Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Røde VideoMic Rycote mikrofoni

89,00 

Tuotekoodi: VIDEOMIC Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 120kk
EAN: 698813002900

Kuvaus

Røde VideoMic Rycote – suuntamikrofoni video- ja järjestelmäkameroille

Røde videokameran suuntamikrofoni DV- ja DSLR-kameroille varustettuna Rycoten kehittyneellä shock mount-järjestelmällä. Mikrofonissa on matalampi profiili vanhaan Videomic-malliin verrattuna. Mikrofonin suuntakuvio on superkardioidi.

RØDE VideoMic Rycote on korkealuokkainen, 1/2” kapselilla varustettu kondensaattorimikrofoni. Se on suunniteltu käytettäväksi DSLR-kameroiden, DV-videokameroiden ja pienten tallentimien kanssa. Uusi Rycoten Lyre-tärinanvaimennus eristää mikrofonin tehokkaasti äänitystä haittaavista häiriöistä. Sisäänrakennettu Rycote Lyre-tärinänvaimennus eristää VideoMic-kapselin ja elektroniikan kokometallisesta hotshoe kiinnikkeestä. Näin ulkoiset, fyysiset häiriöt kuten jyminä ja tärinä saadaan tehokkaasti minimoitua. Termoplastinen muovi ei väsy eikä murru ja kestää lämpötiloja -35 asteesta +40 asteeseen.

Standardikokoisen hotshoe kiinnikeen pohjassa on myös 3/8” kierre, jolla se saadaan helposti kiinnitettyä puomiin tai jalustaan. (Huomaa, että erikoiskiinnitteiset kamerat vaativat erillisen adapterin)

Erittäin suuntaava superhertta-suuntakuvio keskittyy tallentamaan suoraan kameran edessä olevaa kohdetta minimoiden ympäröivät äänet. Mikrofonin omaa 40Hz-20kHz vastetta saadaan muokattua 80Hz:n ylipäästösuotimella. Tällä saadaan poistettua äänestä esimerkiksi ilmastoinnin ja liikenteen tuottama, yleensä tarpeeton humina ja jyrinä.

-10dB ja -20dB tasonvaimennus (eli PAD), joka on valittavissa paristokotelon (9 V paristo) sisältä, helpottaa äänekkäiden kohteiden kuten livemusan tai autourheilun äänittämistä. Mikrofoni kestää 134 dB SPL äänenpainetta.

Røde Soundbooth sivulla voit vertailla eri mikrofoneja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.