Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Peak Design alumiinijalusta

[ecom_wc_omnibus_price]

399,00 

Tuotekoodi: TT-CB-5-150-AL-1 Tuoteryhmä: Tagi:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 818373021276

Kuvaus

Peak Design Travel Tripod – alumiinijalusta

Peak Design Travel Tripod kamerajalusta on uudentyyppistä ajattelua edustava matkajalusta. Peak Design on käyttänyt jalustan suunnitteluun huomattavasti aikaa, eikä se ole mennyt hukkaan! Peak Design on ajatellut matkajalustan kokonaan uusiksi, siltäosin kuin se on mahdollista. Tuloksena on saatu perinteisiä jalustoja paljon kompaktimpi, mutta silti erittäin jämäkkä jalusta, jossa on muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Peak Design Travel Tripod on suunniteltu siten, että sen mukaan ottaminen käy lähes huomaamatta. Kilpaileviin matkajalustoihin verrattuna, kuljetuspituus on suunnileen samaa luokkaa, mutta Peak Design Travel jalustan halkaisija on huomattavasti pienempi, eikä siinä ole jalka- ja keskiputkien väliin jäävää tyhjää tilaa. Tätä virtaviivaista designia on pyritty käyttämään kaikessa jalustan osa-alueessa. Jalkojen lukituksissa, keskiputken lukituksessa sekä kuulapäässä ja pikakiinnityslevyssä. Jalkojen lukitusvivut on suuniteltu siten, että niiden käyttäminen on helppoa, mutta niitä ei vahingossa sohaise auki kesken kuvauksen. Keskiputken lukitusvipu on myös erittäin hyvin suojattu. Sisään painuva nuppi estää tahatoman lukituksen avaamisen.

Littana kuulapää on Arca-Swiss yhteensopiva. Mukana tuleva Peak Design vakio pikakiinnityslevy on neliskanttinen ja kuulapäässä on lukitusruuvit, estämässä levyn luiskahtamisen pois paikoiltaan. Nämä ruuvit voidaan poistaa mukana tulevalla kuusiokoloavaimella, jolloin kuulapäässä voidaan käyttää mm. L-bracket kiskoja sekä muita, isompia pikakiinnityslevyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.