Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Samyang 85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR /MFT

449,00 

Tuotekoodi: D114A1683 Tuoteryhmät: ,

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN:

Kuvaus

Samyang 85mm T1.5 on manuaalitarkennuksella varustettu kiinteäpolttovälinen objektiivi video DSLR-käyttöön, pääasiassa ammattilais- ja elokuvakuvaukseen. VDSLR-versiossa on tarkennusrenkaalla hammastukset ammattitason follow-focus-järjestelmien käyttöön ja portaaton aukon säätö joka sallii pehmeät ja äänettömät fokuksen ja syväterävyysalueen / aukon säädön kuvattaessa.

Rakennettuna antamaan erinomaisia tuloksia erityisesti laajoilla aukkoarvoilla, linssi antaa loistavia tuloksia muotokuvauksessa ja haastavissa valaistusoloissa, varsinkin kinokoon kameroihin asennettuna.

Aukonsäätö on määritetty T-arvoina tavallisempien F-arvojen sijaan, seuraten ammattilaisvideo- ja elokuvakameralinssien normaalikäytäntöä. F-stop-numero ilmoittaa linssin nopeuden ‘ideaalilinssillä’, joka päästäisi 100% tulevasta valosta läpi, ja siten f-luku jää teoreettiseksi arvoksi todellisen arvon sijaan. T-luku sen sijaan ilmaisee todellisen valonpäästön aukon kokoon suhteutettuna, ja on siten tarkempi valotusarvon suhteen. Video- ja elokuvakuvauksessa tämä on erityisen tärkeää valotusarvojen pitämiseksi vakioituina koko kohtauksen ajan.

Bokeh (out-of-focus-efekti) on ammattilaisvideokuvaajille tärkeä määritys valittaessa suuriaukkoisia linssejä matalan syväterävyysalueen otoksiin. Samyang 85mm T1.5-linssin rakenne tarjoaa erinomaista bokeh-laatua käytettäessä linssiä suurilla aukkoarvoilla, tuottaen täydellisen lopputuloksen filmi- ja videokuvaukseen.

Linssin optinen rakenne on identtinen Samyang 85mm f1.4 linssin kanssa, sisältäen 9 linssiä 7 optisessa ryhmässä ja yhden asferisen linssielementin. Samyang 85mm on suunniteltu käyttämään internal focusing (IF – sisäinen tarkennus)-tarkennustapaa, eli linssi ei laajene tarkennettaessa. Lisäksi sisäinen tarkennus vähentää merkittävästi riskiä lian ja pölyn pääsemisestä linssin sisälle, verrattuna ulkoisen tarkennuksen (tai zoomi-) linsseille jotka voivat päästää likaa sisäänsä normaalikäytössä. 8-lapainen aukkorakenne helpottaa hienon bokeh-efektin rakentamista suurilla aukkoarvoilla.

Tarkennusrenkaan hammastukset ovat yhteensopivat ammattilaistason follow-focus-järjestelmien kanssa, samoin kuin portaattoman aukon säädön hammastukset. Kiitos näiden parannusten, tarkka ja pehmeä tarkennuksen ja aukon hallinta käy vaivattomasti kesken kuvauksen, valotusmäärän vaihdon esim. sisä- ja ulkotilojen välillä ja jopa kameralla tehdyt fade-in jne. efektit.

Samyang 85mm T1.5 -linssi on vahva valinta kaikille ammattilais- ja harrastekuvaajille jotka kaipaavat nopeaa kiinteäpolttovälistä linssiä, riippumatta budjetista. Linssin edullisuuden huomioonottaen se on helposti myös harrastekuvaajien saavutettavissa, ja laadultaan sopii erinomaisesti ammattilaisille jotka kaipaavat erillistä, suorituskykyistä T1.5 muotokuvalinssiä.

  • valovoima T/1,5
  • manuaalitarkenteinen
  • sisäinen tarkennus
  • monikalvopäällystetyt linssit

Korkealaatuisia muotokuvia tuottava objektiivi joka on valmistettu ihmisille, jotka etsivät kuvan laadukkaimpia parametreja. Rakenteeltaan objektiivi kostuu 9 linssistä, 7 optisesta ryhmästä ja yhdestä asfäärisestä linssistä. Kaikki linssit on päällystetty monikerroksisella heijastuksenestosta jonka ansiosta valovoima pidetään erittäin korkealla tasolla.

Katso lisää valmistajan sivuilta (engl.)!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.