Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Sirui ST-124 hiilikuitujalusta + ST-10 kuulapää

[ecom_wc_omnibus_price]

369,00 

Tuotekoodi: ST-124+ST-10 Tuoteryhmät: , Tagi:

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)Toimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 72kk
EAN:

Kuvaus

Sirui ST-124 hiilikuitujalusta + ST-10 kuulapää

Olemme virallinen Sirui jälleenmyyjä! Meiltä saat aina Sirui tuotteille 6-vuoden takuun ja varaosat.

 1. Maksimi kuormitus 12kg
 2. 8-kerroksinen hiilikuitu
 3. Vesi- ja pölytiivis
 4. Uudentyyppinen lukitusmenkanismi
 5. Integroidut jääpiikit

Sirui ST-124 hiilikuitujalusta edustaa uudentyyppistä muotoilua. Jalusta on tehokkaasti kosteus ja pölysuojattu, mikä mahdollistaa jalustan käyttämisen myös osittain veteen upotettuna. Sirui ST-124 hiilikuitujalusta on mukavan kompakti, vain 48cm kuljetuspituudellaan. Jalustan jalkojen lukot pitävät tehokkaasti lian ja kosteuden pois jalustan sisältä, parantaen jalustan toimivuutta äärioloissa. Uudet lukot jalkojen kulmasäädössä tekee jalustan säätämisestä helpompaa kuin ennen. Integroitu vatupassi puolestaan helpottaa jalustan asettamista suoraan. Jalustassa on myös Traveler -sarjasta tuttu 1/4″ naaraskierre jalustan keskiosassa, johon voit kiinnittää erilaisia lisävarusteita, kuten varsia, valaisimia, monitorin jne.

Sirui ST-124 jalustan jalat on valmistettu 8-kerroksisesta hiilikuidusta, joka tekee jalustasta erittäin tukevan, sekä vähentää ulkopuolisten värinöiden päätymistä kameraan. Hiilikuitujalusta on myös todella kevyt. Hiilikuitu on materiaalina mukava myös talvella. Hiilikuitu ei tule kylmäksi kuten alumiini, joka lisää käsittelymukavuutta kylmissä oloissa. Sirui ST-124 jalustasta on myös mahdolista irrottaa yksi jaloista ja käytää sitä monopodina. Jalustan jaloissa on kumitulpat, jotka on varustettu myös integroiduilla jääpiikeillä, jotka saadaan kätevästi esiin ja piiloon kumitulppaa kiertämällä.

Jalustan keskiputki on mahdollista kääntää ympäri, jolloin saat kameran jopa ihan maahan kiinni. Tästä on monesti hyötyä mm. makrokuvauksessa. Keskiputken alapäässä on myös koukku, johon saadaan ripustetua lisäpainoa vakauttamaan jalusta.

Sirui ST-10 kuulapää on Arca-Swiss yhteensopiva. Kuulapäässä on portaattomasti ja täysin vapasti pyörivä panorointi, omalla lukituksella. Pikakiinnityspää on varustettu turvalukituksella, joka estää kameran irtoamisen vahingossa kuulapäästä, vaikka huomaamatta puristin pääsisi löystymään. Kuulapää on varustettu helppokäyttöisillä lukkoruuveilla, joiden avulla kuulan ja panoroinnin lukitus on helppoa ja vaivatonta. Myös kuulan kitkaa voidaan helposti säätää omalle kalustolle ja omiin tarpeisiin sopivaksi. Sirui ST-10 kuulapää kannattelee jopa 30kg kuorman.

Tekniset tiedot

 • Jalan halkaisija: 26mm
 • Jalustapään kiinnitys: 3/8″, 1/4″
 • Jalkojen lukitus: TwistLock (kierrelukot)
 • Jalkojenjatkot: 4
 • Materiaali: Hiilikuitu
 • Kuljetuspituus: 48cm
 • Maksimikorkeus: 137,5cm
 • Minimikorkeus: 46cm
 • Maksimikuormitus: 12kg
 • Paino: 1,57 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.