Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Sony A7C järjestelmäkamerarunko (ILCE-7C)

[ecom_wc_omnibus_price]

2 199,00 

Tuotekoodi: ILCE7CS.CEC Tuoteryhmät: , Tagi:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 8,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 4548736121669

Kuvaus

Sony A7C järjestelmäkamerarunko

α7C on pieni ja kevyt täyden kennokoon kamera joka pitää sisällään edistyksellistä tekniikkaa sekä valo- että videokuvaukseen. Sony α7C on suunniteltu tarjoamaan kokoluokkansa parasta kuvanlaatua ja edistyneitä ominaisuuksia niitä arvostaville.

Kuvakenno

Sony α7C käyttää samaa tuttua (α7III) taustavalaistua 24,2 megapikselistä Exmor R CMOS kuvakennoa, joka on yhdistetty uuteen BIONZ X kuvaprosessoriin ja suurtiheysintegrointiin. Yhdistelmä mahdollistaa tietojen lukunopeuden kaksinkertaistamisen ja prosessointikapasiteetin 1,8 kertaiseksi. Täyden 35mm kokoisen kennon taustavalaistu rakenne tehostaa valon keräämistä ja laajentaa virtapiirialuetta. Kennon kuparijohdot nopeuttavat tiedonsiirtoa huomattavasti, jonka ansiosta kamera minimoi kohinaa ja tallentaa tietoja erittäin nopeasti.

Kuvanvakain

Kamerassa on 5-akselinen kuvanvakain, joka toimii erittäin tarkan vakainyksikön, gyro-tunnistimien avulla.

Tarkennus

α7C hyödyntää samaa parannettua automaattitarkennusta kuin α9. 4D FOCUS takaa nopean tarkennuksen ja vakaan seurannan ja laajalla alueella. Yhteensä 693 pisteen vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa noin 93 % kuva-alueesta. Kehittyneet algoritmit takaavat loistavan automaattitarkennuksen ja etäisyyden mittauksen jopa EV-4-valotusarvoilla AF-S-tilassa. Näin voit kuvata erinomaisella automaattitarkennuksella myös hämärässä.

Eye AF-toiminto

Sony α7C malliin on tuotu still-kuvaukseen Eye AF- toiminto, joka toimii AF-C tilassa. Eye AF-toiminto perustuu etsimen tekoälyyn, jolloin se tunnistaa kuvattavan kohteen silmät, tarkentaa niihin automaattisesti ja pystyy seuraamaan silmien liikettä. Eye-AF-toiminto on erittäin kätevä esim. muotokuvauksessa. Sony α7C rungossa Eye AF toimii myös videossa.

Nopea ja jatkuva kuvaus

Jatkuva sarjakuvaus on mahdollista 10 kuvaa/s. AF ja AE seurannalla. Live View tilassa on mahdollista kuvata 8 kuvan sekunttinopeudella.

Videokuvaus

Videokuvaus on helppoa sivulle aukeavan LCD-näytön-ansiosta. Lisävarusteina saatavat kädensija ja mikrofoni ovat ihanteellisia johdottomaan vlogikuvaukseen, ja digitaalisen mikrofonin tuki
takaa, että ääni on erittäin selkeä. Kamera tukee myös suosittua pystysuuntaista videota. Metadata mahdollistaa pystysuuntaisena tallennetun videon toistamisen ja editoimisen pystysuunnassa ilman, että video täytyy ensin kääntää.

Videokuvauksen kuvamateriaalin tahdin vaihteleminen tekee videoista vielä luovempia. S&Q-tilan ansiosta tämä on helppoa α7C-kamerassa. S&Q-tila tukee Full HD -kuvausta jopa nopeudella 120 kuvaa sekunnissa. Sekä hidastus että nopeutus ovat mahdollisia, sillä kuvataajuus vaihtelee välillä 1–120 kuvaa/sekunnissa. Näin saat kuvattua kuvamateriaalia, joka on todellisuutta jopa 5 kertaa hitaampaa tai 60 kertaa nopeampaa.

S-Log3-gammaprofiilien avulla voit tallentaa jopa 14 askeleen dynaamisen alueen ja käyttää tarkkoja yksityiskohtia sekä varjossa että korostettuna jälkituotannossa. LHLG (Hybrid Log-Gamma)
-tila tukee suoraa HDR-videoiden toistoa ja työnkulkua. Lisäksi α7C-kamerassa on useita kuvaprofiiliasetuksia, jotka laajentavat videokuvauksen mahdollisuuksia.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 20 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.