Soita meille: (09) 536 544
Tule myymälään ark. 10-18, la-su. Suljettu

Sony ECM-B10 langaton haulikkomikrofoni

[ecom_wc_omnibus_price]

289,00 

Tuotekoodi: ECMB10.CE7 Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 5,00 
Nouto omasta postista 7,40 
Posti pakettiautomaatti 7,40 
Postipaketti yrityksille 28,52 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: 12kk
EAN: 4548736134706

Kuvaus

Sony ECM-B10 on pienikokoinen, tehokas suuntamikrofoni neljällä kapselilla. Mikrofonin suuntakuviota voidaan vaihtaa helposti takapaneelin kytkimellä, jolloin mikrofoni saadaan paremmin kaappaamaan halutut äänet. Valittavissa on pallo, hertta ja superhertta, joten saat kavennetua suuntakuviota, kun haluat tallentaa ääntä vain kameran edestä, esim. hastatteluissa. Tarvittaessa voidaan valita myös superhertta, jolloin mikrofoni tallentaa hieman paremmin ääntä myös takapuolelta. Pallokuviolla saadaan ääntä tasaisesti kaikista suunnista.

Ilman erillistä paristoa ja piuhoja toimiva mikrofoni on erittäin kätevä ja kulkee vaivatta mukana. Mikrofoni sa virtansa MI-varustekengän kautta, jota pitkin kulkee myös äänidata täysin digitaalisena. Pieni ja kevyt mikrofoni on mukava myös gimbalin kanssa. Se ei tuo ylimääräistä painoa, ja kameran painopistekään ei tämän takia muutu oleellisesti.

Sony ECM-B10 mikrofoni muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi jo mikrofonissa ja käsittelee signaalin täysin digitaalisesti Sonyn ainutlaatuisilla algoritmeilla, mikä mahdollistaa kolme suuntakuviota sekä kohinanvaimennuksen. Sisäinen digitaalinen muunto auttaa vähentämään kohinaa mikrofonin sisällä. ECM-B10:n kohinanpoistosuodin vähentää tehokkaasti ylimääräisiä taustaääniä digitaalisen signaalin käsittelyn algoritmeilla, mikä maksimoi äänenlaadun tallentaessa ja vähentää tarvetta monimutkaiselle jälkikäsittelylle.

Äänen voimakkuuden, suuntakuvion, suotimien ja muiden toimintojen säätimet ovat helposti saavutettavissa takapaneelissa, josta ne näkee yhdellä vilkaisulla. Asetuksia on helppo säätää ja tarkistaa kuvauksen aikana. ECM-B10:n mukana toimitetaan tehokas karvainen tuulisuoja, joka on helposti irrotettava ja vähentää tuulen kohinaa ulkona kuvatessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.