Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

NISI Explorer 100x100mm IRND 64 levysuodin

119,00 

Tuotekoodi: EXPLORER IRND64 100 Tuoteryhmät: , , Tagit: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN:

Kuvaus

NISI Explorer 100x100mm IRND 64 levysuodin

NiSi Explorer Collection levysuotimet on valmistettu erikoispinnoitetusta, optisesta lasista, joka tekee suotimista erittäin kestäviä. NiSi Explorer sarjan suotimet kestävät mekaanista kulutusta paremmin kuin muut lasiset levysuotimet. Korkealuokkainen lasilaatu yhdessä tehokkaiden pinnotteiden kanssa, luovat mahdollisimman laadukkan kokonaisuuden, joka ei heikennä kuvanlaatua eikä aiheuta ikäviä värivirheitä kuvaan. Näin saat monipuoliset muokkausmahdollisuudet jo kuvaustilanteessa.

Neutral density (ND) suotimet vähentävät kennolle (tai filmille) pääsevän valon määrää, joka mahdollistaa pitkien valotusaikojen käyttämisen ja siten mm. pehmeämmän lopputuloksen. ND-suotimen kanssa voit käyttää isoa aukkoa ja pitkää suljinaikaa, jolloin saat mm. virtaavan veden toistumaan pehmeänä virtana kuvassa. ND-suotimen avulla voidaan myös tasata kontrastia vaaleiden ja tummien alueiden välillä.

NiSi ND on valmistettu lasista, ja toisin kuin monet muoviset levysuotimet, nanopinnoitetut NiSi lasisuotimet eivät aiheuta kuvaan värivirheitä tai muuten heikennä kuvan laatua tai terävyyttä. By using neutral density filter the camera is vulnerable to infrared light which will cast the unwanted red colour to the photos when shooting at a small aperture. NiSi ND filters have an infrared protection coating layer to eliminate the infrared light through the lens to bring back the natural true to life colour.

NiSi Explorer Collection suotimet on valmistettu B270 lasista, joka on yksi markkinoiden korkealuokkaisimmista optisista lasilaaduista. B270 lasi on erittäin puhdasta ja sen valonläpäisykyky on huippuluokka. NiSi Explorer sarjan suotimet on saaneet saman nanopinnoitteen kuin muutkin NiSi suotimet. Pinnoitteen ansiosta suodin on helppo puhdistaa, eikä siihen tartu lika ja rasva niin helposti, kuin muihin vastaaviin suotimiin.

NiSi Explorer levysuotimet sopivat NiSi 100mm suodinpidikkeeseen. NiSi 100mm suodinjärjestelmä sopii objektiiveihin, joissa on 49 – 95mm suodinkierre.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.