Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Panasonic Lumix DMC-GX7 Musta runko (käytetty)

149,00 

Tuotekoodi: TP3661 Tuoteryhmä:

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: FS3HA801015

Kuvaus

Panasonic Lumix DMC-GX7 (käytetty)

Reilusti käytetty, mutta toimintakuntoinen ja hyvä käyttökamera. Käytönjälkiä havaittavissa mm. kulmissa ja gripin kupruiluna. kuvattu n. 20066 ruutua. Mukana 2kpl akku (ei takuuta), latauslaite ja USB-kaapeli.

Panasonic Lumix DMC-GX7 uskomaton kuvanlaatu ja suorituskyky yhdistyneinä näyttävään muotoiluun. 16 megapikselin tarkkuus, huippunopea tarkennus, Full HD -videokuvaus, sisäänrakennettu kuvanvakaaja, kallistettava Live View -etsin ja kallistettava 3” LCD-kosketusnäyttö ym. Lumix DMC-GX7 on suunniteltu täydellisen joustavaksi kaikissa kuvaustilanteissa. Etsin varustettu DMW-EC1 silmäsuppilolla

  • 16,0 megapikselin Live MOS -kuvakenno ja Venus Engine -kuvaprosessori tuottavat korkeaa kuvanlaatua.
  • Huipputasoinen automaattitarkennus päihittää muut peilittömät kamerat
  • Kallistettava Live View -etsin ja kallistettava 3” kosketusnäyttö
  • Suljinnopeus jopa 1/8000, optinen kuvanvakautus kameran rungossa ja Focus Peaking
  • Helpot käsinsäädöt, useita kuvaamista avustavia toimintoja.
  • Kameran kaikki osat on viimeistelty huippuunsa.
  • Magnesiumseoksesta valmistettu runko
  • Laadukasta Full-HD 60p (60Hz) / 50p (50Hz) -teräväpiirtovideokuvaa

Panasonic Lumix DMC-GX7 tuottaa laadukkaita valokuvia, joissa on todentuntuiset yksityiskohdat, sillä siinä on erinomainen erottelukyky, kuvanmuodostustekniikka ja värientoisto. Lumix DMC-GX7:ssä on uusi, entistä kehittyneempi 16 megapikselin Digital Live MOS -kenno, joka tuottaa korkearesoluutioisia, vähäkohinaisia kuvia. Parantunut kuvasignaalin käsittely vähentää edelleen kohinaa. Se ja Venus Engine -kuvaprosessori tuottavat erittäin suuren erottelukyvyn kuvia myös hämärässä. Venus Engine -kuvaprosessorissa on kehittynyt kohinanvaimennusjärjestelmä. Se pystyy poistamaan suuria kohinakohtia, joiden tunnistaminen oli aiemmin vaikeaa.Täsmällinen yksityiskohtien esittäminen ja kehittynyt Intelligent D-range Control parantavat erottelukykyä. Samalla varmistetaan kauniit sävysiirtymät ja laajempi dynaaminen alue kuin koskaan aikaisemmin.

LUMIX DMC-GX7 on valmiina aina tarvittaessa, vain noin 0,5 sekunnin sisällä käynnistysnapin painamisesta. Kamerassa voidaan käyttää UHS-I (Ultra High Speed I) SDXC/SDHC -muistikortteja, joilla myös RAW-raakakuvat tallentuvat kortille nopeasti.

Säätöpyörät kameran edessä ja takana tekevät käsisäädöillä kuvaamisesta erittäin intuitiivista. Kamerassa on neljä Fn-toimintonappia ja valikossa on erillinen toimintokohta. Kaikkiaan yhdeksän toimintoa ja asetusta voidaan näin ohjelmoida nopeasti saataville.

DMC-GX7-kameran kontrastiin perustuva automaattitarkennus toimii nopeasti ja tarkasti, koska digitaaliset signaalit siirtyvät kameran ja objektiivin välillä jopa nopeudella 240 ruutua sekunnissa. Salamannopea AF jonka ansiosta myös nopeasti liikkuvat kohteet tallentuvat selkeinä ja tarkkoina myös käytettäessä suurivalovoimaisia objektiiveja isoilla himmenninaukoilla. Low Light AF -toiminnolla tarkentaminen onnistuu erittäin vähässä valossa, jopa ennennäkemättömän alhaisessa 4EV-valaistuksessa. Kattavat automaattitarkennustoiminnot saavat tämän kameran mukautumaan erilaisiin kuvaustilanteisiin. Automaattitarkennus toimii myös hämärässä. Kohteeseen tarkennetaan jopa valotuksella -4EV, mikä vastaa tähtitaivasta. Automaattitarkentaminen pisteeseen auttaa valitsemaan suurennuksen alueella 3–10× 0,1x:n portain. Yhden laukauksen automaattitarkennus auttaa tarkentamaan kohteeseen likimääräisesti käytettäessä käsintarkennusta. Kameran automaattitarkennus toimii loistavasti myös videokuvauksessa. Tarkennuksen voi kohdistaa yhdellä kosketuksella ja kohteen seuranta, AF Tracking, pitää tarkennuksen myös liikkuvassa kohteessa tai kasvoissa.

