Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la. 10-14

Sigma objektiivi 28-70mm F2.8 DG DN C /Sony E

899,00 

Tuotekoodi: 592965 Tuoteryhmät: ,

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 6,20 
Posti pakettiautomaatti 6,20 
Postipaketti yrityksille 24,80 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 24kk
EAN: 085126592653

Kuvaus

Sigma objektiivi 28-70mm F2.8 DG DN C /Sony E

  1. Valovoima f2.8
  2. APS-C & Full Frame
  3. Sony E-bajonetti
  4. kaksi FLD elementtiä
  5. kaksi SLD elementtiä
  6. kolme asfääristä elementtiä

 

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary objektiivi on erityisesti peilittömien järjestelmäkameroiden tarpeisiin suunniteltu. Contemporary -sarjan objektiivien kanssa on totuttu, että ne on Art -sarjaa kevyempiä, niin fyysisesti kuin ominaisuuksiltaan. Sigma 28-70mm F2.8 on tavallaan kevennetty versio Sigma 24-70mm Art objektiivista, mutta optiselta suorituskyvyltään se on lähes samaa luokkaa. Sigma 28-70mm F2.8 Contemporary -objektiivissa on kaksi FLD- ja SLD -linssielementtiä, sekä kolme asfääristä elementtiä. Korkealuokkaiset linssit pitävät huolen, että lopullisessa kuvassa on mahdollisimman vähän väristymiä ja värivirheitä.

Sigma 28-70mm F2.8 objektiivi on mainio mm. potretti- sekä maisemakuvaukseen, mutta se sopii hyvin myös yleisobjektiiviksi. Suuri, F2.8 aukko mahdollistaa telepäässä hyvän syväterävyyden hallinnan ja taustasumennuksen. Yhdeksän lehtinen, pyöristetty himennin tuottaa nätin bokeh efektin.

Objektiivi on varustettu nopealla automaattitarkennuksella, joka tukee Sony -runkojen uusimpia tarkennustoimintoja. Hiljainen tarkennusmoottori toimii myös videokuvauksessa.

Kaikki objektiivin optiset linssipinnat on pinnoitettu Super Multi-Layer ja Nano Porous coatings -pinnoitteilla. Nanopinnoite lisää linssien kosteushylkivyyttä ja auttaa pitämään linssistön puhtaana. Nanopinnoitteen avulla etulinssin puhdistaminen on myös helpompaa, kun lika ja rasva ei tartu siihen.

Contemporary sarjan objektiivit on kevyemmin sääsuojattuja kuin Sport ja Art sarjan objektiivit. Sigma 28-70mm Contemporary objektiivi on sääsuojattu bajonetin osalta, joloin kameran ja objektiivin välinen liitos ei päästä likaa ja kosteutta suoraan kennolle.

Kevyen objektiivin runko on valmistettu TSC (Thermally Stable Composite) polykarbonaattimuovista jonka lämpö-eläminen on verrattavissa alumiiniin. Tämä auttaa vähentämään eroja metallisten ja ei-metallisten osien elämisen välillä, mikä varmistaa vakaan suorituskyvyn myös ympäristössä, jossa lämpötilan muutokset ovat äärimmäisiä, esim lähdettäessä kuvaamaan talvella, jolloin lämpimästä kylmään siirryttäessä normaalit muoviosat kutistuvat. Tästä voi aiheutua pahimmillaan jopa kuvavirheitä, jos linssien kohdistus menee tämän takia pieleen. Polykarbonaattien käyttö zoomaus- ja tarkennusrenkaissa voi vähentää niiden ”premium-tuntumaa”, mutta tarkan hienosäädön ja voitelun ansiosta renkaat tarjoavat ensiluokkaisen toiminnan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.