Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Olympus FL-50R (käytetty)

[ecom_wc_omnibus_price]

99,00 

Tuotekoodi: TP3551 Tuoteryhmä:

Varastossa



Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN:

Kuvaus

Olympus FL-50R (käytetty)

Hyväkuntoinen käytetty Olympus salama.

Olympus FL-50R, kompakti ja kevyt, tehokas salamalaite Olympus E- ja PEN- sarjan digikameroihin. Yhteensopiva myös salamakengällä varustettujen Panasonic-kameroiden kanssa.

Unohda hankalat kaapelit, kun haluat kuvauskohteillesi täydellisen valaistuksen. Kauko-ohjattavan (RC) FL-50R salamalaitteen ansiosta johdottoman valaistuksen järjestäminen on nyt miellyttävää todellisuutta. Sopii ihanteellisesti Olympus järjestelmäkameran kumppaniksi, jolloin on mahdollista ohjata jopa kolmea eri salamaryhmää suoraan kamerasta – erillistä ohjausyksikköä ei tarvita.

* Ohjeluku 50 (ISO 100)
* Kompakti ja kevyt design
* Välähdyspää kääntyy pysty- ja vaakasuoraan
* Salaman valaisukulmaa säädetään automaattisesti useissa portaissa zoomin kuvakulmaa vastaavaksi
* Langaton salaman ohjaus kolmessa ryhmässä (A,B, C)
* Toimintojen asetukset suoraan kameran LCD:ltä
* Neljän kanavan valintamahdollisuus
* Pidennettävä kauko-ohjauksen kantama
* TTL Auto-, Auto- ja käsisäätöohjelmat
* Energiaa säästävä elektroniikka
* Salaman teho asetettavissa 1/8-portaassa
* Tavallinen synkronointinopeus on 1/180 sek.
* Uusi SUPER FP toiminto (salama välähtää ennen kuin suljin aukeaa ja valaisee siihen saakka kun se sulkeutuu, mahdollistaen salamasynkronin jopa 1/8000-sekunnin nopeudella.)

Olympus FL-50R salamalaite antaa kuvaajille heidän tarvitsemansa vapauden ja hallittavuuden salamakuvaukseen ilman kaapeleita ja mutkikkaita valmistelutöitä. Hallinta on mahdollista suoraan kamerasta, kaapeleita ei tarvita. Tämä salamalaite toimii ihanteellisesti Olympus E-3/E-5:n kanssa, jossa on uusi RC Data Transfer System, optinen tiedonsiirtojärjestelmä. Tämä vähentää merkittävästi sisäisen salaman virrankulutusta, kun sitä käytetään järjestelmää ohjaavana salamana.

Monipuoliset salamaan liittyvät asetukset voidaan myös tehdä helposti kameran LCD-näytön toimiessa käyttöliittymänä. Edelleen, salaman ohjaukseen on käytettävissä kolme ryhmää, joiden avulla salaman toimintatila ja korjausasetukset voidaan asettaa itsenäisesti jokaiselle ryhmälle – tämä mahdollistaa valaisun erittäin tarkan hallinnan. Kauko-ohjauksen neljä tiedonsiirtokanavaa voidaan asettaa siten, että muut lähistöllä olevat oheislaitteet eivät aiheuta häiriötä. Kuvaajilla on myös mahdollisuus säätää langatonta kauko-ohjausetäisyyttä valitsemalla kolmesta signaalinvoimakkuudesta – maksimikantama on 10 metriä. Molemmissa salamalaitteissa on säädettävät välähdyspäät, joita voidaan kääntää langatonta yhteyttä vaarantamatta.

Orjasalamatoiminnon avulla FL-50R toimii myös muiden salaman käsisäädöllä varustettujen Olympus-järjestelmäkameroiden kanssa sekä Olympus SP -sarjan kameroiden kanssa, joissa on orjasalamatoiminto. Edelleen, FL-50R voidaan asettaa toimimaan yhdessä ison studiosalaman kanssa. Salamalaitteen valaisukulma voidaan säätää joko automaattisella zoomauksella – käytettävän objektiivin mukaisesti – tai käsin.

Sisäänrakennetun laajakulmaheijastimen ansiosta valaisukulma ulottuu 8 mm polttovälin vaatimaan laajakulmaan asti (vastaa 16 mm 35 mm:n kamerassa).

Suorituskykyinen FL-50R tarjoaa useita säätöohjelmia, mukaan lukien TTL Auto ja käsisäätö, nopea synkronointi – Super FP -tilassa 1/4000 s asti – sekä mahdollistaa myös nopeat jaksoajat, jopa alle 1,3 s asti käytettäessä salaman korkeajännitevirtalähdettä SHV-1. FL-50R antaa ohjeluvuksi GN28 12 mm polttovälillä (vastaa 24 mm 35 mm kamerassa; ISO 100) sekä erittäin korkean ohjeluvun GN50 42 mm polttovälillä (vastaa 84 mm; ISO 100).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.