DMC-GX7:n sisäänrakennettu 90° kääntyvä Live View Finder (LVF) -etsin on erittäin tarkka. Siinä on 2,7 miljoonan kuvapisteen tarkkuus ja se toistaa 100% AdobeRGB -väriavaruudesta. Etsimen lisäksi käytettävissä on suurikokoinen, tarkka (1,04 miljoonaa kuvapistettä) kolmen tuuman kosketusnäyttö, joka myös kääntyy ylös ja alas ja joka mahdollistaa erittäin nopean ja tarkan tarkennuksen kohteeseen yhdellä kosketuksella. Tarkennuskohdan voi suurentaa kolminkertaisesta kymmenkertaiseksi 0,1x -askelin. One-Shot AF -toiminnolla automaattitarkennusta voi käyttää myös käsitarkennuksen apuna ja tehdä tarkennuksen hienosäädön käsin. Kosketuksella voi myös laukaista sulkimen tai tehdä sekä tarkennuksen ja laukaisun samalla kosketuksella. Näytössä käytetty Cell Touch LCD -teknologia eliminoi tehokkaasti heijastukset näytöstä Etsimen ja näytön avulla kuvaaja voi vapaasti sommitella kuvansa ympäristön aiheuttamista vaikeuksista välittämättä. Kuvaaminen on helppoa niin maan tasalta, vyötärön korkeudelta kuin pään yläpuoleltakin. Etsimen Eye Sensor AF -toiminto aloittaa tarkennuksen heti etsimeen katsottaessa. Etupaneeli on yhdistetty suoraan uuteen In Cell -kosketusnäyttöön. Välissä ei ole ilmakerrosta. Siksi ulkopuolisen valon heijastumista on vähennetty voimakkaasti.

DMC-GX7 tekee mahdolliseksi jopa 1/8000-suljinajan käyttämisen yhdessä nopean objektiivin kanssa, joten kuvista tulee vaikuttavampia. Tarjolla on myös täysin äänetön suljintoiminto, jonka avulla vaikkapa katukuvaaminen onnistuu kohdetta häiritsemättä. Kameran kuvausnopeus on viisi kuvaa sekunnissa täydellä 16 megapikselin tarkkuudella ja 40 kuvaa sekunnissa sähköistä suljinta käytettäessä. Kuvaaja voi valita parhaat osumat nopeasti liikkuvista kohteista.

Kameran rungossa on sisäänrakennettu optinen kuvanvakaaja (O.I.S.). Se vakauttaa kuvaa samaan tapaan kuin objektiiveista tuttu POWER O.I.S tai MEGA O.I.S. mutta mahdollistaa tärähtämättömien kuvien ottamisen kaikilla, myös vakaajattomilla objektiiveilla. Kameran runko on magnesiumia Lujaalumiinivalu ja laadukas rakenne yhdistävät eleganssin sekä erinomaisen kestävyyden ja käyttömukavuuden.

DMC-GX7 tarjoaa myös Focus Peaking -toiminnon, joka näyttää kuvan tarkimman kohdan sekä MF-käsintarkennuksessa että AF+MF-toimintamuodossa. Tunnistuksen voi asettaa High tai Low -asentoon ja määrittää sille halutun värin, joka eroaa selvästi kuva-alassa.

DMC-GX7 tallentaa erittäin laadukasta stereoäänellä varustettua teräväpiirtovideokuvaa (1920×1080, 60p (60Hz) / 50p (50Hz)) AVCHD Progressive- ja MP4-muodossa. Käytännöllinen jatkuva automaattitarkennus ja automaattitarkennuksen seuranta ovat käytettäessä, kun kuvataan videokuvaa. Elokuvalaatuisen 24p-videokuvabittivirran nopeus on jopa 24 Mbit/s. P/A/S/M-tilassa jälkikuva on ilmaisuvoimainen ja kuvanlaatu ylivoimainen. Uusi digitaalinen Live MOS -kuvakenno parantaa myös liikkuvan kuvan laatua huomattavasti. Wi-Fi®-yhteyden ansiosta etäkuvaaminen on mahdollista älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla. Äänen tallennuksessa on käytettävissä Dolby® Digital -kohinanvaimennus ja Wind Cut -toiminto poistaa tuulen aiheuttaman melun.

LUMIX DMC-GX7:ssä on kolme uutta suodatinta, jotka jäljittelevät perinteisen mustavalkokuvauksen pimiötekniikoita. Tehosteiden voimakkuutta säädetään kosketusnäytöllä tai säätöpyörillä. Käytettävissä on myös värisuotimia, joilla voidaan korostaa tiettyjä värejä mustavalkokuvissa. GX7 on ensimmäinen LUMIX-kamera, jossa on säätökäyrä sävyjen säätämiseksi. Huippuvaloja ja varjoja käsitellään kosketusnäytöllä tai säätöpyörillä ja valinnat ovat tallennettavissa kolmeen tallennuspaikkaan. Valittavissa on myös kolme valmista asetusta. DMC-GX7 sisältää paljon erilaisia tehosteita, kuten Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation ja Clear Retouch. Yhdessä Creative Control- tilan kanssa on tarjolla 22 tehostetta, kuten uudet Rough Monochrome, Silky Monochrome ja Monochrome. Monochrome-suodattimella voi luoda mustavalkoisia kuvia. Rough Monochrome tuottaa jyrkän kontrastin ja Silky Monochrome loivan kontrastin.The Stop Motion Animation tuottaa ainutlaatuisia pysäytyskuvavideoita ja Clear Retouch mahdollistaa kuvien käsittelyn välittömästi kamerassa. Creative Panoraman avulla voidaan helposti kuvata vaaka- tai pystysuuntaisia panoraamakuvia. Photo Style -toiminto vaihtaa kuvan pintarakenteen..

Kuvien jakaminen järjestelmäkameralla ei ole koskaan ollut näin helppoa. LUMIX DMC-GX7 sisältää Wi-Fi®-langattoman verkkoliitännän sekä NFC (Near Field Communication) -teknologian. Kameran voi liittää vaikkapa älypuhelimeen tai tablettiin yhdellä kosketuksella, jolloin kuvien lataaminen ja jakaminen on helppoa ja nopeaa. Älypuhelimella tai tabletilla voi myös kauko-ohjata kameraa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 18 × 18 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.