Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

NiSi P1 levysuodinsetti älypuhelimiin

[ecom_wc_omnibus_price]

39,00 

Tuotekoodi: P1 KIT MOBIL Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

NiSi P1 levysuodinsetti älypuhelimiin

NiSi P1 levysuotimet älypuhelimiin on suodinsarja, jossa on erityisesti älypuhelimille suunnitellut suodinpidike, klipsikiinnikkeellä sekä kaksi NiSi ammattitason suodinta. Paketissa on korkealuokkaisesta optisesta lasista valmistetut polarisaatiosuodin ja GND -liukuharmaasuodin. Suodinpidike on todella helppo ja nopea kiinnittää useimpiin älypuhelimiin, joissa kamera on puhelimen kulmassa. Pidike sopii mm. useimpiin iPhone ja Samsung Galaxy -malleihin. Pidikkeessä voi käyttää jopa kahta levysuodinta samanaikaisesti.

Polarisaatiosuodin vaimentaa tietynsuuntaiset värähtelyt näkyvän valon aallonpituuksissa, vähentäen ei metallisilla pinnoilla syntyviä heijastuksia ja kiiltoja. Polarisaatiosuodin vähentää mm. ikkunoissa ja vedessä näkyviä heijastuksia sekä syventää taivaan sineä ja kasvillisuuden sävyjä. Polarisaatiosuotimen vaikutusta on lähes mahdotonta saada aikaan jälkikäsittelyssä.

Graduated ND-suodin (NiSi Medium GND 0.9) -liukuharmaasuotimen avulla voidaan vaikuttaa vain haluttuun kuvan osaan, kuten himmentää kirkasta taivasta ilman että muun kuva-alueen valotus oleellisesti muuttuu. Tällöin saadaan taivaan ja muun maiseman välistä kontrastia tasapainotetua. Suotimen tummennus on suurimmillaan reunassa ja vähenee maltillisesti suotimien keskikohtaa kohden. Harmaasuodin ei vaikuta väritoistoon ja sen kanssa voidaan käyttää muitakin suotimia.

NiSi P1 Kit sisältää: Suodinpidike, Polarisaatiosuodin, Graduated ND -suodin, NiSi Medium GND 0.91x, kiinnitysklipsi älypuhelimille, säilytyspussukka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.