa kuvanlaatua .Aivan omaa luokkaansa oleva, perinteikäs 58 mm:n polttoväli on tuttu Nikonin legendaarisesta Noct-NIKKOR-objektiivista, mutta optinen rakenne on uusinta uutta, mikä mahdollistaa erinomaisen terävyyden, kontrastin ja tarkkuuden. Poikkeuksellisen hyvin yökuvaukseen sopiva AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G saa pistemäiset valonlähteet, kuten katulamput, toistumaan kauniin pyöreinä pisteinä aina kuvan reunoille saakka. Boke-efekti on hienostuneen pehmeä ja vailla äkillisiä rajakohtia, joten tämä objektiivi soveltuu erinomaisesti myös muotokuviin.

* *Nopea FX-koon laatuobjektiivi, jonka suurin aukko on f/1,4 ja polttoväli 58 mm* (Nikonin DX-koon järjestelmäkameraa käytettäessä 87 mm). Erittäin hyvä suorituskyky suurimmalla aukolla. Ihanteellinen yökuvaukseen ja muotokuviin.
* *Yksityiskohtien loistoa:* Erinomainen erottelukyky takaa, että kuvauskohteen jokainen yksityiskohta toistuu tarkasti ja virheettömästi. Nuolimaisia komaattisia heijastuksia ei esiinny käytännössä ollenkaan, vaan pistemäiset valonlähteet toistuvat kauniin pyöreinä pisteinä aina kuvan reuna-alueille saakka.
* *Ihastuttava bokeh-efekti:* Bokeh-efektin voimakkuus kasvaa tasaisesti, kun etäisyys tarkennetusta kohteesta kasvaa. Näin kuvaan ei synny äkillisiä rajakohtia. Tämä mahdollistaa suuren tarkkuuden ja hyvän syvyysvaikutelman samassa kuvassa.
* *Suuren aukon mestari:* Kohteet toistuvat veitsenterävästi suurimmalla aukolla (f/1,4) kuvattaessa. Suurikontrastiset kuvat etäisistä kohteista tai heikosti valaistuista näkymistä onnistuvat aukkoa pienentämättä.
* *Parasta laatua reunasta reunaan:* Valon heikkeneminen kuvan reuna-alueilla on huomioitu niin, että kirkkaus säilyy koko kuva-alalla. Kuva-alan reunoilla olevat kohteet toistuvat terävinä ja hyvin eroteltuina myös silloin, kun käytössä on suurin aukko ja tarkennus on säädetty äärettömään.
* *Maineikas NIKKOR-laatu:* Nanokidepinnoite vähentää tehokkaasti haamukuvia ja linssiheijastuksia, joten kuvien selkeys ja kontrasti paranevat. Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa tasaisen, hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.