Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

NiSi Professional kit Ricoh GR III -kameralle

[ecom_wc_omnibus_price]

74,00 

Tuotekoodi: PROF KIT GR-3 Tuoteryhmät: , , ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

NiSi Professional kit Ricoh GR III -kameralle

NiSi Professional Kit For Ricoh GR III on levysuodin- ja pidikepaketti Ricoh GR III kompaktikameralle. Paketissa on erityinen suodinpidike, joka kiinnitetään Ricoh GR III kameran objektiiviin, kun kamera on käynnissä. Suotimina paketissa on korkealuokkaiset Polarisaatiosuodin, liuku-ND (graduated ND) -harmaasuodin, ND 8-harmaasuodin sekä yökuvaussuodin.

Polarisaatiosuodin (PL-filter)

Polarisaatiosuodin vähentää ei-metallipinnoista, kuten vedestä ja lasin pinnalta tapahtuvaa valon heijastumista. Polarisaatiofiltterin avulla voit esim. kuvata ikkunan läpi, ilman häiritseviä heijastuksia. Suodin myös parantaa saturaatiota ja kontrastia.

Graduoitu ND-neutraalisuodin

Liukuharmaa-suodin (Graduated ND) (NiSi Medium GND 0.9) lisää kontrastia kuvan kirkkaaseen alueeseen, mutta samalla voidaan jättää tummempaa aluetta entiselleen. Voit mm. lisätä kontrastia taivaaseen jolloin saadaan pilvien muodot paremmin esiin, eikä ne pala puhki niin helposti.

Suodin on “soft edge” -mallia, eli siinä liukusävy muuttuu pehmeästi koko matkalta. Suotimen toinen pää on tummanharmaa, ja muuttuu läpinäkyvämmäksi kohti suotimen toista ääripäätä. Suotimen tehoa voidaan säätää liu’uttamalla suodinta pidikkeessä ylös ja alas, sekä kääntämällä pidikettä objektiivissa. Näin saat asetettua sopivan harmaan arvon tarkasti paikoilleen.

ND 8 suodin

ND 8 -harmaasuodin vähentää kennolle pääsevän valon määrää 3 aukkoa. Harmaasuodin mahdollistaa pidemmän suljinajan, sekä liike-epäterävyyden korostamisen. Voit esim. kuvata virtaavaa jokea ja saada veden näyttämään samettisen pehmeältä.

Suotimessa on erityinen IR-pinnoite, joka eliminoi infrapunavalon aiheuttamat virheet pitkien valotusten yhteydessä.

Yökuvaussuodin

NiSi Yökuvaussuodin (Natural Night) on erityisesti yömaisemakuvaukseen suunniteltu suodin, joka suodattaa tehokkaasti valosaasteen aiheuttamat säteilyt. Mikäli haluat kuvata vaikkapa tähtitaivasta, mutta läheisen kaupungin valot hohkaavat taivaalle, yösuodin on silloin oiva apu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.