Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G objektiivi

1 799,00 

Tuotekoodi: JAA136DA Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

h2. Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G – Täysin omaa luokkaansa

{Banner(id:’277′]

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G,erinomainen, valovoimainen FX-koon laatuobjektiivi, joka on suunniteltu toimimaan parhaiten suurimmalla aukolla; se tarjoaa rajoja rikkovaa kuvanlaatua .Aivan omaa luokkaansa oleva, perinteikäs 58 mm:n polttoväli on tuttu Nikonin legendaarisesta Noct-NIKKOR-objektiivista, mutta optinen rakenne on uusinta uutta, mikä mahdollistaa erinomaisen terävyyden, kontrastin ja tarkkuuden. Poikkeuksellisen hyvin yökuvaukseen sopiva AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G saa pistemäiset valonlähteet, kuten katulamput, toistumaan kauniin pyöreinä pisteinä aina kuvan reunoille saakka. Boke-efekti on hienostuneen pehmeä ja vailla äkillisiä rajakohtia, joten tämä objektiivi soveltuu erinomaisesti myös muotokuviin.

* *Nopea FX-koon laatuobjektiivi, jonka suurin aukko on f/1,4 ja polttoväli 58 mm* (Nikonin DX-koon järjestelmäkameraa käytettäessä 87 mm). Erittäin hyvä suorituskyky suurimmalla aukolla. Ihanteellinen yökuvaukseen ja muotokuviin.
* *Yksityiskohtien loistoa:* Erinomainen erottelukyky takaa, että kuvauskohteen jokainen yksityiskohta toistuu tarkasti ja virheettömästi. Nuolimaisia komaattisia heijastuksia ei esiinny käytännössä ollenkaan, vaan pistemäiset valonlähteet toistuvat kauniin pyöreinä pisteinä aina kuvan reuna-alueille saakka.
* *Ihastuttava bokeh-efekti:* Bokeh-efektin voimakkuus kasvaa tasaisesti, kun etäisyys tarkennetusta kohteesta kasvaa. Näin kuvaan ei synny äkillisiä rajakohtia. Tämä mahdollistaa suuren tarkkuuden ja hyvän syvyysvaikutelman samassa kuvassa.
* *Suuren aukon mestari:* Kohteet toistuvat veitsenterävästi suurimmalla aukolla (f/1,4) kuvattaessa. Suurikontrastiset kuvat etäisistä kohteista tai heikosti valaistuista näkymistä onnistuvat aukkoa pienentämättä.
* *Parasta laatua reunasta reunaan:* Valon heikkeneminen kuvan reuna-alueilla on huomioitu niin, että kirkkaus säilyy koko kuva-alalla. Kuva-alan reunoilla olevat kohteet toistuvat terävinä ja hyvin eroteltuina myös silloin, kun käytössä on suurin aukko ja tarkennus on säädetty äärettömään.
* *Maineikas NIKKOR-laatu:* Nanokidepinnoite vähentää tehokkaasti haamukuvia ja linssiheijastuksia, joten kuvien selkeys ja kontrasti paranevat. Nikonin SWM-ultraäänimoottori mahdollistaa tasaisen, hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G objektiivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.