Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Røde Wireless GO II – langaton mikrofonijärjestelmä

[ecom_wc_omnibus_price]

319,00 

Tuotekoodi: WIGOII Tuoteryhmä:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 8,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN:

Kuvaus

Røde Wireless GO II – langaton mikrofonijärjestelmä

FI-14B4CEE9

Røde Wireless Go II langaton mikrofonijärjestelmä kahdella mikrofonilla ja yhdellä kaksikanavaisella vastaanottimella. Wireless Go II mikrofoijärjestelmää on kehitetty mm. paremman kantaman osalta sekä lisätty tallennusmahdollisuus suoraan lähettimeen, mikä lisää tallennuksen luotettavuutta mm. yhteyden katketessa lähettimen ja vastaanottimen välillä. Røde Wireless Go II mikrofonijärjestelmä on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi mikä tekee laitteiston käyttämisestä ihanteellisen myös satunnaisemmalle käyttäjälle.

Røde Wireless Go II mikrofonit yhdistyvät vastaanottimeen käyttämällä 2.4GHz taajuutta, joka on myös salattu laitteiden välillä. Lähettimiin on mahdollista liittää myös erikseen hankittava lavalier mikrofoni, jolloin lähetin voidaan sijoittaa näkymättömiin ja mikrofonista saadaan mahdollisimman huomaamaton. Nopeimmillaan järjestelmä on käyttövalmiina heti kun virta on kytketty. Røde companion app -sovellus antaa säätömahdollisuuksia, mikäli tällaiselle on tarvetta. Lähettimet kykenevät tallentamaan pakkaamatonta äänidataa 24-bit / 48 kHz asetuksella. Røde sovelluksella voidaan tallennukset muuntaa myös muihin muotoihin.

Perinteisen 3.5mm plugi-liitännän lisäksi Wireless Go II on varustettu myös USB-C liitännällä. Røde Wireless Go II helppokäyttöisyys on huomioitu mm. eri tallennustiloilla.

  • “Always” Tallennus aloitetaan välittömästi kun virta on kytketty ja tallennus jatkuu aina virran katkaisuun asti. Tämä mahdollistaa myös lähettimien käytämisen kevyenä kenttätallentimena.
  • “Backup” tilassa lähetin aloittaa tallennuksen kun lähettimen ja vastaanottimen välille on myodostunut yhteys. Vastaanottimen sammuttaminen katkaisee tallennuksen.
  • Off: Lähetin ei tallenna mitään, vaan kaikki tallennus tapahtuu vastaanottimeen liitetyn tallentimen toimesta.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 14 × 14 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.