Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

POLAROID Now + Calm Blue -pikakamera

159,00 

Tuotekoodi: 9063 Tuoteryhmä:

Varasto loppu

Kuvaus

POLAROID NOW + – Pikakamera

  1. Automaattitarkennus
  2. Tuplavalotus
  3. Tehokas salama
  4. Pitkäikäinen akku, helppo USB-lataus
  5. Ajastin, jotta voit olla itse kuvassa
  6. Yhteensopiva i-Type ja 600 filmin kanssa

Polaroid on yksi vanhimmista, edelleen toiminnassa olevista valokuvausalan merkeistä. Ensimmäisenä Polaroid toi markkinoille pikakamerat, jotka aikanaan mullistivat valokuvauksen. Polaroid NOW + on nykyaikaan päivitetty versio tuosta legendaarisesta valokuvauskoneesta. Polaroid Now + -kamera on uskollinen esikuvalleen ja sisältää paljon yhtäläisyyksiä, mutta myös uutta. Perinteistä kulmikkuutta on pehmennetty kameran kaarevilla, aaltomaisilla muodoilla, joiden saattelemana siirrytään menneisyyden kulmikkaista koteloista nykyaikaan.

Polaroid Now + -kamera on kaikki mitä haluat vanhan koulun analogisesta kamerasta modernin kameran ominaisuuksilla. Hiljattain kehitetyn automaattitarkennusjärjestelmän, pidempään kestävän akun, tehokkaan salaman ja ystävällisemmän, toiminnallisemman kamerasuunnittelun avulla ei ole koskaan ollut helpompaa napata täydellistä Polaroid-kuvaa.

Polaroid Now + -kamera antaa sinun keskittyä edessäsi olevaan hetkeen, ja uusi tekniikka tekee loput. Polaroid Now -kamerassa on objektiivi, joka vaihtaa automaattisesti etäisyys- ja muotokuvatilan välillä tarkemman kuvan saamiseksi joka kerta. Toinen kameran muista erottava ominaisuus on uusi tarkka salama, joka ottaa huomioon valaistusolosuhteet ja mahdollistaa erinomaiset tulokset matalassa valaistustilanteessa jopa silloin, kun et käytä salamaa. Polaroid Now tarjoaa myös pitkäkestoisen akun, jolla on mahdollisuus kuvata jopa 120 ruutua (15 pakkausta), joten se on täydellinen matkojen ja seikkailuiden tallentaja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.