Tamron SP 17-50mm F/2.8 Di II XR /Pentax

399,00 

Tuotekoodi: A16P Tuoteryhmä:

Ei varastossa, vain jälkitoimituksenaToimituskulut tilatessasi tämän tuotteen
SuomiNouto palvelevasta kamerakaupasta 0,00 
Schenker Noutopistepaketti 3,70 
Nouto omasta postista 5,00 
Posti pakettiautomaatti 5,00 
Fiuge Helsinki 90min 16,12 
Fiuge Vantaa / Espoo 90min 19,84 
Postipaketti yrityksille 19,84 
Wolt 19,84 
Posti pitkä paketti 19,84 
Särkyvä 24,80 
EUDHL Express 44,64 
GLS EuroBusinessParcel 28,50 
KotiinkuljetusPosti kotipaketti 14,90 
Takuu: kk
EAN: 4960371004730

Kuvaus

Tamron SP 17-50mm F/2.8 Di II XR on Pentax-yhteensopiva kompakti ja valovoimainen (F2,8) laajakulmazoom.

Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 Di II XR objektiivi kuuluu Di-II sarjaan ja on suunniteltu erityisesti APS-C koon digijärjestelmille. Tästä johtuen objektiivia ei voi käyttää filmikameroissa eikä APS-C kokoa suurempien kennojen digijärjestelmissä. Tamron käyttää täysin uutta optista suunnittelua, joka on erityisesti suunniteltu digitaalisten järjestelmäkameroiden ominaisuuksia varten. Suunnittelun ja korkean laadun vuoksi objektiivi toimii loistavasti koko laajan zoom alueen. Totutusta poiketen on kuvanlaatu reunoilla lähes yhtä hyvä kuin keskellä.

*SP (Super Performance)* -objektiivit on suunniteltu ja valmistettu ammattivalokuvaajien vaatimusten mukaisesti vastaamaan parasta mahdollista kuvanlaatua.

*XR (Extra Refractive Index)* -lasissa valon säteet taittuvat jyrkemmissä kulmissa, jolloin objektiivin fyysinen koko voi olla pienempi, suorituskyky silti parempi ja optiset vääristymät minimaalisia. XR-las mahdollistaa pienempien, kevyempien ja lyhyempien objektiivien valmistuksen kuitenkaan tinkimättä objektiivin nopeudesta tai kuvan laadusta.

*Di II* -objektiivit on suunniteltu käytettäväksi erityisesti digitaalijärjestelmäkameroissa, joissa on APS-C kokoinen kenno. Di II -objektiivit mahdollistavat valon oikeanlaisen siirron kuvakennolle ja poistavat haamukuvia.

*LD (Low Dispersion)* -lasielementit on kehitetty vähentämään kromaatisia vääristymiä, jotka tekevät kuvasta epätarkan. LD-lasielementtien avulla eri sävyisten valon säteiden hajonta on pienempää kuvakennolla ja niiden kohdistuminen yhteen pisteeseen tarkempaa kuin ilman LD lasi-elementtejä.

*ASL (Hybrid Aspherical)* linssien avulla saavutetaan paras mahdollinen kuvanlaatu ja kompakti koko, pitkän polttovälin zoom-objektiiveissa. ASL-linsien avulla Tamron on pystynyt käytännössä poistamaan pallo- ja kuvavääristymät suuri-zoom-objektiiveista.

*IF (Internal Focusing)* eli sisäinen tarkennus, jolloin objektiivin koko ei muutu tarkennettaessa. Tämä mahdollistaa kiertymättömien suodattimien käytön objektiivin edessä. IF avulla Tamron on voinut valmistaa lyhyemmän tarkennusetäisyyden omaavia objektiiveja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamron SP 17-50mm F/2.8 Di II XR /Pentax”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.