Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Pentax objektiivi HD D FA 85mm F1.4ED SDM AW Silver

2 289,00 

Tuotekoodi: 23350 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 27075302235

Kuvaus

PENTAX HD D FA 85mm F1.4ED SDM AW objektiivi

  1. Yhdeksänlehtinen pyöreä himmennin
  2. PENTAX Star (★) -objektiivi
  3. SP (Super Protect) -pinnoite
  4. AW (All Weather) -suojauksella

Pentax-Pro-Centre

Olemme virallinen Pentax -jälleenmyyjä. Meiltä saat Ricoh Pentax kameroille ja objektiiveille aina 2-vuoden- ja kiikareille jopa 25-vuoden takuun!

PENTAX HD D FA 85mm F1.4ED SDM AW on valovoimainen teleobjektiivi, joka tuottaa terävää jälkeä koko kuva-alalta. Pentax HD D FA 85mm objektiivi on suunniteltu täyttämään nykyisten, korkearesoluutioisten full frame kameroiden vaatimukset.

Uuden sukupolven Star-sarjoille vaaditun poikkeuksellisen kuvanlaadun varmistamiseksi uusi objektiivi sisältää korkealaatuisia Super ED (Extra-low Dispersion) -lasisia optisia elementtejä ja asfäärisen optisen elementin, joka kompensoi erilaiset poikkeavuuksia pitäen ne minimissään – etenkin, vähentäen tehokkaasti aksiaalista kromaattista poikkeavuutta ja estää purple fringin -värivirheen muodostumisen taustavalaistuissa tilanteissa. Se vähentää myös vääristymät lähes nollaan neljän metrin tarkennusetäisyydellä, joka on tärkeää muotokuvien valokuvaajille. Lisäksi PENTAX on kehittänyt uuden SDM-tarkennusrenkaan (Supersonic Direct-drive Motor) yksinomaan tätä uutta objektiivia varten, mikä johtaa virheettömään, nopeaan automaattitarkennukseen. Tarkennusrenkaan uusi muotoilu tarjoaa turvallisen otteen ja helpottaa manuaalisen tarkennuksen käyttöä.

Korkealaatuinen Star-sarjan objektiivi, joka tarjoaa poikkeuksellisen kuvanlaadun

Ennakoimalla järjestelmäkameroiden tulevaa kehitystä, PENTAX on suunnitellut tämän objektiivin tuottamaan erityisen selkeitä, korkean kontrastin kuvia reunasta reunaan terävyydellä, jotka ovat välttämättömiä uuden sukupolven Star-sarjalle. Se tarjoaa poikkeuksellisen korkean kuvanlaadun jopa täydellä aukolla, kauniin bokeh-efektin ja erinomaisen kuvantoiston lähietäisyydellä. Objektiivissä on myös erityisen suuri F1.4-aukko, joka on hyödyllinen monille eri kohteille ja eri sovelluksiin, mukaan lukien muotokuvat kauniisti sumennetulla taustalla.

Uusinta optista teknologiaa

Tämä objektiivi sisältää kolme Super ED (Extra-low Dispersion) -lasista optista elementtiä kromaattisten poikkeavuuksien tehokkaaksi minimoimiseksi, ja lasinen asfäärinen optisen elementin, joka kompensoi tehokkaasti pallomaisia ja kromaattisia poikkeavuuksia ja kentän kaarevuutta. Tämä objektiivi on käsitelty myös korkealaatuisella, monikerroksisella HD Coating -pinnoitteella, joka pienentää näkyvän säteilyn keskimääräisen heijastuskyvyn alle 50%

Sääsuojattu rakenne

Pentax 85mm objektiivi on suunniteltu myös luontokuvaajien tarpeisiin. AW (All Weather) -suojaus pitää sisällään luotettavan pölytiiviin ja säänkestävän rakenteen, jossa on kahdeksan erikoistiivistettä. Tiivisteet pitävät tehokkaasti kosteuden ja pölyn objektiivin ulkopuolella. Yhdessä pölytiiviin ja säänkestävän Pentax järjestelmäkameran rungon kanssa, ne muodostavat luotettavan kuvausjärjestelmän, joka toimii erinomaisesti vaativissakin kuvausolosuhteissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.