Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Polaroid i-Type värifilmi Star Wars The Mandalorian

19,00 

Tuotekoodi: 6020 Tuoteryhmät: , Tagit: , ,

VarastossaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 9120096770838

Kuvaus

Polaroid i-Type värifilmi Star Wars The Mandalorian

Star Wars The Mandalorian Limited Edition pikafilmi!

The Mandalorian Edition pikafilmi on tyylikkäillä kehyksillä varustettu i-type pikafilmi Polaroid kameroihin. Tämä filmi kuuluu jokaisen todellisen Star Wars fanin varustukseen. Kasetissa on 8 värikuvaa ja jokaisessa on erilainen, The Mandalorian aiheinen kehys. Kaikkiaan erilaisia kehyksiä on 12 ja sen lisäksi myös kasetin latauspahveissa on 8 erilaista The Mandalorian aihetta, jotka myös on keräilykohteita.

Kuva alkaa kehittymään heti, kun kamera on sen valottanut ja prässännyt ulos. Kuva kannattaa pitää ensimmäiset minuutit valolta suojattuna, eikä sitä kannata leffatyyliin ravistella. Kokonaan kuva on kehittynyt 10-15 minuutin kuluttua.

HUOM! Tämä filmi ei ole yhteensopiva vanhojen, vintage kameroiden kanssa.

Filmin säilytys

Polaroid filmin myyntipakkaus on suunniteltu suojaamaan valottamatonta filmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkaus estää valon ja kosteuden pääsyä filmille. Polaroid-filmit suositellaan säilytettävän avaamattomassa myyntipakkauksessaan aina kuvaukseen asti.

Suositeltu säilytysasento on makuullaan, jolloin kehite ei pääse valumaan kumpaankaan reunaan. Säilytyslämpötila on parhaimmillaan 4 – 18°C. Polaroid-filmiä ei saa pakastaa! Pakastaminen tuhoaa filmin kemian ja mahdollisen pariston.

Jääkaappisäilytyksen yhteydessä, anna filmipakan lämmetä rauhallisesti huoneenlämpöiseksi vähintään 1 tunti ennenn kasetin asettamista kameran. Kylmä ilma heikentää filmin toimintaa.

Kamerassa oleva filmipakka suositellaan kuvattavaksi 2 kuukauden kuluessa paketin avaamisesta.

Kuvaamisen jälkeen

Jokainen Polaroid kuva on uniikki, toista samanlaista ei ole eikä tule. Polaroid kuvista kannattaakin pitää huolta. Polaroid kuva jatkaa pientä, huomaamatonta kehitystyötä vielä jonkin aikaa sen jälkeen kun kuva näyttää valmiilta. Polaroid kuvat kannattaa säilöä valolta suojattuina huoneenlämmössä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.